Artax
15th July 2009, 00:07
As dori sa stiu cum as putea creea ceva gen remote admin care sa imi preia comenzile tastate de la un calculator si sa mi le transpuna pe alt calculator, adica ce scriu de pe un calcualtor sa imi scrie automat pe celalalt calculator cu care sunt conectat, o tastatura remote sa zicem asa. Nu vreau programe vreau o modalitate sau un exemplu de linie de cod.
ciuly
15th July 2009, 00:44
evident, iti faci o aplicatie client-server. pe partea de client (pcu tau) citesti cum vrei tu (din fisier, dint-run edit, din whatever) pe parea de server folosesti functia winapi keybd_event
Artax
15th July 2009, 21:36
Inteleg si m-ar intresa sa mai stiu daca este posibila o astfel de comanda (ca si keybd_event) in una din limbajele: PHP, XML, Flash .... si daca da daca este posibil sa imi dati si mie un exemplu scurt sau functia macar.
ciuly
15th July 2009, 22:52
xml si flash nu sunt limbaje. nu stiu ce ai tu in cap dar in xml nu programezi. nu ai functii, nu ai cod. ala nu se executa. iar din moment ce esti asa pe linga, nu vad ce treaba ai avea tu sa faci o aplicatie de genul decat sa te ocupi de prostii.
closed.
In curand... autoevolution.ro
Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala
click aici.