problema amplificator tea2025

robertador

buna!am facut un amplificator cu ajutorul unui circuit integrat tea2025.schema am luat-o din datasheet-ul integratului,e cea stereo.dar a aparut o problema
il alimentez de la o baterie de 9 v ....cand nu are semnal audio la intrare...nu este nici o problema,pare sa functioneze ,adica nu scoate zgomote la iesire dar cand ii dau semnal acesta il amplifica dar sunt niste zgomote nedorite gen baraiala atat de tari incat nu se aude bine muzica...adica muzica are acelasi volum cu zgomotele si se suprapun .acestea sunt simptomele,acum daca ma poate ajuta cineva mai priceput :Dil rog frumos sa o faca.eu ma gandeam ca mai trebuie adaugate ceva filtre sau alte chestii la acea schema...mi s-a parut ciudat cand am vazut-o ca era prea mica:D atasez aici datasheet-ul de unde am luat schema. Va multumesc !:D
mister_rf
Baterie de 9V?
O astfel de baterie nu poate sustine curentul necesar unui amplificator audio de putere...

robertador

bine....de "putere",nu scoate nici 2 w pe canal , e doar asa ptr iesiri ...unde n-am curent..in padure...la apa..etc etc,vezi datasheet-ul:Dmultumesc
Reclama
In curand... autoevolution.ro

Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.