Masina distrusa in strainatate

hyperalex

Buna ziua,
Eu fac parte dintr-o familie care a emigrat in italia cu un an in urma.
Acum 2 zile, tatal meu a facut accident cu o dacie logan (la care acum nu se mai poate repara nimic) cumparata in romania de 4 ani. Stiu sigur ca are casco, masina e asigurata.
El e in spital acum si nu poate face mare lucru, asa ca alergarea dupa birocratie o facem toti ceilalti membrii ai familiei.
Chestia e ca pentru a primi despagubiri sau o maina noua NU STIU ce trebuie sa facem.
Am contactat rudele din tara, iar aproape fiecare a primit cate o informatie diferita despre cum si ce trebuie sa facem.
Va rog, as vrea sa fiu lamurit ce acte imi trebuiesc, daca trebuie sa mearga in tara, daca trebuie sa aduca masina in tara, deci cam tot ce stiti mi-ar putea fi de ajutor.
Multumesc in avans!

(am publicat inainte pe alt topic dar acesta mi se pare mai potrivit)
ady_chesnoiu
La ce firmă aveți CASCO ? Polița are extindere în străinătate ?

vip72
CITAT (hyperalex @ 30th July 2009, 15:58) *
Buna ziua,
Eu fac parte dintr-o familie care a emigrat in italia cu un an in urma.
Acum 2 zile, tatal meu a facut accident cu o dacie logan (la care acum nu se mai poate repara nimic) cumparata in romania de 4 ani. Stiu sigur ca are casco, masina e asigurata.
El e in spital acum si nu poate face mare lucru, asa ca alergarea dupa birocratie o facem toti ceilalti membrii ai familiei.
Chestia e ca pentru a primi despagubiri sau o maina noua NU STIU ce trebuie sa facem.
Am contactat rudele din tara, iar aproape fiecare a primit cate o informatie diferita despre cum si ce trebuie sa facem.
Va rog, as vrea sa fiu lamurit ce acte imi trebuiesc, daca trebuie sa mearga in tara, daca trebuie sa aduca masina in tara, deci cam tot ce stiti mi-ar putea fi de ajutor.
Multumesc in avans!

(am publicat inainte pe alt topic dar acesta mi se pare mai potrivit)

...ai citit tot ce ti-am scris eu pe celalat topic?...daca nu, citeste acolo...daca da, fa cum ti-am spus ca asa trebuie procedat...crede-ma stiu ce spun wink.gif ...daca NU in ambele cazuri, inseamna ca vrei doar conversatie pe forum si te simti singur...Ps: nu mai deschide "N-spe" topicuri pe aceeasi tema ca o sa te simti si mai singur cu un suspend de la moderatori tongue.gif
hyperalex
vip72, topicul asta a fost deschis un minut dupa celalalt daca esti atent. dar da, informatiile tale mi-au fost de ajutor, am facut ce ai zis si inca mai astept raspuns de la ei.
ady_chesnoiu, polita are extindere in strainatate. e facut cu Asiban
vip72
CITAT (hyperalex @ 1st August 2009, 18:56) *
vip72, topicul asta a fost deschis un minut dupa celalalt daca esti atent. dar da, informatiile tale mi-au fost de ajutor, am facut ce ai zis si inca mai astept raspuns de la ei.

...scz atunci, nu am observat...oricum ideea e ca n-ai voie sa deschizi mai multe topicuri pe aceeasi tema ca ti le sterge moderatorul si n-ai facut nimic...fa cum ti-am spus si vezi ce rezolvi....multa bafta!
Reclama
In curand... autoevolution.ro

Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.