Rezultate cautare invalide

cristo09

Am si eu o mica intrebare:
Cand dau o cautare pe Google dupa un anumit nume,imi apar anumite rezultate,de unde se vede ca s-ar scrie ceva despre acel nume intr-o pagina.
Numai ca,daca merg in pagina respectiva,acel nume nu mai exista.Nici macar in varianta "In cache".
Intrebarea este:cand se sterg aceste rezultate "expirate" de Google?Sau nu se sterg?
Ca observ faptul ca varianta "In cache" se reactualizeaza periodic,la cateva zile,insa de ce nu-si actualizeaza Google si rezultatele cautarii,sa nu mai indice acea pagina daca termenii de cautare nu mai exista in ea?
ciuly
daca te uiti la varianta in cache sunt sigur ca ai sa vezi ceva de genu "Acești termeni apar doar în legăturile ce trimit spre această pagină: <lista de termeni>"
o pagina e relevanta pt un anumit termen atucni cand termenul apare in pagina sau in acore care duc la pagina respectiva

cristo09
da,asa scrie
insa nu vad despre ce legaturi e vorba
ciuly
laugh.gif
legaturi = IBL
sunt sigur ca habar n-ai ca xulescu a pus un link catre pagina aia cu ancora continand termenii pe care i-ai cautat. sigur, daca siteul e al tau si ai acces la loguri si gwt ai ceva sanse sa afli de unde vine linku respectiv. iar asta tu ca webmaster nu poti sa controlezi; in schimb poti contrla ibl-urile ce le creezi tu.
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.