Un pic de ajutor la o conectare 5.1 - PC

hobitu

Deci in primul rand...am avut un vechi home-cinema ...lam stricat dar miau ramas boxele 5 sateliti + 1 sub woffer ... sunt din aceia cu sarmulite nu cu jack ... exista vro posibilitate sa fac cumva sa conectez sistemu la PC biggrin.gif? ... ast raspunusuri mersi
tatarduka
Teoretic merge. Intrebarea este daca amplificatorul mai este functional? Daca nu, o sa ai nevoie de un amplificator 5.1

hobitu
Pai ... fostul meu dvd-player ...e praf ^^ nu mai pot sa fac nimic cu el ... lam dus la service si mi sa spus ca sau ars iesirile sau cv de genu ... deci a doua varianta ... iar un amplificator bun ... oleak mai ieftin pe unde gasesc ?..si un pret recomadabil ??
SuperDuper
Boxele alea sunt probabil terminate si ele...
hobitu
Pai ..sunt in stare de functionare smile.gif ... faza e k sunt niste boxe mai klumea 30w 8ohmi satelitu ...si 80w Subwoferu biggrin.gif ... iar eu inca nus pe salariu meu smile.gif) am buget limitat ... ma gandeam k poate o rezolv mai ieftin ...
tatarduka
cauta kituri de amplificatoare pe 8 ohmi.
iti trebuie 3 stereo (fata, spate, centru + subwoofer)
Ieftin (depinde de ce intelegi prin ieftin) nu cred ca o sa iesi + ca iti mai trebuie si alimentare.

Bafta!
Reclama
In curand... autoevolution.ro

Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.