Softpedia Championship Games

aWp_viTal

Salut,

Ce parere aveti daca s-ar face un concurs pentru jocurile mentionate ? Eventual adaugam la cerere .... Acest concurs ar fi frumos sa fie oranizat de Staff'ul Softpedia , dar..... Precizez ca acest concurs este pe baza de internet nu se va organiza nimica la romexpo laugh.gif

Jocuri

Red Alert 2
Starcraft

Acestea doua vor fi in principale , vom adauga dupa ce vom discuta !

Eventul cateva premii , oferite de catre mine ... ce vor consta in Licente si Jocuri

Astept parerile voastre , despre acest project !

Promit si un Website dedicat !
aWp_viTal
Nici o parere ? Nimeni interesat ? madanimated.gif

Care ar fi ce mai buna solutie pentur RA2 in multiplayer ? Prin Hamachi nu ? Alta alternativa ? huh.gif Pentru concurs..

emanuel7
Cred ca multi ar fi interesati, dar din pacate foarte putini citesc topic-urile din aria asta sad.gif

Red Alert 2 prin hamachi (se poate si pe robattle.net cred)
Starcraft pe server-ul iccup.

Eu is dispus sa particip la ambele si sigur mai pot aduce vreo 10-20 de jucatori.
aWp_viTal
Da emanuel7 din pacate ai multa dreptate ...

Va rog frumos cine doreste sa ajute , poate "purta" semnatura mea cateva zile ....

HTML
[url="http://forum.softpedia.com/chestionare/chestionar/Softpedia-Championship-Games-105.html"][img]http://www.imagehost.ro/pict/202105454a64b1f9801e2.png[/img][/url]

Am inceput site-ul , totul merge ok ! Nu pot da o data exacta , dar cat de curand .

Poate ne ajuta si modelatorii jocurilor : Milutza, necromanc, aiptek, ReKo, senzatie6, Fubar, Codename sau altii de pe alte arii cu promovarea !
Parias
S-a incercat si Counter-Strike Softpedia League (sau ceva de genu`) si se stransesera ceva...dar tot nu s-a concretizat nimic. Deci la tine, sunt sanse si mai mici, cred smile.gif
aWp_viTal
CITAT (Parias @ 25th July 2009, 11:28) *
S-a incercat si Counter-Strike Softpedia League (sau ceva de genu`) si se stransesera ceva...dar tot nu s-a concretizat nimic. Deci la tine, sunt sanse si mai mici, cred smile.gif

Ah , Counter Strike sa stins acum 3-4 ani ... nu stiu nu mai are farmecul ala de acum 4 ani cand te rugai sa se termine orele sa te duci acasa sa tragi draperiile si sa joci un CS 1.6 cu clanuri si alte prostioare ! Crede-ma Red Alert 2 Age Of Empires Generals Zero Hour .... au un public foarte mare si serios . Probeleama este ca mai nimeni nu viziteaza aceasta arie ,iar multi nu au cont pe SP . S-au strans ceva persoane ...

Site-ul este pe la vreo 70% . Daca doreste cineva sa ne ajute (suntem 2 pers.)cat de putin ... sa-mi dea un PM

incepator20
Poate ai fi avut un succes mai mare daca pomeneai de Fifa 2009... cool.gif

aWp_viTal

Am nevoie de ajutor , care ar fi optiunile pentru a creea un nr. de retele pentru diferite jocuri ? Adica : Cine vrea sa joace Race Drive : GRID (exemplu) instaleza hamachi(sau alte program (care?)) iar daca este cineva online va putea juca (incerc un Live Support/Chat pentru treaba asta)

Am terminat site-ul (grafica) , azi am inceput cu schimbarile minore (retusuri) iar de maine sau chiar azi incep cu articolele !!!

Pentru a vedea site-ul vizitati : http://www.onlineforgames.com !!!

Astept ajutor,propunei pentru o mai buna functionare a sitemului asta de multiplayer !!!

@:incepator20 nu este o problema il adaug si pe el ... poate are un public mai mare !
aWp_viTal
Site-ul a fost lansat !!!

Asteptam voutriiiiiiiiiiii pentru organizarea concursului smile.gif

Pentru 20 de voturi cursing.gif ... imi vad frumos de projectul meu !
aWp_viTal

ANUNT (WWW.ONLINEFORGAMES.COM)

S-au strans prea putine voturi pentru a organiza concursul !!!

Precizez ca nu renunt la aceasta idee ! Concursul se va organiza cu un FPS (Free) Atat va spun .
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.