alunite,alunite si iara alunite

ansucha

mama natura m-a inzestrat din plin cu alunite,in special pe fata,..pe care nu le pot ascunde cu nici un fond de ten.....am si eu o intrebare prosteasca,poti cumva"scapa de ele"adica chirurgical sau prin alta metoda.?din cate am citit bitter-ul suedez ar fi un remediu insa nu ma incumet sa l folosesc.........va intreb pe voi cum sa scap de ele sau ce sa folosesc sa le"estompez"indeajuns de mult confusedsmiley.png
copjob2000
Poți să faci și baie în biter suedez, dar nu o să scapi de alunițe....
Singura soluție, este chirurgicală...

Thomas-
Alunite sau pistrui?
ansucha
CITAT (Thomas- @ 12th July 2009, 19:45) *
Alunite sau pistrui?

alunite(stiu sa fac deosebirea) rolleyes.gif cum pot sa le acopar mai bine?
to_the_touch
Lasa-le asa! De ce sa le ascunzi? biggrin.gif Alunitele iti dau un aer asa mai latino rolleyes.gif , mie imi plac. thumbup.gif
adrianatoma
QUOTE (to_the_touch @ 14th July 2009, 13:12) *
Lasa-le asa! De ce sa le ascunzi? biggrin.gif Alunitele iti dau un aer asa mai latino rolleyes.gif , mie imi plac. thumbup.gif

da, si pe langa aerul lationo iti mai pot da si cancer daca umblii la ele fara rost...

Doamne, hai c-am trait s-o aud si p-asta...sa vrei sa operezi alunite sanatoase, fara probleme. iar asta cu bitter-ul...no comment rolleyes.gif
to_the_touch
Exact! Unii nu au ce face si isi creaza singuri probleme. sleep.gif

Dari@
si eu am alunite pe față și pe gât, dar pentru ca un medic dermatolog m-a sfatuit sa-mi vad de treaba - exact faza cu cancerul de care zice si adrianatoma - le-am lasat balta.
newtask
Poți citi și pe aici diverse probleme cu alunițele, și nu numai: http://forum.softpedia.com/index.php?showtopic=217005

Eu trebuie obligatoriu să mi le scot pe cele de pe față, deci n-am cum să-mi văd de treabă. biggrin.gif

PS: Poți apela și la laser.
adrianatoma

QUOTE (newtask @ 11th August 2009, 11:49) *
Poți citi și pe aici diverse probleme cu alunițele, și nu numai: http://forum.softpedia.com/index.php?showtopic=217005

Eu trebuie obligatoriu să mi le scot pe cele de pe față, deci n-am cum să-mi văd de treabă. biggrin.gif

PS: Poți apela și la laser.

cum adica obligatoriu? ce inseamna asta...? le-ai rupt sau de ce?
cu laser operatia nu este la fel de eficienta. crezi ca degeaba se recomanda metoda chirurgicala? o alunita are radacini foarte fine si odata zgandarita e ca o mica bomba cu ceas.

jucati-va...
Whip_cream_Simona
si eu am biggrin.gif una mica in coltul gurii, una la fel mica pe obraz si una langa nas smile.gif) putin mai mare. vroiam sa le scot la dermatolog dar m-am lasat :-j mi-a trecut smile.gif)
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.