cu keywords

web_dude

va salut asi vrea sa stiu cum e mai bine sa fac
sa zicem
ps3.exemplu.com/nume-post
exemplu.com/categorie/nume-post
ps3.exemplu.com/categorie/nume-post
vreau sa stiu care e cel mai bun dpdv seo
2. prin octombrie am sa ma "lansez" pe youtube,cand uploadez un video,la tags sa zicem cum fac? vreau sa pun : i like pie sau i,like,pie ?? cum vine asta? chiar si la bloguri.
3.unde asi putea sa imi promovez site-ul care contine informatii despre freebies?
4.cuvantul este freebies-cum e mai bine? freebiess/freebiesz/freebiez/freebies2 ?
Multumesc smile.gif
again
cel mai recomandat e cat mai aproape de root adica
CODSURSA
exemplu.ro/nume-post

web_dude
mersi smile.gif dar 2,3,4 nu stii?
again
2. la taguri nu pui iar titlul filmuletului ci doar cuvinte care se justifica (tag-ul e de obicei un cuvant, nu o propozitie/fraza, eu pt "i like pie" as pune doar "pie")

3,4 - nu stiu ce e ala un "freebies"
web_dude
QUOTE (again @ 26th July 2009, 23:28) *
2. la taguri nu pui iar titlul filmuletului ci doar cuvinte care se justifica (tag-ul e de obicei un cuvant, nu o propozitie/fraza, eu pt "i like pie" as pune doar "pie")

3,4 - nu stiu ce e ala un "freebies"

xxx
nu e site-ul meu..*gasesti acolo informatii* happy.gif
web_dude
3,4 nu stie nimeni?
MacromediaMX
Referitor la 2, nici eu nu sunt lamurit complet. Intr-adevar in cazul tau, era mai logic sa pui doar "pie", insa sa zicem ca am un site pentru un restaurant din sibiu. La keywords cum e recomandat sa pun? restaurant sibiu SAU restaurant, sibiu. Avand in vedere ca sigur am mai multe cuvinte cheie, cum ar trebui sa le pun? keyword1 sibiu, keyword2 sibiu, keyword3 sibiu sau sibiu, keyword1, keyword2, keyword3 si in rest se fac legaturile? Sper ca m-am facut inteles.
Mersi

Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.