Convertire

CarpeDiem22

am un blog in wordpress si am tot cautat pe google o modalitate de convertire a articolelor din baza de date in fisiere, dar fara succes... Exista asa ceva? Se poate? Toate articolele se salveaza in tabelul wp_posts iar eu le-as vrea intr-un folder de pe server
LensFlare
CITAT (CarpeDiem22 @ 1st July 2009, 01:50) *
am un blog in wordpress si am tot cautat pe google o modalitate de convertire a articolelor din baza de date in fisiere, dar fara succes... Exista asa ceva? Se poate? Toate articolele se salveaza in tabelul wp_posts iar eu le-as vrea intr-un folder de pe server

full backup sau folosesti Export din Dashboard

CarpeDiem22
dar nu vreau backup... vreau sa nu mai existe in baza de date... vreau sa fie accesate dupa un path din server... vreau ca articolele sa nu mai aiba nici o legatura cu baza de date
LensFlare
CITAT (CarpeDiem22 @ 1st July 2009, 02:03) *
dar nu vreau backup... vreau sa nu mai existe in baza de date... vreau sa fie accesate dupa un path din server... vreau ca articolele sa nu mai aiba nici o legatura cu baza de date

Pai nu cred ca e posibil, oricum ai avea doar de pierdut daca ar fi posibil. De ce nu ti-ai facut site-ul in HTML daca asta vroiai ?

Daca vrei sa salvezi site-ul in format HTML vezi http://www.google.ro/search?hl=ro&q=cu...utare&meta=
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.