RDS Cazut 3 zile
Pagini: 1, 2

AcidMan

De alaltaieri nu merge internetul...

Am sunat alaltaieri seara sa reclam dar intrucat rulam linux nu mi-au deschis tichet, nu le-a fost suficient sa le spun ca la nimeni din scara nu merge, ca nimeni nu isi ia IP...

Aseara am sunat...

S-a rezolvat pt moment dar iar nu merge. Maine vine echipa deci vor fi 4 zile de downtime...

asta dupa o luna de la conectare.

Dupa mine, gratis e si rahatul dar tot pute...

Cred ca trec inapoi la rtc... macar ala a cazut 2 ore intr-un an si nu mi-au cerut sa instalez vista sau xp sa deschid un tichet...

bogdan_extazy
Eiii . Mai asteapta si tu putin . Eu am Rds de 2 ani si pana acum nu am avut probleme asa de mari cu el !

Rhadoo824
CITAT (bogdan_extazy @ 29th July 2009, 20:35) *
Eiii . Mai asteapta si tu putin . Eu am Rds de 2 ani si pana acum nu am avut probleme asa de mari cu el !

Lasa omu' sa se dupa inapoi la Romtelepom. Ce ai cu el?
bogdan_extazy
Pe ROMTELEFALIMENT sau ce ? E o petarda !
iordanca
Din cate am inteles se procedeaza in felul urmator:

- se inregistreaza reclamatie in program;
- se stabileste daca este necesara interventia la client;
- daca este se inregistreaza in baza de date si se asteapta sa apara si o alta problema in zona, nu se deplaseaza pentru un singur client, daca nu apare se deplaseaza in termen de 21 de zile calendaristice.
PHOENIX_GUARDIAN
RDS SUX, RTC SUX, dar alte alternative nu avem, eu daca prindeam ceva prin internet wireles de la Orange/Zapp în clipa asta plecam, ma intereseaza sa mearga youtube si ceva pagini de internet
Acuma înapoi pe RTC nu cred ca te întorci asa de repede, stiu ca RDS are contracte pe 12/24 de lunii
cocor
CITAT (Rhadoo824 @ 29th July 2009, 19:38) *
Lasa omu' sa se dupa inapoi la Romtelepom. Ce ai cu el?

Corect, lasa-l, sa umple si topicul Romtelecom cu nemultumiri si cu diferite ''gratuitati'' care put, numai ca acolo ''putoarea'' costa. laugh.gif
In 2 ani de Net de la RDS, pot spune, ca nu a functionat de maxim 5 ori. Sunt super multumita, fata de alti prieteni care au Click Net si care tot timpul ''le cade Netul''.
@AcidMan, cere RDS-ului, sa-ti scada din factura, perioada in care nu ti-a functionat Netul, mi se pare corect!

AcidMan
a picat toata scara... 

nu numai la mine... 

nu stiu cum e treaba cu "gratuitatile" la rtc ca nu am pus botul la tot marketingul lor.

contractul cu rds e pe perioada nedeterminata, pot rezillia oricand.

speram ca la rds sa am mai multa viteza dar mai mult de 17 mbps nu trece.

am venit au constata ca e o problema dar au spus ca nu au ce face...

asa ca, lasa-ma sic u rds care merge de 2 ani

cocor
CITAT (AcidMan @ 29th July 2009, 20:16) *
a picat toata scara... 

nu numai la mine... 

nu stiu cum e treaba cu "gratuitatile" la rtc ca nu am pus botul la tot marketingul lor.

contractul cu rds e pe perioada nedeterminata, pot rezillia oricand.

speram ca la rds sa am mai multa viteza dar mai mult de 17 mbps nu trece.

am venit au constata ca e o problema dar au spus ca nu au ce face...

asa ca, lasa-ma sic u rds care merge de 2 ani

Nemultumirea ta este justificata, ca urmare, adreseaza-te O.P.C-ului, (individual sau impreuna cu toti vecinii), crede-ma, astfel se va solutiona favorabil problema ta!!
kineceler

@ Acidman: Tocmai spunea cineva azi intr-un alt topic cum ca i-a picat netu' si i-au zis ca e ceva echipament ars pe berceni.
Si mai terminati cu penibilitatile si manifestarile de suparare pe viata, ca la mine in tineretului nu a fost picat nici o secunda de exemplu. La fel si in iancului, etc etc.
alexa32
Si la mine a fost defect acum vreo 2 luni si a durat vreo 3-4 zile sa-l faca.Se stricase switch-ul D-link imediat dupa ce-l montasera.Culmea e ca 3 ani de zile a mers perfect cu chinezaria aia dinainte.Le-a trebuit nu stiu ce aprobari sa-l schimbe.Asa ca stai linistit(daca poti fara net) ca o sa vina ei sa-l faca daca spui ca e o defectiune generalizata.
Un-Baiat
Decat sa-ti pierzi timpul pe forum mai bine te duci la RTC si-ti faci contract pe 2 ani determinat la viteza de 1 - 2 Mbps.... tongue.gif
PHOENIX_GUARDIAN
CITAT (Un-Baiat @ 30th July 2009, 10:33) *
Decat sa-ti pierzi timpul pe forum mai bine te duci la RTC si-ti faci contract pe 2 ani determinat la viteza de 1 - 2 Mbps.... tongue.gif

Se zbârleste parul pe mine când vad contracte pe 24 de lunii, dracu stie ce se întâmpla peste 12 lunii dar peste 24... si cu firme gen RTC
kineceler
CITAT (PHOENIX_GUARDIAN @ 30th July 2009, 10:39) *
Se zbârleste parul pe mine când vad contracte pe 24 de lunii, dracu stie ce se întâmpla peste 12 lunii dar peste 24... si cu firme gen RTC

Da' lasati mey omu' in pace sa se duca. Sa se mai vaicareasca si pe la alta masa.
BIZZARR
Care prin ce zone sunteti cu RDS-ul cazut? La mine pe Mihalache n-am net de sambata. Sesizari peste sesizari, etc. etc. "e o problema pe scara".... sad.gif
kineceler
CITAT (BIZZARR @ 30th July 2009, 11:25) *
Care prin ce zone sunteti cu RDS-ul cazut? La mine pe Mihalache n-am net de sambata. Sesizari peste sesizari, etc. etc. "e o problema pe scara".... sad.gif

Pai de fapt implementeaza gpon dar nu vor sa spuna...
BIZZARR
si de-asta e cazut netul? Pai sa spuna. Domle, stai asea ca facem niste modificari si de-aia n-ai net. Asteapta 3-4-5 zile, o saptamana, un an, un deceniu, iti scadem din factura si aia e. Nu sa ma dea pe dupa visin ca in colo si-ncoace. pfffff.... vai s-amar death.gif cursing.gif cursing.gif
cmidp
La 29 lei/luna inseamna vreo 3 lei. O adevarata usurare pt bugetul familiei.

Cred ca ai o satisfactie imensa dupa ce timp de 3-4 zile ai stat fara net, si la sfarsit de luna vezi ca ti-au facut o reducere de 3 lei.

Alte consolari debile mai aveti?
BIZZARR
@ cmidp: nu era o consolare debila. Era un raspuns care l-am primit si eu. Din cauza netului picat (care si acuma e la fel) am pierdut ceva banuti. Nu 3 lei cat ar fi mega"discount"-ul celor de la RDS. Dar poate ne dai tu niste consolari mai puternice.

Oricum, ceea ce se intampla acum cu netul celor de la RDS e nesimtire crunta. Ar putea sa trimita o adresa prin care sa-si ceara scuze si sa ne spuna ce se intampla.

Materium
La mine, dupa o furtuna s-au ars toate echipamentele de pe scara, in nici doua vine o echipe si le schimba. Pana aici totul e ok, chiar laudabil. Tot am asteptat sa se refaca legatura si nimic. Le dau telefon si ma iau cu abureli de genul reinstaladriverele la placa de retea, sa opresc antivirusul sau firewall-ul. Le explic ca problema e de la ei, dat fiind ca am incercat cu 3 laptopuri care la vecinul s-au conectat toate si doua routere si am aceeasi problema in continuare. Pana la urma inteleg preiau cererea si ma asigura ca vine o echipa. A venit, dar dupa 6 zile in care am dat telefon zilnic, in ultima zi le-am dat telefon la jumatate de ora. La fiecare operator i-am explicat cu calm situatia si ca trebuie facuta o setare la ei, deci sa ia legatura cu dispeceratul de la tehnic sa vada care-i treaba. Vine omul lor, se uita la cutie, realizeaza ca tot el a fost cel care a schimbat echipamentele, da telefon la dispecerat si le spune sa deschida portul 4 de pe swich si la urmatorul refresh se incarca pagina de start din internet explorer. Intervenia in casa nu a durat 5 minute si a costat un telefon la dispecerat. Asta ptr. ca pe noile echipamente nu deschisese la toti clientii porturile sau ceva de genul. Vecini care au asteptat dupa ce au dat un telefon si au inregistrat plangerea au trebuit sa mai astepte inca 10 zile fix ptr. aceeasi problema.
kineceler
Pai le ia mult mey, le ia foarte mult. Si stiti de de? Pentru ca exista oameni stupizi precum vecina mea de la 10 care sambata seara vine la mine sa dea telefon la dispecerat ca nu ii merge telefonul. Si are pretentia sa vina cineva imediat duminica intre 10 si 12 sa ii faca telefonul. Si vin baietii a doua zi (duminica) la mine (ca de de pe numarul meu a sunat) si ii duc la dansa. Ce sa vezi, cucoana isi luase dect si aruncase cutia cu tot cu instructiunile de folosire. Dar e vina rds domne ca nu stie ea sa foloseasca terminalul achizitionat de dumneaei. Era sa intru in pamant de rusine. D-asta le ia asa de mult pentru ca trebuie sa alerge aiurea la tot felul de... pokemoni.
Unde mai pui ca isi baga picioarele si locatarii si le parlesc aparatura. Eu de exemplu am in mod constant 230 pe impamantare ca fac unii dintre vecini experimente de economisit energie electrica...
malmoth
Problemele mai apar si de la furturi - de doua ori pe scara au luat echipamentele din casete, acum un an dintr-o caseta si ieri din alta. Ce poate sa faca cu ele, ca au protectii speciale (trec ei si peste astea...) - ori sunt din sistem, ca sa acopere anumite nereguli, ori sunt in cardasie cu sistemul ori chiar a fost cineva din afara care l-a luat pur si simplu.
AcidMan
tocmai ce vroiam sa spun ca poate e si din lipsa de oameni dar intre timp am avut o dconectare...

de multe ori cade netul si pe router am eroarea peer not responding... trebuie sa intru si sa ii dau connect...

asta e de la (lipsa) calitate...

uite acum a disparut si vecinul din skype smile.gif

burgher
Lipsa de oameni e de fapt o economie de oameni - avem cativa pe care ii folosim la un milion de task-uri.
AcidMan
CITAT (burgher @ 8th August 2009, 02:52) *
Lipsa de oameni e de fapt o economie de oameni - avem cativa pe care ii folosim la un milion de task-uri.

nu cred ca e ok chiar asa

Reclama
In curand... autoevolution.ro

Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Pagini: 1, 2
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.