Play Station 2 Alb Negru

demos

Am luat un PS2 din Canada este nou si cand l`am conectat la tv, surpriza alb negru :| este de vina tv`u ?
Am auzit de un cablu RGB daca cei cunoscatori ar putea sa ma ajute ar fi bine venit.
Salut
Gabystelistu95
cel mai bine e sa vezi daca mufele s-video se potrivesc in spate la playstation 2

demos
Cum adica ?
Mufele care au venit cu el se potrivesc ...
Te rog sa explici putin.
Multumesc
Gabystelistu95
atunci inseamna ca ai un televizor mai vechi
demos
Da.
Dar cu un cablu RGB nu va merge?
Gabystelistu95
ba da, ai incercat?
SuperDuper
Semnalul video color este generat pe iesirea videocomplex (mufa aia galbena) in standardul NTSC. TV-ul tau nu stie sa afiseze acel standard, in Romania se foloseste PAL. Exista TV care sunt multistandard...

Din cate stiu eu iesirea "RGB" este de fapt component 480p si nu cred ca va merge pe TV-ul tau. Dar nu am un cablu SCART sa testez...

demos
Cam ce tv mi`ati recomanda calitate pret mai ieftin ?biggrin.gif
@Gabystelistu95 nu am incercat de aceea intrebam vroiam sa cumpar 1.
@SuperDuper poti recomanda ceva?biggrin.gif

P.S: mi`a zis cineva ca va merge cu mufa RGB biggrin.gif credeti ?
SuperDuper
Nu am TV cu mufa SCART deci nu ma pot pronunta. Am un LCD cu intrare component (RGB cu mufe RCA, nu cu SCART) si intr-adevar semnalul este mai curat, semnalul este 480p (si necodat in NTSC/PAL), dar nu cred ca TV-ul tau are asa ceva. Nu toate TV au intrare RGB prin mufa SCART (chiar daca au mufa aia), nu este ceva standardizat!
Cablul cu SCART ar trebui sa arate cam asa: http://www.amazon.co.uk/Playstation-2-RGB-...e/dp/B000O35FEY

Ca idee, ia consola dupa tine in magazin si incerca TV-ul sa vezi daca merge color. Am avut surpriza ca sa cumpar acum 3 ani in Romania un TV cu tub Waston care, desi nu scria ca ar fi compatibil NTSC pe cutie, a functionat color cu o camera NTSC.
demos

REZOLVAt smile.gif) cu un tv nou + un cablu
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.