Daft Punk

ccfan_chris

Din cate am vazut majoritatea ascultati Trance si altele.As vrea sa stiu daca mai asculta careva Daft Punk.
Eu am ascultat mai demult si acum ascult iar.Imi place stilul lui si faptul ca foloseste talkbox\vocoder.

Cateva din melodiile preferate:

Harder, Better, Faster, Stronger
Around the world
Aerodynamic
Digital Love(Mayhem's Talkbox Cover)
worldwideinformer
CITAT (ccfan_chris @ 14th July 2009, 22:50) *
Din cate am vazut majoritatea ascultati Trance si altele.As vrea sa stiu daca mai asculta careva Daft Punk.
Eu am ascultat mai demult si acum ascult iar.Imi place stilul lui si faptul ca foloseste talkbox\vocoder.

Cateva din melodiile preferate:

Harder, Better, Faster, Stronger
Around the world
Aerodynamic
Digital Love(Mayhem's Talkbox Cover)

si eu ascult daft punk.....
imi plac foarte mult, au stil atat de diferit, aparte.

One More Time e preferata mea --- one moare time , we gonna celebrate, one more time dj.gif thumbup.gif
dar imi place foarte mult si Something About Us

ccfan_chris
Mi imi plac alea mai 'funky' :

Television rules the nation
The prime time of your life
Human...after all
worldwideinformer
CITAT (ccfan_chris @ 21st July 2009, 01:49) *

sunt in regula melodiile... dar totusi cele din interstela 555 sunt mai bune.... cool.gif
ccfan_chris
Trebuie sa vad 'Electroma', un film facut de ei. rolleyes.gif
dennis_zer08294
SI eu askult cam de 3-4 ani daft punk, eu cred ca sunt cei mai tari in domeniu cool.gif au castigat 2 grammy anu` asta.
Am auzit ca prin 2010-2011 se relanseaza, abia astept biggrin.gif dj.gif
In legaura cu melodiile lor asi putea spune ca toate au o eticheta mai aparte, se simte stilu` la fiecare melodie, stilu` DAFT PUNK coolspeak.gif dj.gif
ccfan_chris
Eu le ascult muzica de cateva luni.Astept sa vad ce melodii o sa mai compuna.Imi place stilul lor.

fracture
Si cine s-ar fi gandit ca o trupa conceputa initial sa cante punk va ajunge sa experimenteze in domeniul muzicii electronice cool.gif

Pentru ceea ce fac cei doi baieti Around the world mi se pare a fi piesa emblematica, cea mai reprezentativa.
ccfan_chris
CITAT (fracture @ 24th July 2009, 17:40) *
Si cine s-ar fi gandit ca o trupa conceputa initial sa cante punk va ajunge sa experimenteze in domeniul muzicii electronice cool.gif

Pentru ceea ce fac cei doi baieti Around the world mi se pare a fi piesa emblematica, cea mai reprezentativa.

Da, interesant...au reusit sa compuna melodii foarte faine chiar si la inceput.
boxXxing_star

daft punk sunt cu siguranta una dintre cele mai inovative trupe din lume,totdeauna am o senzatie aparte cand ascult piesele lor.Si in materie de videoclipuri si filme sau spectacol vizual in concerte sunt printre cei mai buni fara indoiala.
psyblink
imi place de la Daft Punk Voyager. In rest nu prea ascult.
DJDax
Salut,care poate sa ma ajute va rog frumos,ma intereseaza cum se numeste melodia din fundalul acestui site: http://www.bsk.ro/news.html ,stiu ca e un pic cam veche dar nu mai stiu cum se numeste. Mersi Mult.Astept un raspuns... wink.gif
krissti
djuma soundsystem - les djinns (trentemoller rmx); vezi ca-i un topic dedicat pt piese necunoscute http://forum.softpedia.com/index.php?showtopic=319069

later edit: si ca sa fiu ontopic, preferata mea de la ei "around the world" ;
de la bangalter: "stardust-music sounds better with you" si remixu lui pentru "alan braxe - vertigo"
ccfan_chris
Faine melodiile, in special prima.

http://www.youtube.com/watch?v=VnlzwFmR9k8&fmt=18
DJDax
CITAT (krissti @ 5th August 2009, 23:30) *
djuma soundsystem - les djinns (trentemoller rmx); vezi ca-i un topic dedicat pt piese necunoscute http://forum.softpedia.com/index.php?showtopic=319069

later edit: si ca sa fiu ontopic, preferata mea de la ei "around the world" ;
de la bangalter: "stardust-music sounds better with you" si remixu lui pentru "alan braxe - vertigo"

Mersi Mult pt. ajutor. :
ccfan_chris
Abia astept un nou album. Ascult de cateva luni si nu ma satur.
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.