Berti
3rd July 2009, 09:58
Observ ca nu exista niciun topic pe tema asta (doar unul inchis pe la Site & Forum feedback)
Cum sta treaba cu IPB3? merita facut update-ul? Sau mai asteptam?
L-a incercat cineva? Cum se misca? Au fost probleme la update?
S-a zapacit ceva prin baza de date, sau totul a decurs normal?
crysty2k5
3rd July 2009, 10:43
M-am jucat live pe el pe forumul oficial IPB 
Imi place
Berti
3rd July 2009, 11:39
Sa inteleg ca promite.. buuun! Da' inca n-o facut nimeni update ?
Maxxims
3rd July 2009, 17:03
L-am instalat, insa deocamdata numai localhost sa ma obisnuiesc cu el.
Totusi astept 3.0.1 inainte de a face update-ul.
B3aT
3rd July 2009, 19:05
Din ce am vazut e numai de bine, dar mi-e groaza sa renunt la plugins si template, si sa il refac.
Berti
4th July 2009, 08:52
Multumesc pentru raspunsuri.
Intre timp am gasit un forum care facuse deja update, asa la prima vedere nu-mi place deloc noua schema de culori... sunt tentat sa astept pana apare un skin asemnator celui de 2.3.
Cred ca in weekend oi instala si eu unu de teste, sa vad ce aduce nou prin ACP.
Sergiu_Q
4th July 2009, 09:05
CITAT (Berti @ 4th July 2009, 09:52)

Intre timp am gasit un forum care facuse deja update, asa la prima vedere nu-mi place deloc noua schema de culori... sunt tentat sa astept pana apare un skin asemnator celui de 2.3.
Cred ca va mai dura ceva timp pana apare un template oficial mai frumos. Partea nasoala e ca nu prea sunt nici versiuni platite ca sa ai de unde alege.
am testat azi si un app nou http://www.invisionmodding.com/index.php?showtopic=34963 si pot zice ca mi-a placut noul system de instalare/administrare a aplicatiilor cu care a venit iPB3. Inca nu am incercat nici un "hooks" dar sper sa fie la fel de usor de manevrat ca aplicatiile
.
Cred ca ma apuc mai tarziu sa mai manaresc template-ul, ce am facut pana acum a mers f bine, sistemul de adminstrare a template-urului este mult mai aerisit fata de 2.3
Are careva treducerea in romana ?
web_dude
4th July 2009, 10:17
am o intrebare
de unde pot cumpara licenta ipv 2.36? ultima care sa apara inainte de versiunea 3.?
ca vad pe site-ul lor doar pentru versiunea v3.
Berti
4th July 2009, 10:51
In Download Center la Stable Releases, pe langa 3.0.0, inca e prezent si 2.3.6.
Banuiesc ca dupa ce platesti si ti se da acces la Client Area, poti sa downloadezi care versiune doresti.
Your Download Center
Navigation Downloads / IP.Board / Stable Releases
Stable Releases
- IP.Board 3.0.0 (Size: 5.33MB)
This is the latest stable version of IP.Board 3.
- IP.Board 2.3.6 (Size: 6.18MB)
This is the latest stable release of the IPB 2.3.x series.
This is the recommended version for new installs and upgrades.
Florin64x
5th September 2009, 10:59
a aparut ipb 3.0.3 http://forums.invisionpower.com/topic/2922...3-0-3-released/ , pare destul de stabil . sa speram ca softpedia va trece pe ipb 3 in scurt timp
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala
click aici.