check in online

adinutzaroman

am cumparat 2 bilete unul cu bagaj de cala celalalt fara. am inteles ca trebuie sa fac check in online. la care trebuie sa fac? cel cu bagaj sau cel fara bagaj?(eu am inteles ca la cel fara bagaj ca daca nu fac va trebui sa platesc in aeroport 40 euro). Intrebarea mea este ce fac cu biletul cu bagaj ca la el nu pot face check in. in aeroport mai trebuie sa platesc acei 40 euro?
nic_biso
Probabil te referi la Ryanair...
Se face check-in online chiar daca ai sau nu bagaj. Daca ai bagaj, in aeroport il lasi la un ghiseu "bag drop desk", ceva de genul asta.

adinutzaroman
CITAT (nic_biso @ 3rd July 2009, 11:24) *
Probabil te referi la Ryanair...
Se face check-in online chiar daca ai sau nu bagaj. Daca ai bagaj, in aeroport il lasi la un ghiseu "bag drop desk", ceva de genul asta.

Merci mult, dar mai trebuie sa platesc acei bani(40 euro)?ma refer atunci cand fac check in online nu imi cere totusi acesti bani? sau cum se procedeaza? Si bagajul daca il las acolo am siguranta ca am sa il gasesc la destinatie? adica iti da ceva cum ca ai lasat bagajul la ei?
sill.rds
CITAT (adinutzaroman @ 3rd July 2009, 16:22) *
Merci mult, dar mai trebuie sa platesc acei bani(40 euro)?ma refer atunci cand fac check in online nu imi cere totusi acesti bani? sau cum se procedeaza? Si bagajul daca il las acolo am siguranta ca am sa il gasesc la destinatie? adica iti da ceva cum ca ai lasat bagajul la ei?

Daca faci online checkin-ul corect si tiparesti boarding pass-ul corect pentru AMBELE persoane, NU trebuie sa platesti nici macar un cent in plus (nici la online checkin nici la aeroport).
Bagajul este in siguranta ca orice alt bagaj de cala din lumea asta. Banuiesc ca iti da si o chitanta ceva dupa ce il depui la ghiseu.
Reclama
Am vazut aici ca au CASCO cu 5% mai ieftin. Pentru Renault e oferta in principal! Pare OK... uitati-va si voi!
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.