Anonim - 18 ani - Rebel Music

The_Napster
Ati ascultat albumul ANONIM?
mi s-a parut foarte bine realizat... versurile mi se par superbe..... rar mai gasesti asemenea artisti in romania..
Ce ziceti de colaborarea cu PARAZITII?
Hidrobicicleta - versuri
v-am dat si niste versuri sa vedeti cam ce inseamna sa fi "anonim"
naughtydream01
Anonim sunt cei care au o melodie cu Parazitii?Cu videoclip ciudat?tongue.gif
The_Napster
aia sunt... videoclipul este intradevar ciudat.. dar inovator smile.gif
naughtydream01
Melodia aia mi-a placut dar totusi prea au influente din Parazitii.Poate e singura si e asa pentru ca e featuring biggrin.gif.Am sa mai ascult .
Slash
N-am ascultat decat un pic, dar mi-au placut versurile de la "Nu te sufar" naughty.gif
The_Napster
dap melodia e superba... imi place cum incepe smile.gif)
El-Vis
DC++ la greu
Albumu merita, este bestial.
Slash
QUOTE(The_Napster @ Apr 25 2005, 19:28)
dap melodia e superba... imi place cum incepe smile.gif)
*

faza tare e ca n-am gasit pe net versurile de la aceasta melodie, si atre as vrea sa le am notangel.gif
CRISTAKEM10
Vreau sa te anunt ca colaborarea cu PARAZITII nu este deloc intamplatoare.
Anonim este un proiect descoperit si lansat de trupa PARAZITII .
Mtz
Ce basini de "versuri". Se asorteaza perfect cu "ca colaborarea" lui Cristake. puke.gif

enjoy,
Mtz
D.J. B.K.LY
Sunt tari si astia de la ANONIM dar PARAZITII sunt cei mai tari.Au astia niste versuri in ei de mori smile.gif) Am si eu o intrebare....unde pot gasi vinil cu PARAZITII? Stie cineva?
The_Napster
baaa nu downloadati.. cumparati albumul biggrin.gif
Slash
QUOTE(The_Napster @ Apr 26 2005, 17:49)
baaa nu downloadati.. cumparati albumul biggrin.gif
*

too late! tongue.gif

eu vad ca-l am pe hard da' al naibii sa fiu daca stiu de unde il am, dar sigur nu l-am downloadat eu... rolleyes.gif
The_Napster
pai asculta intro-ul si vei intelege ce vreau sa zic biggrin.gif
add
QUOTE(Slash @ Apr 26 2005, 17:19)
too late!  tongue.gif

eu vad ca-l am pe hard da' al naibii sa fiu daca stiu de unde il am, dar sigur nu l-am downloadat eu...  rolleyes.gif
*

e virusu ala cu antimanele, el downloadeaza!
Slash
QUOTE(The_Napster @ Apr 26 2005, 18:29)
pai asculta intro-ul si vei intelege ce vreau sa zic biggrin.gif
*

cum spuneam, nu l-am downloadat biggrin.gif
The_Napster
nono.gif
CRISTAKEM10
Au PARAZITII gusturi de i-au gasit pe ANONIM , nu ?
Referitor la INTRO :
Au scos si ei primul album si deja au pretentii - sa le cumperea lumea albumul death.gif Singura trupa careia merita sa-i cumpar albumul e PARAZITII smile.gif
Dar una peste alta merita DOWNLOADAT albumul lui ANONIM coolspeak.gif
The_Napster
bai nu mai influentati priateria -- CRISTAKEM10

daca tie nu iti place nu cumpara biggrin.gif
DeeJay
suna bine, dar au totusi o amprenta de parazitzi foarte puternica. astept urmatorul album, sa vedem cum compun pe picioarele lor.
ad_axel
Super misto albumul. Stiati ca era terminat mai demult ?
BorisFlokow
Albumul este mishto dar pare a fi un album parazitii cantat de alta trupa biggrin.gif. Versurile sunt klar facute de parazitii. Oricum ... mishto albumul ... mai ales melodia "Extrema Zilei cu Parazitii".
DanyBoss
Melodia "Extrema Zilei" este super si videoclipul este la fel. Parazitii rulz
Allex
Videoclip șocant

Trupa Anonim, compusă din GUESS WHO și ZEKKO, a lansat de curând pe posturile de specialitate un nou videoclip al piesei “ÎNGHEÞATA”. Inedite pentru România, ambele variante ale clipului ni-i prezintă pe cei doi protagoniști nemișcați, mimând versurile melodiei. Clipul este regizat de binecunoscuta Andreea Păduraru. Ideea clipului îi aparține lui Cheloo (Paraziții) care ne-a declarat: “Vroiam de mult să aplic această idee unui clip Paraziții, dar s-a potrivit perfect băieților de la Anonim”. La prima vizionare a clipului, cei prezenti  au fost de-a dreptul șocati, nereușind să-și ia ochii de pe monitor: “Nu-mi vine să cred că acesta este videoclipul!”. a fost reactia generala.
Anonim a luat ființă în 1998, iar în 2001 atrag atenția băieților de la Paraziții în urma “Acțiunii instrumentalul”, lansată pe albumul “Categoria Grea”. În martie 2005 apare primul album Anonim, “Hai să vorbim” produs de Paraziții sub labelul lor, 20CM Records.

Roton
ad_axel
Si uite o poza modificata de mine in Paint coolspeak.gif
Kidu
deci mie mi se pare demential clipu... se vede ca parazitii au avut ceva de spus la piesa biggrin.gif naughty.gif
anna hassana
parazitii is cei mai tari,si anonim sunt la acelasi nivel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ii iubesc!!!!!abia astept sa ascult piese noi!!!!:x:x...oare cand isi scot urm album...?:-?...........................II IUBESC!!!!mai ales pe guess who... cool.gif

This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.