recarosare auto

gasteruu

salutare as dori si eu sa imi spuneti in ce consta o recarosare auto pentru ca am un opel vectra din 92 si s-a cam "rablagit" as dori sa cumpar alt opel vectra din germania care sa arete destul de bine de la nr de km la starea de functionare pt ca masina cea bina sa treaca in locul celei vechi fara o alta taxa de inmatriculare biggrin.gif pt cine se pricepe scuze daca nu m-am exprimat corect
edddie_m
Ce vrei tu sa faci e ilegal. nono.gif

Ps. pragu dreapta fata si motor. naughty.gif

gasteruu
prietene este posibil si legal dar nu prea stiu cum .
DarkAngelBv
Legal e mult prea multa bataie de cap:
1. Caroseria "noua" trebuie sa fie cu cel putin 2 ani mai noua decat cea veche, altfel nu ti se aproba recarosarea.
2. Trebuie sa ai acte doveditoare ca seria respectiva de caroserie nu apartine vreunei masini inmatriculate.
3. Recarosarea trebuie facuta intr-un service autorizat OPEL.
4. Trebuie sa treci pe la RAR pentru identificarea individuala si modificarea pe cartea de identitate.

Pe scurt. multa bataie de cap.

Varianta simpla:
Dai mocheta jos, tai bucata cu seriile si o pui pe cealalta caroserie. Acoperi urmele taieturilor/sudurilor (cu putin chit si antifon se rezolva pe dedesupt, deasupra se pune mocheta la loc si e ca noua biggrin.gif ). Apoi muti motorul de pe caroseria veche pe cea noua si gata.

Prima varianta este cea legala... birocratie la greu + multi nervi si bani cheltuiti.
Varianta a 2-a te costa mult mai putin + ca nu mai trebuie sa treci pe la RAR sa dai cu subsemnatul.
gasteruu
multumesc mult darkangel pt imformatii
Ade_Dear
motorul se poate schimba fara probleme. tot ce ai nevoie e de o factura doveditoare ca ai cumparat de undeva sau de la cineva motorul si un deviz de reparatie intr-un service autorizat ca ti-ai schimbat motorul. ATENTIE: motorul trebuie sa fie identic, acelasi cod. cu partea de caroserie, nu cred ca faci mare branza cu ea, mai degraba gasesti un mester bun care sa scape de rugina (taiat+sudat), si vopsita bine masina, o scoti ca noua.
eu cunosc un opel vectra din '92: era varza, unde oprea masina in oras, ramanea pe jos rugina. prin metoda taiat+sudat o iesit masina bijuterie, pe deasupra o vopsit-o si un negru foarte fain.
Reclama
In curand... autoevolution.ro

Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.