Yahoo mess FREE pe orice site

andrey7285

Deci cum spuneam si mai devreme este necesar numai administratorilor de situri pentru ca in loc sa mai puna Casuta online/offline pot pune acest player creat de cei de la yahoo,simplu de utilizat,Nu iti este vazut ID cea ce pentru uni este foarte util pentru ca putem sta si cu ID personale pe pagina de serviciu sau personala si putem tine legatura cu clienti sau membri sitului mult mai usor....

Imi pare rau ca nu merge direct am incercat sa il pun asa ca l-am pus pe situl meu cu extensie HTML ca sa fie vazut

NOTA: nu este reclam doar am arata programul ca nu stiam unde sa il pun sa fie vazut

APASA PE SMILE DE MAI JOS

sxT
Salutare.
Foarte util post-ul tau, Andrey, 10x a lot.
Pentru cei interesati, aplicatia se numeste Pingbox si poate fi configurata la adresa http://messenger.yahoo.com/pingbox/

Cu stima

mariusblk
Salutare, as vrea si eu sa incerc aceasta varianta pe un fel de live support. Intrebarea este, ce se intampla in cazul in care nu este nici unul dintre administratorii site-ului online si cineva lasa un mesaj ... apare ca si offline ?
unu_suparat
Da
Kidu
Poate cineva sa il configureze sa apara doar text in romana ?
This is a private chat..
Type your message here..
Nickname...

In configurarea lor nu sunt aceste optiuni, doar poti modifica textul principal si titlul.
Flavius_Vidale
Nu ai cum deoarece aceasta aplicatie este facuta de cei de la yahoo iar tu nu iei toata aplicatia,iei doar un cod generat dupa ce selectezi toate chestiile alea pe acolo. smile.gif
Reclama
In curand... autoevolution.ro

Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.