problema boiler electric

12345671

deci...am mutat un boiler electric dintr-o casa in alta si problema e ca in 15 minute se opreste din incalzit. apa e fierbinte, dar nu apuci nici sa termini un dush rapid, pentru ca se termina apa calda. ce poate avea? boilerul e mic...nu stiu datele lui tehnice, e de vreo 40 litri cred.
ozyl
Sigur l-ai montat in pozitia corecta?
Sa nu fie cu fundul in sus smile.gif

12345671
l-am montat in pozitia corecta. initial m am gandit ca poate nu se umple destul cu apa, dar din cate mi-am dat seama, e plin
Dev
N-ai mai multe praguri de caldura? Poate e la cel mai mic si atunci normal ca se consuma mai repede pt ca n-are capacitate asa mare (ca idee, la boiler de 120litru la pragul minim de 60 sau 65 de grade -- nu mai stiu exact -- ne ajunge la 2 oameni dus de aproximativ 20 de minute, deci in total 40-45 minute; apa la dus are temperatura de 40 de grade conform bateriei termostatice).
12345671
nu are mai multe praguri de caldura.
aeon
sau tensiunea de lucru nu e suficienta si se opreste prea devreme
sau presiune prea mica, supape infundate
15 min e cam putin sa incalzeasca 40 litri
Sir_Vaska
tensiunea de lucru nu afecteaza in nici un fel oprirea lui.
Poate sa fie de vina termostatu care ori e decalibrat ori are contact imperfect care il incalzeste in mod indirect si determina decuplarea.
Dar daca totusi zici ca apa e fierbinte (cat de fierbinte ? este necesar amestec 1/2 apa rece?) si nu ai specificat nici timpul pe care il socotesti tu pentru un dus rapid , posibil ca asta sa fie tot ce poate.

Reclama
Am vazut aici ca au CASCO cu 5% mai ieftin. Pentru Renault e oferta in principal! Pare OK... uitati-va si voi!
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.