pd
29th April 2005, 18:24
Am nevoie de Romanian Interface Pack pentru Windows XP Home. Eu am pentru Win XP Professional, dar nu merge pentru Home Edition.
Am auzit ca as putea gasi pe net.
Am cautat pe google, microsoft, softpedia dar nu am gasit nimic.
Va rog, daca stiti, dati un link.
UNBREAKABLE
29th April 2005, 18:44
Poti sa-l iei de AICI...
Pachetul de interfață în limba română pentru Windows XP Professional sau Windows XP Home Edition oferă o interfață utilizator în limba română pentru cea mai mare parte a interfeței utilizator din Windows XP.
#andrei
29th April 2005, 18:45
Pana acum n-am vazut xp home in romana, nu cred ca exista.
Daca ai nevoie de windows in romana de ce nu pui xp professional?
pd
29th April 2005, 18:58
@UNBREAKABLE multumesc
@#andrei
1. Eu nu folosesc in limba romana, dar "clientul nostru - stapanul nostru"

2. Intre Win XP Home si Win XP Prof exista o mica diferenta de pret (cateva milioane de lei), plus ca nu e nevoie peste tot de win XP Prof
3. Exista interfata in limba romana atat pt professional cat si pt Home.
Din cate stiu eu exista una si aceeasi interfata in limba romana si pentru Prof si pentru Home (si asta am citit si in link-ul lui UNBREAKABLE) !?
dominic1975
24th January 2006, 16:07
Daca ma poate ajuta si pe mine cineva, am nevoie de interfata in limba romana pentru win xp professional dar NU link la microsoft ca imi zice ca windowsu e piratat si nu vrea sa il instaleze! Am avut un kit mai vechi dar l-am pierdut! Pls!
zuppy
24th January 2006, 16:21
il adaug eu acum, sa-l iau de pe ftp de unde il tin.
nu e warez, e gratis de pe site-ul ms. probabil ca nu iti gasesti licenta de zici ca nu-ti valideaza windowsul, nu ?
dominic1975
24th January 2006, 21:56
nu stiu ce am facut cu ea neam! (licenta)
merci mult zuppy!
cryssalthar
25th January 2006, 23:56
Zuppy sper k este varianta din noiembrie 2005 altfel o sa cred k nici tu nu ai licenta
::::;)java script:emoticon(':coolspeak:', 'smid_9')
dominic1975
31st January 2006, 16:01
Am incercat sa instalez pack-ul pe un windows xp in germana. Nu a mers deparece nu avea sp1. am incercat sa instalez sp2 dar nu mi-a dat voie (cica deoarece erau limbi diferite!) asa ca m-am nervat si am reinstalat frumos win in engleza apoi packul rom. Era o cale mai simpla?
zuppy
31st January 2006, 16:04
QUOTE(cryssalthar @ Jan 25 2006, 23:56)

Zuppy sper k este varianta din noiembrie 2005 altfel o sa cred k nici tu nu ai licenta
::::;)java script:emoticon(':coolspeak:', 'smid_9')

nu stiu de cand e 
e ultimul inainte sa se faca traducerea tampita din windows firewall in paravanul de protectie
QUOTE(dominic1975 @ Jan 31 2006, 16:01)

Am incercat sa instalez pack-ul pe un windows xp in germana. Nu a mers deparece nu avea sp1. am incercat sa instalez sp2 dar nu mi-a dat voie (cica deoarece erau limbi diferite!) asa ca m-am nervat si am reinstalat frumos win in engleza apoi packul rom. Era o cale mai simpla?
din cate stiu nu merge instalat decat peste windows xp profesional in engleza, s-ar putea sa ma insel.
gangboy
31st January 2006, 16:29
QUOTE(zuppy @ Jan 31 2006, 16:04)

e ultimul inainte sa se faca traducerea tampita din windows firewall in paravanul de protectie

imediat ce te duci pe windows update te sfătuiește să îți treci în română și security center așa că oricare versiune ar fi windows update [dacă ai licență] o ține actualizată.
zuppy
31st January 2006, 16:33
poti sa-l pui sa nu mai apara update-ul de limba, e doar de bifat o casuta.
cat despre licenta.... windowsupdate merge si cu si fara, dar nu discutam aici despre asta
Dclaudia
13th February 2007, 23:01
unde gasesc si eu windows in germana?
websitefinder
14th February 2007, 11:04
Vad ca pe site la Microsoft nu exista un LIP (language interface pack) pentru lb germana, si asta pentru ca exista Windows localizat pentru aceasta limba. Ia legatura cu Microsoft Romania si-ti vor recomanda ei de unde poti sa-l cumperi!
eiffel
14th February 2007, 17:15
Pentru Windows in limba germana exista versiunea nativa de ca re zice websitefinder, dar exista si Multilingual Interface pe scurt "mui" ce se poate aplica unui windows professional in limba engleza. Practic prin interfata respectiva se pot instala mai multe limbi, astfel incat pe acelasi calculator sa poata lucra persoane care folosesc limbi diferite. Insa si eu recomand Microsoft ptr a comanda asa ceva, intrucat nu exista in oferta de download.
tukyy84
11th April 2008, 21:15
Am si eu o intrebare,cum fac sa dezinstalez programul asta (Windows XP Language Interface Pack ) ca nu vrea sa se mai dezinstaleze din Control Panel,sau cum sa fac sa inlocuiesc limba romana cu cea originala a windows-ului adik engleza ?
crysty2k5
11th April 2008, 21:18
incearca un uninstaller
poti sa gasesti in componenta TuneUp Utilities 2008 / CCleaner / etc
tukyy84
12th April 2008, 00:05
Nu am reusit cu nici una din metode,vreo idee ?
fabian23
12th April 2008, 00:10
QUOTE (tukyy84 @ Apr 11 2008, 23:05)

Din cate imi aduc eu aminte, odata facuta trecerea la varianta RO, operatiunea inversa nu este posibila.
Alta ideie,..nah' instaleaza-l din nou (daca nu-i bai), cu varianta in EN.
Acuma daca nu-i cu suparare, ce te deranjeaza la varianta in lb romana?
Dat fiind job-ul, am avut ocazia sa merg prin diferite tari si am vazut ca, o mare parte din ei se respecta utilizand S.O.-ul in lb. materna.
crysty2k5
12th April 2008, 00:20
QUOTE (fabian23 @ Apr 12 2008, 01:10)

Alta ideie,..nah' instaleaza-l din nou (daca nu-i bai), cu varianta in EN.
nu exista LIP in limba engleza
websitefinder
13th April 2008, 07:48
QUOTE (tukyy84 @ Apr 12 2008, 00:05)

System restore sau Windows Repair.
fabian23
13th April 2008, 12:51
QUOTE (crysty2k5 @ Apr 11 2008, 22:20)

nu exista LIP in limba engleza

Io' m-am referit la SO in EN.
eyer
11th November 2008, 20:21
QUOTE (kryss_girll @ Nov 11 2008, 19:39)

am nevoie de un program ca sa fac windows xp prof de pe engleza pe germana...unde as putea gasi asa ceva de downloadat? ca eu am cautat si nu am gasit nicaieri....
stiu ca pentru Vista exista asa ceva, ca merge foarte bine, si ca se cheama Vistalizator LINK.
pentru XP... incearca un search in google cu "change xp display language"
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala
click aici.