Tigara electronica cu suficient abur - Recomandare

Ciprianzet

salut, tot tatonez cu ideea de a cumpara o tigara electronica dar am auzit ca marea parte dintre ele dupa un anumit nr de fumuri nu scot suficient abur
dintre cei care au achizitionat, imi puteti spune ce tigara electrica ati luat si sunteti multumiti/ nemultumiti?

multumesc anticiapat
Ciprianzet
CITAT (Ciprianzet @ 12th July 2009, 23:53) *
salut, tot tatonez cu ideea de a cumpara o tigara electronica dar am auzit ca marea parte dintre ele dupa un anumit nr de fumuri nu scot suficient abur
dintre cei care au achizitionat, imi puteti spune ce tigara electrica ati luat si sunteti multumiti/ nemultumiti?

multumesc anticiapat

nimeni? nimic?

Mosotti
intre a fubipte cu pubipla si a fubipte cu un dildo, io-ti recomand sa te lasi de fubiptut
halford
renunta la idee, vezi ca sunt cancerigene: http://www.stumbleupon.com/s/#2pR6iO/www.c...ml?eref=rss_us/
JJOne
Eu folosesc si are suficient abur.

Mosotti, fubiptutul nu e o chestie de care sa vrea lumea sa se lase. laugh.gif
LoveDemon
QUOTE (halford @ 24th July 2009, 18:39) *
renunta la idee, vezi ca sunt cancerigene: http://www.stumbleupon.com/s/#2pR6iO/www.c...ml?eref=rss_us/

Spre deosebire de tigarile adevarate, adica?
web_dude
CITAT (Mosotti @ 22nd July 2009, 22:11) *
intre a fubipte cu pubipla si a fubipte cu un dildo, io-ti recomand sa te lasi de fubiptut

cum vb unii moderatori,si te mai miri de ce iei warn aiurea
ontopic:te invarti in cerc..mai bine fumezi pana ce mori,decat sa te chinui cu plasticate din astea..

Ciprianzet
revin,
nu intentionez sa renunt pt ca daca intentionam asta nu mai deschideam topicul asa ca respunsurile de gen tigarile electronice sunt cancerigene etc sunt offtopic
si tigarile normale sunt, si anumite alimente precum si multe alte lucruri

eu sunt interesat sa aflu de la cei care au achizitionat si folosit tigara electronica ce marca/ model etc le satisface sau nu nevoia de fumator
care ar fi recomandate si de care ar trebui sa ma feresc

va rog mult fara offtopic

multumesc anticipat

cu respect,
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.