Citate celebre
Pagini: 1, 2, 3, 4

IP-XCENTRIC

"Cand dragostea vorbeste, vocile tuturor zeilor par a fi adormite in armonia raiului." - William Shakespeare
add
"sometimes, shit hapends !" Unknown

IP-XCENTRIC
-au scapat boierii la tiganci
-Sadoveanu Nicoara Potcoava
naughtydream01
Moara cu noroc(mi-a picat la bac) tongue.gif 'Omul sa fie fericit cu saracia lui ca daca e vorba nu bogatia ci linistea casei sale il face fericit'.Nu e exact cum era da au trecut vreo 8 ani de la bac..smile.gif
IP-XCENTRIC
Grigore Ureche-
Letopisetul Tarii Moldovei(despre Stefan cel Mare):...."om intreg la fire,nelenesu si lucrul sau stia a-l acoperi si unde nu gindeai, acolo il aflai. La lucru de razboaie mester... unde era nevoie, insusi se viruia, ca vazindu-l ai sai,sa nu inderapteze, si pentru aceia raru razboiu de nu biruia. Si unde-l biruia altii, nu pierdea nadejdea, ci stiindu-se cazut jos, se ridica deasupra biruitorilor...." coolspeak.gif
shumilica
"Adevarata intelepciune este aceea de a sti ca nu stii nimic."
Socrate

"Starile sufletesti, care par a nu avea nici motiv, au motivele cele mai adanci ."
Lucian Blaga

"Iubirea functioneaza in mod diferit in minti diferite, pe nebun il lumineaza, iar pe intelep il orbeste."
John Dryden

"Exista patru lucruri care nu se mai intorc inapoi niciodata: cuvantul spus, sageata trasa, trecutul si o sansa ratata."
Omar Idn Al-Halif

"Esecul nu este singura pedeapsa pentru lene; exista, de asemenea, si succesul celorlalti."
Jules Renard

"Incearca sa faci ceva ce n-ai mai facut, de trei ori. O data, ca sa treci peste teama de a-l face. A doua oara, ca sa inveti cum sa-l faci. Iar a treia oara, ca sa-ti dai seama daca iti place sau nu."
Virgil Thomson

"Nemuritorul din tine este constient de atemporalitatea vietii; si stie ca ziua de ieri nu este decat amintirea zilei de azi, iar ziua de maine visul zilei de azi."
Kahlil Gibran
IP-XCENTRIC
LA illah illa Allah!

IP-XCENTRIC
Sa nu dam cinstea pe rusine si pacea pe ocara!(Creanga)
OanaC
"Un prieten ranit este cel mai mare dintre dusmani." (Th. Jefferson)

"Pamantul are destul pentru nevoia fiecaruia, dar nu si pentru lacomia fiecaruia." (M. Gandhi)

"Prostii se plang ca nu sunt cunoscuti de suficient de multi oameni. Inteleptii se plang ca nu cunosc suficient de multi oameni." (Confucius)

"Pestii se prind cu undita, iar oamenii cu vorba." (W. Shakespeare)

"Nu stiu cu ce fel de arme va fi luptat cel de-al treilea razboi mondial, dar cel de-al patrulea va fi cu siguranta luptat cu bete si pietre." (Albert Einstein)
IP-XCENTRIC

"Acela care nu a iubit niciodata, inseamna ca nu a trait niciodata." - John Gay

"Sosi miezul noptii, cand firea pare moarta si visele ticaloase amagesc mintile celor adormiti si cand numai lupul si ucigasul bat drumurile" -macbeth by lamb
IP-XCENTRIC
"Balcanii sunt curul Europei " Cioran-referire la... coolspeak.gif
IP-XCENTRIC
The great question that has never been answered and which I have not been able to answer....is, What does a women want?

--Sigmund FREUD(parintele psihanalizei)
naughtydream01
' Orice conversatie cu cineva care n-a suferit e vorbarie. '( Emil Cioran )
IP-XCENTRIC
Cu prostia insisi zeii se lupta in zadar
StGermain
Vreau sa salut si sa felicit aceasta initiativa! Caut tot timpul si imi plac astfel de citate, nu stiu cum de nu mi-a venit in cap sa creez eu un thread mai devreme cu asa ceva.

"I can write better than anybody who can write faster, and I can write faster than anybody who can write better."
- A. J. Liebling (1904-1963)

"People demand freedom of speech to make up for the freedom of thought which they avoid."
- Soren Aabye Kierkegaard (1813-1855)

"Not everything that can be counted counts, and not everything that counts can be counted."
- Albert Einstein (1879-1955)

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former."
- Albert Einstein (1879-1955)

Oare ar trebui ca ce punem in engleza sa traducem dedesubt? Ce spuneti? Eu nu cred, pentru ca le strica farmecul/interpretarea cand probabil cam toti stim engleza...
FAKKYU
"Un prost poate arunca o piatra intr-un lac si 100 de intelepti nu o vor gasi"
( anonimous celebrity )

PS
cred ca ar trebui totusi, poate, traduse in romaneste - poate unii nu stiu engleza si ar fi pacat sa nu ...
E doar o parere.
bagatela
,,Nu exista singuratate absoluta.Nu exista decit o insingurare indreptata crunt impotriva celor care ne asteapta" Octavian Paler
IP-XCENTRIC
My favorite:

JULIET :-Ay me! 
ROMEO:-She speaks: 
  O, speak again, bright angel! for thou art 
  As glorious to this night, being o'er my head  30
  As is a winged messenger of heaven 
  Unto the white-upturned wondering eyes 
  Of mortals that fall back to gaze on him 
  When he bestrides the lazy-pacing clouds 
  And sails upon the bosom of the air.  35
JULIET: -O Romeo, Romeo! wherefore art thou Romeo? 
  Deny thy father and refuse thy name; 
  Or, if thou wilt not, be but sworn my love, 
  And I'll no longer be a Capulet.
FAKKYU
"realitatea nu este ceea ce are ca este ci este ceea ce nu pare ca este"
( citat din ... Vacanta Mare ! )
IP-XCENTRIC
He who seizes the right moment, is the right man
Faust
Grave Land
Chemati sufletul neamului la o viata noua. Nu cautati succesele electorale daca ele nu insemneaza in acelasi timp biruinta fortelor organizatee ale sufletului innoit...

CZ Codreanu

Niciodata sa nu faci o fapta de care sa-ti fie rusine a doua zi, iar cand ai facut ceva, asuma-ti raspunderea intreaga.

CZ Codreanu

Intr-o omenire inaltata, omul nu numai ca poate, dar trebuie sa fie propriul sau judecator.
Omul judecator in propria sa cauza, drept si sever cu sine insusi.

CZ Codreanu

Nu uita ca orice functiune vei indeplini, maturator, picolo, chelner, bucatar, la tejghea, la pivnita, etc., te bucuri de aceeasi dragoste si de aceeasi onoare. Nici o functie bine indeplinita nu este inferioara alteia ...

CZ Codreanu
Grave Land
"Sunt inca viu pentru ca imi este in putere sa mor cand voi crede eu de cuviinta, fara ideea sinuciderii m-as fi omorat dintodeauna."

Cioran
IP-XCENTRIC
"Ich bin ein Berliner" -JFK
Bogdan
Sunt succese care te injosesc si infrangeri care te inalta.
(N. Iorga)

Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea.
(Georges Brassens)

Timiditatea-un defect al oamenilor mari, tupeul-defectul oamenilor mici.
(Maurice Coyaud)

Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate.
(Jack Penn)

Nu voi fi un om obisnuit, pentru ca am dreptul sa fiu extraordinar.
(Peter O'Toole)

Numai dupa invidia altora iti dai seama de propria ta valoare.
(Tudor Musatescu)

Nu judecati oamenii dupa cei cu care se aduna. Nu uitati ca Iuda avea amici ireprosabili.
(Ernest Hemingway)

Daca gasesti un drum fara obstacole, probabil ca drumul acela nu duce nicaieri.
(J.F.Kennedy)

Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti.
(David Dunham)

Nimic nu costa mai mult decat nestiinta.
(legea lui Moisil)

Munca in echipa presupune in primul rand sa-ti pierzi jumatate din timp explicandu-le celorlalti de ce nu au dreptate.

(George Wolinski)
Oamenii sunt ca vinurile. Cu timpul, fie devin din ce in ce mai buni, fie se transforma in otet.
(Papa Ioan al XXIII-lea)

Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere.
(Robert Brasillach)

E loc sub soare pentru toata lumea. Mai ales ca toata lumea vrea sa stea la umbra.
(Jules Renard)

Eficienta este cea mai inteligenta forma de lene.
(David Dunham)

Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei.
(Sigmund Freud)

Daca ai impresia ca educatia e scumpa, atunci incearca sa vezi cum e ignoranta.
(Andy McIntyre)

Nimeni nu e de neinlocuit dar - uneori - este nevoie de mai multe persoane pentru a inlocui una singura.
(ClaireMartin)

Violenta este ultimul refugiu al incompetentei.
(Isaac Asimov)

Cel mai greu lucru de pastrat e echilibrul.
(Jean Grenier)

Oboseala si lenea au aceleasi simptome.
(Bissane de Soleil)

Exista batalii pe care e bine sa le ocolesti; nu din teama ca le-ai putea pierde, ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu-le.
(Gelu Negrea)

A face pe prostul la timpul potrivit este cea mai mare intelepciune.
(Cicero)

Cand muncesti, joaca-te. Munca, daca este o datorie, te ucide.
(Max Jacob)

Un prost care nu spune nici un cuvant nu se deosebeste de un savant care tace.
(Moliere)

In politica, prostia nu e un handicap.
(Napoleon)
IP-XCENTRIC
"Unimea nationala dar e singurul principiu de viata, singurul principiu de mantuire pentru noi"-N Balcescu
"Cand nu mai crezi in Paradis, incepi sa crezi in spiritism. "-M. Eliade
Pagini: 1, 2, 3, 4
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.