buna dimineata,
am si eu o problema urgenta si am nevoie de ajutorul vostru. aseara eu si sotul meu am fost implicati intr-un asa-zis accident. Problema este ca noi in 3 zile plecam din tara pt 2 saptamani (concediu) si nu stim cum sa facem.
Unde trebuie mers? am inteles ceva de Judecatorie.....Poate sa-l prelungeasca altcineva? ne puteti ajuta voi? stie cineva ceva?
multumesc!
buna dimineata,
am si eu o problema urgenta si am nevoie de ajutorul vostru. aseara eu si sotul meu am fost implicati intr-un asa-zis accident. Problema este ca noi in 3 zile plecam din tara pt 2 saptamani (concediu) si nu stim cum sa facem.
Unde trebuie mers? am inteles ceva de Judecatorie.....Poate sa-l prelungeasca altcineva? ne puteti ajuta voi? stie cineva ceva?
multumesc!
multumesc!
cu scuzele de rigoare: aseara i s-a retinut permisul sotului meu si i s-a dat dovada, dovada care trebuie prelungita in 15 zile. La asta se refera partea cu plecatul in concediu si cum sa facem....scuze inca o data, sunt un pic cam vraiste....
completare: este vorba despre un accident auto - scuter, cel care era pe scuter s-a ales cu ceva zgarieturi pe mana stanga, l-am dus la spital unde l-au bandajat si i-au facut radiografii. Scuterul este destul de avariat, dar nu ne-a prezentat nici un act pe el, n-avea nici numar, el spunandu-ne ca doar ce il luase din magazin.