WT

boxaboxu

Daca sunt printre voi care ati lucrat cu wt as fi curios ce parere aveti (sau impresii ramase in urma folosirii lui) legata de performanta stabilitate si flexibilitate.

Pe scurt merge bine ? Arata frumos (rezultatul final) ? Se poate extinde usor ? In comparatie cu alte tehnologii folosite de voi (pentru dezvoltare web)

Multumesc anticipat .

Detalii despre toolkit pentru cei interesati : http://www.webtoolkit.eu/wt
msmihai
avand in vedere aria pe are ai postat si faptul ca literele "Q" si "W" sunt una langa alta deja ma pregateam sa-ti vorbesc de QT dar acum vad pentru prima data ca exista o librarie pentru C++ numita WT . am sa ma joc putin cu ea sa vad si eu despre ce e vorba. din descriere, pare destul de interesanta

boxaboxu
Dap si pe mine ma captat descrierea pe site iar pe sourceforge am vazut ca a fost "updata" recent deci e inca in dezvoltare .Este inspirata intradevar din qt(pe care il indragesc alaturi de boost) facand comparatie intre cod sursa scris folosind qt si cod folosind wt asemanarea este peste 70% diferenta mare fiind ca aplicatile cu wt se executa in browser(folosind javascript + ajax) si ca se folosesc signal si slots din boost . Si eu am de gand sa il incerc si sunt curios daca mai sunt altii care au folosit toolkitul sau au de gand sal foloseasca si parerile lor despre el (ideal ar fi sa pot inlocui php cu el si sa programez toate aplicatiile mele indiferent daca sunt web sau desktop in limbajul meu preferat tongue.gif dar asta daca performanta este buna sau macar egala cu (cake)php+jquery - acestea le folosesc momentan pentru web si de care nu sunt foarte multumit)
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.