Driver audio la un laptop Dell

Delusional

Am o problema si vreau sa v-a intreb si pe voi . Am un laptop Dell inspiron 1505, la ultimul format si reinstalare windows Xp nu mai recunoaste driverul audio. Adica cand i-l instalez zice ca nu e compatibil cu placa audio. am intrat la dell si am bagat codul vietii de pe spate .... caut driverul incerc sa-l instalez si aceasi problema .... driverul se cheama Sigmatel STAC 92XX C-Major HD Audio versiunea A11. daca stie careva ce sa-i fac, sau care e problema , sau daca a mai intampinat careva ceva probleme .... Va multumesc anticipat si o zi buna v-a doresc
TEPY66
incerca unul din astea

http://support.dell.com/support/downloads/...l=en&os=WLH

eiffel
Cumva ai pus XP SP3 ?
aeon
posibil sa ai nevoie de un anume update de windows inainte de a instala driverul audio
Delusional
tepy din pacate versiunile alea nu merg zice asa " This is not the correct audio driver for this system" .
Windows-ul instalat e SP2 nu stiu exact de update si-a facut , am incercat sa instalez driverul si inainte si dupa .
Si o alta problema curioasa nu e prima data cand i-l formatez si reinstalez windows-ul , si atunci mi-a mers acelasi driver care nun merge. M-am uitat prin bios si la celelalte device-uri ma lasa sa le instalez si dezinstalez , dar la placa de sunet numai imi zice modelul SIGMATEL 9200.
, placa de baza fiind Mobile Intel 945gm express chipset family, si nu pot zice sa l-am scapat sau ceva ca sta pe birou de cel putino saptamana.
V-a multumesc de mesaje si daca v-a mai vin idei va rog sa reveniti cu un post... Ms mult anticipat
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.