IPB 3.0.0

Berti

Observ ca nu exista niciun topic pe tema asta (doar unul inchis pe la Site & Forum feedback)

Cum sta treaba cu IPB3? merita facut update-ul? Sau mai asteptam?
L-a incercat cineva? Cum se misca? Au fost probleme la update?

S-a zapacit ceva prin baza de date, sau totul a decurs normal?

crysty2k5
M-am jucat live pe el pe forumul oficial IPB smile.gif

Imi place smile.gif

Berti
Sa inteleg ca promite.. buuun! Da' inca n-o facut nimeni update ?
Maxxims
L-am instalat, insa deocamdata numai localhost sa ma obisnuiesc cu el.
Totusi astept 3.0.1 inainte de a face update-ul.
B3aT
Din ce am vazut e numai de bine, dar mi-e groaza sa renunt la plugins si template, si sa il refac.
Sergiu_Q
eu am facut si nu au fost probleme.
am facut update si la aplicatii (galerie, downloads...) si a mers fara probleme. In schimb adio template sau orice alt tool, mod ..sau ce customizari mai aveti. Ma apuca groaza sa ma apuc de modificat tempate-ul existent asa ca mai astept .Din opunct de vedede SEO se pare ca baietii au facut o treaba buna smile.gif , mai putin pe partea de apps unde au uitat de keywords, description sau linkuri "friendly"
am cam stat cu morcovu'n cur pana am terminat update-ul mai ales ca baza de date cu care lucram are vreo 100mb si nu prea imi ardea sa pun vechea baza daca se inmapla ceva naspa in timpul update-ului.
nu uitati da faceti back-up, desi am vazut pe forumul IPS ca nu au fost probleme la update. nu uitati ca beneficiati si support in cazul in care nu va descurcati cu update-ul smile.gif
am constatat ca partea de subscrieri lipseste cu desavarsire sad.gif , chestie naspa avand in vedere ca pe vechea versiune aveam cativa utilizatori care beneficiau de asa ceva . daca stiam ca lipseste nici nu mai faceam update pana nu aparea versiunea completa...cine stie ce dracu mai lipseste fata de versiunea 2.3.6 sad.gif
Berti
Multumesc pentru raspunsuri.

Intre timp am gasit un forum care facuse deja update, asa la prima vedere nu-mi place deloc noua schema de culori... sunt tentat sa astept pana apare un skin asemnator celui de 2.3.

Cred ca in weekend oi instala si eu unu de teste, sa vad ce aduce nou prin ACP.

Sergiu_Q
CITAT (Berti @ 4th July 2009, 09:52) *
Intre timp am gasit un forum care facuse deja update, asa la prima vedere nu-mi place deloc noua schema de culori... sunt tentat sa astept pana apare un skin asemnator celui de 2.3.

Cred ca va mai dura ceva timp pana apare un template oficial mai frumos. Partea nasoala e ca nu prea sunt nici versiuni platite ca sa ai de unde alege.
am testat azi si un app nou http://www.invisionmodding.com/index.php?showtopic=34963 si pot zice ca mi-a placut noul system de instalare/administrare a aplicatiilor cu care a venit iPB3. Inca nu am incercat nici un "hooks" dar sper sa fie la fel de usor de manevrat ca aplicatiile smile.gif .
Cred ca ma apuc mai tarziu sa mai manaresc template-ul, ce am facut pana acum a mers f bine, sistemul de adminstrare a template-urului este mult mai aerisit fata de 2.3
Are careva treducerea in romana ?
web_dude
am o intrebare
de unde pot cumpara licenta ipv 2.36? ultima care sa apara inainte de versiunea 3.?
ca vad pe site-ul lor doar pentru versiunea v3.
Berti

In Download Center la Stable Releases, pe langa 3.0.0, inca e prezent si 2.3.6.
Banuiesc ca dupa ce platesti si ti se da acces la Client Area, poti sa downloadezi care versiune doresti.

Your Download Center
Navigation Downloads / IP.Board / Stable Releases

Stable Releases
- IP.Board 3.0.0 (Size: 5.33MB)
This is the latest stable version of IP.Board 3.

- IP.Board 2.3.6 (Size: 6.18MB)
This is the latest stable release of the IPB 2.3.x series.
This is the recommended version for new installs and upgrades.
Florin64x
a aparut ipb 3.0.3 http://forums.invisionpower.com/topic/2922...3-0-3-released/ , pare destul de stabil . sa speram ca softpedia va trece pe ipb 3 in scurt timp
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.