Din cate am vazut majoritatea ascultati Trance si altele.As vrea sa stiu daca mai asculta careva Daft Punk. Eu am ascultat mai demult si acum ascult iar.Imi place stilul lui si faptul ca foloseste talkbox\vocoder.
Din cate am vazut majoritatea ascultati Trance si altele.As vrea sa stiu daca mai asculta careva Daft Punk. Eu am ascultat mai demult si acum ascult iar.Imi place stilul lui si faptul ca foloseste talkbox\vocoder.
sunt in regula melodiile... dar totusi cele din interstela 555 sunt mai bune....
ccfan_chris
21st July 2009, 17:40
Trebuie sa vad 'Electroma', un film facut de ei.
dennis_zer08294
22nd July 2009, 02:06
SI eu askult cam de 3-4 ani daft punk, eu cred ca sunt cei mai tari in domeniu au castigat 2 grammy anu` asta. Am auzit ca prin 2010-2011 se relanseaza, abia astept In legaura cu melodiile lor asi putea spune ca toate au o eticheta mai aparte, se simte stilu` la fiecare melodie, stilu` DAFT PUNK
ccfan_chris
24th July 2009, 15:27
Eu le ascult muzica de cateva luni.Astept sa vad ce melodii o sa mai compuna.Imi place stilul lor.
fracture
24th July 2009, 16:40
Si cine s-ar fi gandit ca o trupa conceputa initial sa cante punk va ajunge sa experimenteze in domeniul muzicii electronice
Pentru ceea ce fac cei doi baieti Around the world mi se pare a fi piesa emblematica, cea mai reprezentativa.
ccfan_chris
25th July 2009, 13:31
CITAT (fracture @ 24th July 2009, 17:40)
Si cine s-ar fi gandit ca o trupa conceputa initial sa cante punk va ajunge sa experimenteze in domeniul muzicii electronice
Pentru ceea ce fac cei doi baieti Around the world mi se pare a fi piesa emblematica, cea mai reprezentativa.
Da, interesant...au reusit sa compuna melodii foarte faine chiar si la inceput.
boxXxing_star
5th August 2009, 16:03
daft punk sunt cu siguranta una dintre cele mai inovative trupe din lume,totdeauna am o senzatie aparte cand ascult piesele lor.Si in materie de videoclipuri si filme sau spectacol vizual in concerte sunt printre cei mai buni fara indoiala.
psyblink
6th August 2009, 00:19
imi place de la Daft Punk Voyager. In rest nu prea ascult.
DJDax
6th August 2009, 00:25
Salut,care poate sa ma ajute va rog frumos,ma intereseaza cum se numeste melodia din fundalul acestui site: http://www.bsk.ro/news.html ,stiu ca e un pic cam veche dar nu mai stiu cum se numeste. Mersi Mult.Astept un raspuns...
later edit: si ca sa fiu ontopic, preferata mea de la ei "around the world" ; de la bangalter: "stardust-music sounds better with you" si remixu lui pentru "alan braxe - vertigo"
later edit: si ca sa fiu ontopic, preferata mea de la ei "around the world" ; de la bangalter: "stardust-music sounds better with you" si remixu lui pentru "alan braxe - vertigo"
Mersi Mult pt. ajutor. :
ccfan_chris
20th August 2009, 16:01
Abia astept un nou album. Ascult de cateva luni si nu ma satur.
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.