Obiceiuri pascale

icss

Eu incep cu taiatul mielului. Si desi nu am surprins multe momente, pun ce am ales. Sper sa vad in continuare imagini mai bune decat ale mele de la alte evenimente legate de topic.
Click pentru a vizualiza atașamentul Click pentru a vizualiza atașamentul Click pentru a vizualiza atașamentul Click pentru a vizualiza atașamentul Click pentru a vizualiza atașamentul
mr.fred
brvo domnule. imi plac. nu e rau deloc. e chiar f. bine. si nu spun asta des....wink.gif.

noname
s-ar zice ca ai pasiune pt sange, iar fred spre subiecte dure.
realizarea e buna, dar pe mine ma lasa rece, poate la fel de rece ca un macro de floare, numai ca de data asta nu mai e vorba de manual de botanica.
mr.fred
ce imi e clar e ca vineri sau sambata inainte de paste voi fi intr-o piata la taieri de miei.
icss
QUOTE(noname @ Apr 25 2005, 22:32)
s-ar zice ca ai pasiune pt sange, iar fred spre subiecte dure.
realizarea e buna, dar pe mine ma lasa rece, poate la fel de rece ca un macro de floare, numai ca de data asta nu mai e vorba de manual de botanica.
*

Nu, nu am o pasiune pt sange desi.... mi-ai dat o idee.
Cat despre floare, banui ca te referi la macroul meu cu narcisa.... ei bine, am incercat si eu sa reproduc o poza, care mi-a placut tare mult, cu mijlocele disponibile... nu mi-a iesit, stiu. nici n-avea cum.
Iar despre realizare...
Sper sa vad in continuare imagini mai bune decat ale mele de la alte evenimente legate de topic.
noname
grrr
nu de tine era vorba cand am adus vorba de manual de biologie.
daca tot de apuci de poze sangeroase, da-mi voie sa iti fac cateva sugestii din galeriile deviantilor:

iar daca nu ai modele pt asa ceva poti incerca singur:

sau folosind obiecte:

mr.fred
Paste Fericit!

big_ipaq
Socante...
.ral:cr
eu nu pot sa ma uit la ele, doar sa-l mananc.
Iedu

Mr.Fred, superba poza numaru 5. Imi place extrem de mult.
naughtydream01
Off topic:Saracu' miel mellow.gif
Mosotti
some very sick bastards here. i like it! coolspeak.gif
Necronomikon
Welcome to the club Moso death.gif
///Mircea
death.gif mie nu imi plac. Eu n-am asociat niciodata Pastele cu mielul si poate d-aia...
noname
from pysyka with love:
Vreau sa te felicit pentru aceste poze oribile. Oribile pentru ca surprind mizeria si tot ceea ce urasc eu mai mult la OM. Mesajul m-a izbit in moalele capului si mi-e acum rau. De altfel de cand am vazut titlul.. “Paste Fericit” puteam da in scris ca imaginile care ma asteapta nu sunt unele clasice cu oua si ratuste. Tu cum te-ai simtit cand ai fotografiat scenele astea? Un Paste Fericit si tie…
Mosotti
animalele exista pentru a fi mincate. mieii nu fac exceptie. evident, asta daca iti place gustul ala dubios... in plus, se vede clar in poza lu mr. fred ca mielu ala era cam plictisit de viata. viata bate filmul si, dupa cum s-a vazut, moartea bate mielul...
arty
fred: seria e cam cruda insa are o chestie foarte buna in ea: ne aduce aminte cat de patetici si iubitori de dublu standard suntem. inclusiv eu...

mrrrrrrrr...
noname
in spiritul sarbatorilor de la mine pt voi un iepuras dragut care se uita in oglinda cu gandul la alti iepurasi draguti:
mr.fred
QUOTE(noname @ Apr 30 2005, 05:28)
from pysyka with love:
Vreau sa te felicit pentru aceste poze oribile. Oribile pentru ca surprind mizeria si tot ceea ce urasc eu mai mult la OM. Mesajul m-a izbit in moalele capului si mi-e acum rau. De altfel de cand am vazut titlul.. “Paste Fericit” puteam da in scris ca imaginile care ma asteapta nu sunt unele clasice cu oua si ratuste. Tu cum te-ai simtit cand ai fotografiat scenele astea? Un Paste Fericit si tie…
*

Pai sa va povestesc. Fotografiile sunt facute intr-un sat la cativa km de Constanta, nu am sa divulg numele pentru ca astfel de practici (taierea in lipsea conditilor de igiena) sunt interzise.

In momentul cand am fotografiat ma asteptam sa reactionez cumva. M-am comportat neasteptat de demn. Seara insa, uitandu-ma la ele mi-a venit efectiv sa vars. N-am pus si probabil ca mult timp de acum incolo nu voi putea pune gura pe carne de miel.
Mosotti
cu toate animalele e la fel wink.gif treci pe soia?
Necronomikon
Oricum nu-i mielu asa grozav la gust.
///Mircea
poate vedem si alte poze pe tema sarbatorilor.

Eu am plecat la Inviere. Paste fericit tuturor !
acrac
QUOTE(mr.fred @ Apr 30 2005, 17:52)
Pai sa va povestesc. Fotografiile sunt facute intr-un sat la cativa km de Constanta, nu am sa divulg numele pentru ca astfel de practici (taierea in lipsea conditilor de igiena) sunt interzise.

In momentul cand am fotografiat ma asteptam sa reactionez cumva. M-am comportat neasteptat de demn. Seara insa, uitandu-ma la ele mi-a venit efectiv sa vars. N-am pus si probabil ca mult timp de acum incolo nu voi putea pune gura pe carne de miel.
*

Da,da .... interesanta revelatie ai avut. Astept cu nerabdare pozele de Craciun cand o sa renunti sa mai mananci carne de porc. Pe urma postez eu o gaina fara cap cu sangele siroind din gat si poate nu mai maninci nici la KFC (doar ai vazut cum sunt omorati bietii pui).

edit: Adresez pe aceasta cale un mesaj de dragoste si primavara poporului roman

Click pentru a vizualiza atașamentul
noname
acrac> daca mai ai poze in care sa predomine verde si albastru incearca sa pui verdele jos si albastrul sus. okiu uman e obisnuit in felul asta de la cer+iarba si aranjarea in alt mod este un pic nenaturala.
acrac
Multumesc de sfat. Am rotit poza , dar albina are o pozitie "nefireasca", pare kakade. smile.gif)

Data viitoare cand mai pozez albinute o sa am si asta in vedere. 10x
Reclama
In curand... autoevolution.ro

Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.