Seo Adwords

bardas

Salut,am o nelamurire. Am un site flash,80%poze si restu content de prezentare. Cuvinte keye destul de comune de genu fotografii nunta,botezuri etc.

Sunt constient ca nu are nimic senzational in content,caci la un asemenea site pozele conteaza deci sa apara in top 3 e destul de greu.

M-am gandit la urmatoarea modalitate: inscriu site-ul la Adwords vreo 3 luni si fac vreo 10000  vizitatori pe luna.Nu este posibil ca avand traffic de la adwords,siteul sa isi creasca pozitia in google pana in top 10? Si astfel la un moment dat sa renunt la adwors si sa ma bazez doar pe google?

2.Google favorizeaza siteurile inscrise la adwords?

again
nu e nimic scris negru pe alb ca asa e dar din ce am observat eu site-urile care folosesc/au folosit adwords sunt vazute putin mai bine dar in niciun caz sa ajungi pe prima pagina doar pentru asta
pentru site-urile fara vrea mult continut singura posibilitate de crestere sunt linkurile de calitate

air_america
Fa un landing page cu mai mult text si mai putine poze. Aburestei cu ce fotografii de nunti frumase faci, cu ce profesionalism lucrezi acele fotografii, cum ai experienta la multe nunti, cum ca esti unul dintre fotografii apreciati, ca faci reduceri la anumite nunti..te-ai prins?
Aplica regulile clasice SEO.
Mai scrii pe acolo, vreo 250-300 de cuvinte si apoi ii bagi la poze.....
Si strange linkuri valoroase.
Tra1n3r
continutul site-ului nu este foarte important pentru nisa pe care o folosesti. Intradevar traficul creste rankul in google, dar cu banii din ads, poti plati o persoana (sau mai multe) pentru a-ti creea backlinkuri (extrem de importante pentru google). Si mai sunt multe alte metode de promovare prin care poti creste pozitia in google fara a fi nevoit sa modifici site-ul.

dami un pm poate te ajut cu mai multe informatii...
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.