Citate celebre
Pagini: 1, 2, 3, 4

bsnecula

my favorites:

Sunt milioane de oameni acolo...iar, in sfârsit toti vor fi singuri... ma panichez uneori uit sa mai respir... dar stiu...stiu ca este ceva frumos...in toata imperfectiunea mea...o frumusete care ma tine sus,o tarie care nu imi poate fi luata....

Urasc felul cum îmi vorbesti..urasc cum ma privesti si felul în care îmi citesti gândurile. Te urasc atât de mult ca mi se face rau..urasc... urasc faptul ca ai întotdeauna dreptate ...urasc când minti..urasc când ma faci sa râd, si mai rau când ma faci sa plâng...urasc când nu esti în preajma, si ca nu ai  sunat...dar cel mai mult, urasc felul în care nu te  urasc...nici macar pe-aproape...nici macar putin...chiar deloc...

dintr-un film... nu mai stiu care
bigsmasher
Tu inca mai poti sa apuci o cale care sa te duca spre stele... Eu nu mai pot sa o aleg decat pe cea care ma duce dincolo de ele...

bigsmasher
nu stiu cat de celebru este dar mie imi place foarte mult smile.gif
rox
" my lifestyle determines my deathstyle"-James Hetfield, Metallica

"After all, tomorrow is another day"- Scarlet O'Hara, " Pe aripile vantului"
subsemnatu
Cele mai comune doua elemente ale universului sunt Hidrogenul si prostia.
Harlan Ellison

Genialitatea poate avea limitarile sale, dar prostia nu are acest handicap.

Elbert Hubbard
Bamberga
Nu sint intru nimic de acord cu tot ce spui, dar voi apara pana la moarte dreptul tau de a spune tot ce crezi.
Voltaire (1694 - 1778)
hardvare
Dragostea este vinul vietii! Iar casatoria - dimineata de a doua zi... wink.gif

maxy
"To be stupid, selfish, and have good health are three requirements for happiness, though if stupidity is lacking, all is lost."
- Gustave Flaubert
presedinte
ca sa imparti si capra si varza trebuie sa o lasi sa se faca varza pana sta capra - anonim
ebola23

Nu ca sint eu mai destept,dar imi place sa zabovesc mai mult asupra unei idei tongue.gif (Einstein)
Fubar
"Dubito ergo cogito
Cogito ergo sum
Ergo sum digit deus est."

"Daca ai sarit de pe o stanca poti sa incerci sa si zbori... nu ai nimic de pierdut."

"Nu exista haos. Exista doar modele de ordine pe care noi nu le intelegem"
Kirkegaard
Eminovici
"Don't worry about life; you're not going to survive it anyway."

"Don't take life so seriously... It's not permanent."

"You can lead a fool to wisdom but you can't make him think."
Poți să îndrumi un prost spre înțelepciune dar nu-l poți face să gândească"
unknown
clio2003
"What poor pople have and Good fears...?
- Nothing !@" [cu dublu inteles ]..

"Intre alb si nebru exista o infinitate de nuante".

"Nothing is nowere, until you find it !"
Tzevaru
o alta enciclopedie de citate : http://www.thinkexist.com/
maxy
The trouble with being poor is that it takes up all of your time.
- Willem de Kooning
Ossiriss
QUOTE(bsnecula @ Jul 21 2005, 21:15)
my favorites:
Urasc felul cum îmi vorbesti..urasc cum ma privesti si felul în care îmi citesti gândurile. Te urasc atât de mult ca mi se face rau..urasc... urasc faptul ca ai întotdeauna dreptate ...urasc când minti..urasc când ma faci sa râd, si mai rau când ma faci sa plâng...urasc când nu esti în preajma, si ca nu ai  sunat...dar cel mai mult, urasc felul în care nu te  urasc...nici macar pe-aproape...nici macar putin...chiar deloc...

*

10 things i hate about you:)
dixy
O armata de magari condusa de un leu, este mai puternica decit o armata de lei, condusa de un magar.

Burvi2001
maxy
dixy, nu mai dezinforma lumea!

originalul :

"Imi este mai teama de o armata de 100 de oi conduse de un leu, decat de o armata de 100 de lei, condusi de o oaie."
Talleyrand
Fubar
"Daca zabovesti suficient de mult pe marginea raului in cele din urma va trece plutind cadavrul dusmanului tau."

Proverb chinezesc
mikhayah
"Nu ca mi-ar fi frica sa mor dar...n-as vrea sa fiu acolo cand se-ntampla"
Woody Allen, Without Feathers, 1976

"Desi sunt pregatit pentru martiraj, as prefera sa fie amanat."
Sir Winston Churchill

"Mie-mi plac porcii. Cainii se uita la noi de jos. Pisicile se uita la noi de sus. Porcii ne trateaza ca niste egali."
Sir Winston Churchill

"Succesul este abilitatea de a merge din esec in esec fara pierderea entuziasmului."
Sir Winston Churchill

"Intotdeauna iarta-ti dusmanii; nimic nu-i irita mai tare."
Oscar Wilde

"America este singura tara care a parcurs drumul de la barbarism la decadenta fara sa treaca prin civilizatie."
Oscar Wilde

"Moda este o forma de uratenie atat de insuportabila incat trebuie s-o schimbam la fiecare 6 luni."
Oscar Wilde

"Nu sunt atat de tanar incat sa stiu totul."
Oscar Wilde

"Parerea mea este ca atunci cand a creat Omul Dumnezeu si-a cam supraapreciat indemanarile."
Oscar Wilde

"Singurul lucru pe care poti sa-l faci cu un sfat bun este sa-l dai altuia. Tie nu-ti ajuta la nimic.
Oscar Wilde

"De fiecare data cand oamenii sunt de acord cu mine, simt ca ceva nu e in regula."
Oscar Wilde

"Cand zeii vor sa ne pedepseasca, atunci ne raspund la rugaciuni."
Oscar Wilde, An Ideal husband, 1893

"Pot rezista la orice, mai putin la tentatii."
Oscar Wilde, Lady Windermere's Fan, 1892, Act I

"Ce este un cinic? Un om care stie pretul la orice si valoarea la nimic."
Oscar Wilde, Lady Windermere's Fan, 1892, Act III

"Cand o femeie se recasatoreste, o face pt ca isi detesta primul sot.
Cand un barbat se recasatoreste, o face pt ca si-a adorat prima nevasta.
Femeile isi incearca norocul. Barbatii si-l risca."
Oscar Wilde, The Picture of Dorian Gray, 1891

"Patriotismul este convingerea ca tara ta este mai breaza doar pt ca tu te-ai nascut acolo."
George Bernard Shaw
(NB As infiinta un partid cu deviza asta.)

"Puterea unui spirit acut de observatie este de obicei numita cinism de catre cei care n-o au."
George Bernard Shaw

"Toate marile adevaruri incep ca blasfemii."
George Bernard Shaw, Annajanska (1919)

"Democratia substituie numirea catorva corupti prin alegerea facuta de multi incompetenti."
George Bernard Shaw, Man and Superman (1903) "Maxims for Revolutionists"

"Martirajul este singura cale prin care un om poate deveni celebru fara a fi abil."
George Bernard Shaw, The Devil's Disciple (1901) act 3

Fereste-te de omul al carui Dumnezeu este in ceruri."
George Bernard Shaw, Man and Superman (1903) "Maxims for Revolutionists"

"In Rai toti oamenii interesanti lipsesc."
Friedrich Nietzsche

"Sexul este unul dintre cele noua motive pentru reincarnare...celelalte opt nu conteaza."
Henry Miller

"Azi noapte am fost pradati de niste homosexuali. Ne-au spart casa si au rearanjat mobila."
Robin Williams

"Nu am incredere decat in doi oameni. Unul sunt eu. Celalalt nu esti tu."
Cameron Poe - Con Air (1997)

"Ceea ce a facut Ted a fost sa-mi deschida ochii si sa lase viitorul sa vina."
Bobby - Hearts in Atlantis (2001)

"Viitorul este in trecutul meu. Trecutul meu este acum. Trebuie sa fac din acum viitorul meu.
Vladimir Horowitz

"Biblia contine sase mustrari pentru homosexuali si 362 mustrari pentru heterosexuali.
Asta nu inseamna ca Dumnezeu ii iubeste mai putin pe heterosexuali, ci doar ca au nevoie de ceva mai multa supraveghere."
Lynn Lavner

"Sunt faimos insa putin cunoscut."
Vladimir Horowitz
RAZ
A program is a bunch of objects telling each other what to do by sending messages. -Alan Kay coolspeak.gif
ingrid9
"Banii nu au miros" Vespasian
Pagini: 1, 2, 3, 4
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.