imprimare foto pe cd/dvd printabil

yo8tyn

De la inceput, imi cer scuze, si rog un moderator sa mute acest topic unde trebuie, sincer nu am gasit locul

Deci, pana acum recent am folosit un epson R200 cu ciss'uri, pentru a imprima cd uri, dvd uri, dar mi s'a stricat , si as dori sa trec la altceva, mai rapid, mai bun, dar ceva accesibil la pret.

Poate stiti voi un aparat special pt asa ceva, sa nu fie cu tot cu imprimanta...etc. Eu nu prea am gasit, nu stiu cum sa caut nume de astfel de aparat.

Astept raspunsuri, pareri, ce ar fi mai bun, ceva sa se gaseasca si tus pentru acel aparat, si nici prea scump sa nu fie. (max 1000ron)

Multumesc.

update: am gasit un DYMO DiscPainter. dar in romania nu prea gasesc. Ceva asemanator stiti cumva?
eiffel
Am vazut ceva similar acum vre-o 3 ani la CERF - era doar ptr imprimare pe CD, dar costa mult mai mult decat esti tu dispus sa dai ( vreo cateva mii - de euro ). De obicei la pretul tau nu gasesti decat imprimante obisnuite.
P.S. Exista un topic despre printare/imprimare CD, tot pe-aici.

Kakashi-Hatake
http://www.printcd.ro/products.php?show=details&id=38
desi e vreo 1500 de euroi laugh.gif
Reclama
In curand... autoevolution.ro

Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.