Nedumerire mare

Cyolan3l

Buna ziua. Ma ocup cu promovarea unui website si am o problema. L-am inscris in aproximativ 250 de directoare si in 200 din ele sa zicem a fost acceptat. Am aproximativ 25 backlink-uri pe el, majoritatea website-uri cu pagerank mai mare. Care e problema? Cand fac un test cu verificatorul de backlink-uri imi arata ca Google nu imi gaseste nici un backlink, in ciudat faptului ca link-ul site-ului este meu este prezent pe celalalte site-uri ale caror link-uri le tin si eu. Si pozitia in clasament pe un anumit termen ... a urcat umpic la inceput ... dar acum oscileaza, adica urca 2 pozitii, scade 1, urca 2, scade 3 cam in aceeasi zi si sunt tare nedumerit, ce e de facut? Sa ma fi penalizat Google? Inscrierea in directoare a avut loc in 3 zile, deci 3 zile = 200 de directoare. Recomandati-mi ceva va rog ! P.S : Ma ocup de promovarea website-ului de aproximativ 5-6 poate 7 zile !
niells
daca verifici backlink-urile cu link:site.com n-ai sa vezi niciodata toate linkurile si in nici un caz intr-un timp atat de scurt. poti verifica in schimb fie folosind google analytics, fie yahoo site explorer. (sigur mai sunt si alte site-uri care fac asta, insa nu pot sa te indrum ca nu folosesc decat yahoo sau analytics)

ps: cam multe inscrieri ptr 3 zile, s-ar putea sa-ti dispara de tot ptr o vreme smile.gif

Cyolan3l
Pai persoana a vrut URGENT !!!, i-am spus riscurile si bineinteles acuma vrea rezultate ... ce oameni ...
ciuly
trebuia sa ii iei in scris. si sa ii explici ca seo e ca facutul unui cozonac: daca dai focu mai tare ca chipurile sa se faca mai repede, fie ajungi cu crusta buna si interioru crud, fie o sa se arda crusta si in interior rareori o sa fie copt (ma rog, aici intervine teorie de specialitate legat in special de amidon dar nu numai (mama cofetareasa in case anybody wonders sleep.gif)). deci pe scurt: nu exista urgent in seo. ori faci calumea, ori iese prost. iar daca faci repede si prost, atunci rezultatele (negative) se vor vedea repede iar efectele vor fi pe masura de devastatoare. dar daca macar le faci incet, ai timp sa le corectezi.
si tocmai aici e cheia: ca schimbarile (relevante) pe partea de SE se produc relativ incet. sigur, daca ai un site bine indexat, cu trust mare, gogu trece pe la tine in fiecare 2 minute, o sa ai tot schimbari, dar nu cred ca au prea multi de aici siteuri de calibrul acesta. iar daca au sigru nu au nevoie de sfaturile noastre smile.gif
deci sa revin, schimbarile sse produc relativ incet. faci o modificare, rezultatul se vede poate peste 2-3 saptamani. daca faci acuma 20 de modificari diferite (schimbi si aia, si ailanta si nu stiu ce, iar lucrurile merg prost, dupa alea 2-3 saptamani nu vei stii care modificare a fost defapt declansatorul problemei. dupa ce te inveti ca modificarea x are efecte sau nu si cat de bune/rele, le poti combina si apoi sa vezi modificarile combinate ce efecte au. samd.
oricum, in general, cata vreme modificarile sunt naturale, sansele sa se intampla ceva rau pe termen lung sunt minime. dar 200 de link-uri in 3 zile ... numa natural nu e.
mi se mai intampla si mie sa vina clientul cu cate o idee creata dar il pun politicos la punct. sigur, am avut si un aproape-client care era cam dobitoc de felul lui asa ca am incheiat socotelile cu el inainte sa il accept. cine nu pricepe sa ii fie de bine, eu nu calc pe principiile mele doar ca sa ii fac pe plac. vrea calitate, face dupa cum zic eu si apoi daca nu iese din vina mea, poate comenta.

eu sunt de parere ca un om care stie ce face, indiferent de profesie, isi alege clientul si nu invers. sigur, vine clientul la el, dar omul decide daca il accepta ori ba.
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.