alex2010
11th July 2009, 20:02
Salut!
Sunt din Craiova, am 2 telefoane pe Orange(abonament) si incepand de azi-dimineata nu mai pot sa efectuez niciun fel de apel, nici macar la Relatii cu Clientii...
Am semnal full pe ambele telefoane, dar atunci cand sun imi apare mesajul "retea ocupata", respectiv "retea indisponibila" pe celalalt telefon.
Intrucat nu pot sa sun la Relatii cu Clientii, cum as putea sa rezolv situatia? Am mai intrebat prietenii pe mess si lor le merg telefoanele pe Orange, deci ma gandesc ca nu e o problema cu raspandire mare.
Astept sfaturile voastre, multumesc!
cristian0007
11th July 2009, 20:05
Hai ca m-ai speriat cu titlul topicului,credeam ca au dat faliment
Ai resetat telefoanele?
alex2010
11th July 2009, 20:06
Da, le-am inchis si le-am deschis din nou dar tot nu merge...
(intre noi fie vorba: bine ar fi sa le scada castigurile ca sa ii "speriem" un pic, poate le vine mintea la cap si nu mai fac prostii astia de la Orange).
chatnoir401
11th July 2009, 20:08
O situatie asemanatoare a fost acum cateva saptamani la Vodafone (era ceva cu modernizarea retelei), a durat cateva ore dupa care totul a revenit la normal
alex2010
11th July 2009, 20:09
Culmea ca o amica are orange PrePay, sta la 3 blocuri de mine si ii merge Orange-ul struna 
chatnoir401
11th July 2009, 20:14
Aceeasi situatie de care vorbeam mai inainte - in timp ce la mine nu mergea deloc, la alti colegi de serviciu nu erau deloc probleme. De la Relatii Clienti mi s-a spus atunci ca nu e la nivel de oras sau zona, doar pe anumite numere pot apare astfel de probleme, iar situatia se va remedia in cel mai scut timp.
alex2010
12th July 2009, 11:18
Orange e culmea... nici acum nu-mi merge... deja au trecut aproape 30 de ore, mi se pare o chestie de neiertat si care nu ar trebui sa se intample in 2009. Probabil Orange se va face ca ploua pt. ca ii doare undeva de clienti.
Cum nu pot sa sun la relatii cu clientii, le-am trimis un mail folosind formularul de contact de pe site. Azi e duminica, asa ca presupun ca nu ma baga nimeni in seama. Pana luni cand citesc ei mesajul, poate isi revine de la sine...
Merci, Orange, reteaua anului 1990 !
lucienuk
12th July 2009, 11:21
De ce nu suni la relatii clienti de pe fix? Sau de la cineva caruia ii merge...
Ti-ai platit factura?
alex2010
12th July 2009, 11:52
Da, am platit factura. Am incercat sa sun de pe o cartela PrePay la relatii cu clientii, dar SURPRIZA! In perioada de gratie nu se pot efectua apeluri la acest serviciu!
Multumim Orange ca ne tratezi asa... daca sunt in perioada de gratie inseamna ca nu-ti mai umflu buzunarele cu euroi-> din punctul vostru de vedere nu mai sunt client si deci nu merit sa accesez un serviciu de baza... dar ce sa le ceri, daca si pe cei cu abonamente ii trateaza tot cam asa ... :\
lucienuk
12th July 2009, 11:53
Suna de pe fix.
021.203.30.30
alex2010
12th July 2009, 11:58
Ultimele 4-5 dati cand am sunat la Orange - relatii cu clientii am stat in asteptare peste 10 minute si nu mi-a preluat niciun agent apelul, asa ca permite-mi sa refuz sa efectuez un apel taxabil de pe fix in conditiile in care stiu deja raspunsul : " Vom face tot posibilul sa remediem problema bla bla bla".
Dpdv. contractual, dar si moral, e corect sa stau 2 zile fara sa pot folosi serviciile la care sunt abonat? Ma gandesc ca daca eram in America, in conditiile astea puteam sa ma fac de ceva dolarei...
Nu de alta, dar deja primesc pe fix apeluri ale prietenilor si rudelor ingrijorate ca nu raspund pe mobil si toti se tem ca am patit ceva... iar acum 30 minute a sunat la usa un prieten sa vada ce fac, de ce nu raspund la mobil :\
lucienuk
12th July 2009, 12:04
Atunci stai si asteapta o saptamana pana iti raspund la mail. Ei daca nu primesc de la tine o notificare ca serviciul nu merge e ca si cum nu ai avea nici o problema.
alex2010
12th July 2009, 12:48
Am sunat la orange(de pe fix).
Dupa ce mi-au bagat pe gat toate reclamele si extra-optiunile lor(meniu de cacao) am reusit intr-un final sa vb. cu operatoarea... dupa ce i-am explicat problema, m-a pus sa astept(am stat inca vreo 10 minute) si la sfarsit mi-a comunicat ca a facut ea acolo niste "refreshuri" si setari si ar trebui sa mearga.
Evident, nu a mers. Asa ca m-a indrumat catre cel mai apropiat Orange Shop.
Na, poftim cultura! Merci Orange!
lucienuk
12th July 2009, 12:53
Daca ambele numere ale tale nu merg de la ei trebuie sa fie. La shop singurul lucru care ar putea sa il faca e sa iti schimbe cartela, dar acuma nu cred ca ti s-au stricat ambele in acelasi timp.
alex2010
12th July 2009, 13:16
Pai si ce pot sa fac? Operatoarea mi-a spus ca numerele sunt active, semnal la retea am full... ce as putea sa mai fac?
E clar ca operatorii sunt incompetenti si presupun ca daca as suna din nou as primi acelasi raspuns...
lucienuk
12th July 2009, 13:28
QUOTE (alex2010 @ 12th July 2009, 14:16)

Pai si ce pot sa fac? Operatoarea mi-a spus ca numerele sunt active, semnal la retea am full... ce as putea sa mai fac?
E clar ca operatorii sunt incompetenti si presupun ca daca as suna din nou as primi acelasi raspuns...
Mergi pana la shop cand ai timp. Ai incercat sa inchizi/deschizi telefoanele sau sa incerci alte telefoane?
jamesbond
12th July 2009, 13:33
Eu zic sa portezi numarul pe o retea care merge bine in zona ta.
2-douazeci
12th July 2009, 13:36
Mi se pare ciudata problema ta...ca sa nu zic mai mult!
alex2010
12th July 2009, 14:15
CITAT (lucienuk @ 12th July 2009, 14:28)

Mergi pana la shop cand ai timp. Ai incercat sa inchizi/deschizi telefoanele sau sa incerci alte telefoane?
Am incercat si asta. nu merge... se pare ca mai e cineva care are aceeasi problema ca si mine. Poate se rezolva de la sine...
Nu cred ca au cartelele ceva, e ciudat sa se strice amandoua in aceeasi zi ...
cipy1185
12th July 2009, 14:22
aceeasi problema a fost si in orasul meu weekendul trecut.
chatnoir401
12th July 2009, 20:22
Trebuie sa ne mai asteptam la astfel de "surprize" - a se citi upgrade-uri la retea.
C.F.S.
12th July 2009, 20:31
Si la mine pe o cartela de care urmeaza sa scap
alex2010
12th July 2009, 22:44
A 2-a zi in care Orange m-a tinut pe "liber". Sper sa se rezolve pana maine...
chatnoir401
13th July 2009, 07:11
Deja e prea mult 2 zile.
alex2010
13th July 2009, 15:44
Abia acum merge. Au trecut 2 zile si jumatate.
Problem solved.
Rusinica Orange!
In curand... autoevolution.ro
Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala
click aici.