morpheusdj
25th April 2005, 01:22
Termina sapt viitoare de renovat o garsoniera unde am de gand sa stau 4 ani de zile ( perioada studentiei ) si poate chiar mai mult.
Sunt intr-o mare dilema.....vreau sa cumpar si eu o canapea/coltar....o masuta...cateva scaune....un scaun dierctorial....un birou si un covor ceva.
Birou si scaun directorial am gasit destule oferte acceptabile ca pret si design...totul este sa ma decid.
La canapea/coltar am ramas insa stupefiat de preturile afisate de elvila si mobexpert pentru un produs decent. Nu am eu pretentii gen piele etc.
Ma intereseaza o canapea de 3 locuri, extensibila, cu lada pentru lenjerie. As dori ceva mai solid, ca eu am pe la 100 de kg si eventual vor mai aparea din cand in cand si partenere de ,,dormit,,. Va dati seama ca nu am chef sa se rupa cand imi e lumea mai draga
sau in timp. Sa fie tapitata....un material gen plus este excelent.
Deci, daca v-ati cumparat recent sau stiti unde as gasi asa ceva la un pret convenabil v-as fi recunoscator....sunt relativ nou in Bucuresti si sunt cu totul aerian cand vine vorba de magazine. Am cautat pe net de mi-au iesit ochii dar am gasit in principal scumpaciuni sau multe situri facute pe dos fara preturi afisate. M-ar interesa sa fie undeva pe la vreo 7.000.000 maxim canapeaua....sa imi mai ramana bani si pentru restul.
Eventula un colatar la caracteristici asemanatoare la maxim 10.000.000.
De asemenea....o masuta micuta pentru camera de zi......cateva scaune rabatabile....niste tabureti m-ar interesa daca stiti pe unde gasesc.
Iar despre covoare ce stiti....cam cat m-ar costa un covoras de 7x5 nu prea sofisticat?
Daca aveti cumva idei si despre jaluzele verticale pe unde gasesc mai ieftin....undeva pe la 300.000 mp....sau mai putin.
De precizat...ma intereseaza lucruri noi...nu sh.
Multumesc anticipat.
morpheusdj
25th April 2005, 14:40
rony12
25th April 2005, 14:57
QUOTE(morpheusdj @ Apr 25 2005, 14:40)
E un depozit prin Ghencea parca .. oricum treci de stadionul steaua, se numeste Tamila. Nu stiu adresa axact. Eu am gasi depozitul asta in pagini aurii, anul trecut tot cautandu-mi mobila. gasesti cate ceva pe acolo si sunt mai flexibili in sensul ca unii iti pot face si la comanda.
rony12
25th April 2005, 14:58
Si pe Calea Dudesti sunt vreo 2 magazine/depozite. Preturi acceptabile.
morpheusdj
26th April 2005, 20:58
Maine ma duc la cumparaturi si va spun ce am gasit si ce am luat.
brebe85
2nd May 2005, 19:22
si ti-ai gasit? daca da.. pe unde?
morpheusdj
5th May 2005, 07:24
Am gasit o canapea acceptabila ca pret la Elvila in depozitul de la Baneasa parca.....la mama naibii. Sper ca am spus bine Baneasa ca eu nu prea cunosc Bucurestiul asa bine.
Oricum, au acolo tot ce vrei....gasesti si lucruri ieftine daca nu ai pretentii de piele sau mai stiu eu ce. Am luat o canapea cu 11 mil......e misto tare......comoda.....se desface destul de usor.......se trage in fata partea pe care stai normal si cealalta parte se pliaza si se face un imens pat, ideal pt 2 persoane.
Are si 4 pernute + 2 pernute pe lateral in loc de manere cum am vazut la alte modele. Ideea este ca poti sa te arunci direct pe ea cand vii obosit si nu mai pierzi timp cu facutul patului. Pentru mine este ideala. Am mai luat si 2 masute care mi s-au parut dragute.
Am vrut sa iau si birou dar mi s-a parut scump si am bv cu muncitorii sa-mi faca un birou tapan dupa gusturile mele. Am gasit la Mobexpert ( culmea ) un covor super frumos la 1.800.000....nu e greseala...am scris bine. Sunt mai multe nuante si la dimensiuni....e chiar mare.....2 m 30 cu inca 3 si ceva.....ideal pentru o camera de zi. Erau mai multe nuante. E din material sintetic....ca eu nu am pretentii sa fie din lana sau mai stiu eu cum.....plus ca e mai rezistent cred in timp.
Restul de pozitelor de mobila au oferat slabuta.....sunt si scumpe majoritatea produselor. La Elvila ai niste preturi rezonabile.....la mobexpert doar covorul mi-a sarit in ochi....restul nu-si prea faceau banii.
Scuzati exprimarea oribila.....n-am dormit deloc azi noapte.
reovel
31st January 2009, 22:32
Anii de studentie-s gata...poti sa-mi zici de unde ti-ai luat mobila?
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala
click aici.