lp4ever1992
27th July 2009, 16:38
am un domeniu pus pe un host free (siteul este facut cu wp ) si m-am gandit sa folosesc pluginul yahoo autoposter pentru a creste putin page-rank-ul .... pana ma voi putea ocupa cu adevarat de el
majoritatea paginilor sunt generate de acest plugin
problema a aparut de cateva zile cand am constatat ca siteul nu mai apare deloc chiar si la cautarea site:numesite.tld
cand am intrat la google webmasters tools am observat asta :
Pages on your site may not appear in Google search results pages due to violations of the Google webmaster guidelines. Please review our webmaster guidelines and modify your site so that it meets those guidelines. Once your site meets our guidelines, you can request reconsideration and we'll evaluate your site.
Submit a reconsideration requestPages on your site may not appear in Google search results pages due to violations of the Google webmaster guidelines. Please review our webmaster guidelines and modify your site so that it meets those guidelines. Once your site meets our guidelines, you can request reconsideration and we'll evaluate your site.
Submit a reconsideration request
am trimis un mesaj si nimic plus ca google inca mai acceseaza paginile siteului
am crezut ca avand in footer "powered by yahoo answers" va fii de ajuns ... se pare ca nu...
acum am realizat ca este vorba de continutul copiat asa este ?
am cautat pe google si exista mai multe site-uri la fel
lp4ever1992
27th July 2009, 17:55
as lasa linkul dar nu vreau sa fie considerat reclama (si asa am warn) +plus ca nu vad folosul
ciuly
27th July 2009, 19:08
ai citit guidelineurile alea? eu zic ca nu ar strica. ti se pare ok ca sa fie siteuri pe gogu care altceva nu fac decat sa copieze continut? mie nu. si nu sunt nici pe departe singurul. intr-o vreme era plin netul de magarii de genul, bine ca s-a mai curatat.
politica la capitolul asta este: continut ORIGINAL. ca se mai gasesc unii ca sa eludeze algoritmii si sa continue cu spamatul internetului cu tot felul de chestii copiate si rascopiate, este partea a doua.
nu este obligatoriu sa ai site. dar daca vrei sa il ai, macar atata respect sa ai fata de inbternaouti incat sa nu copiezi aiurea si pe cat se poate sa generzi tu continutul, "de manuta".