Dell Ins. 1300

Tzepos99

Salut !

Am si eu o problema cu un dell 1300, mai exact cu protectia lcd-ului (cred!!!).
S-a crapat ( spart ) in momentul in care am vrut sa il inchid. Am apasat pe display si protectia acestuia s-a spart si are o pata neagra de 1 cm lungime si 0,5 cm latime plus alte liniute care aparusera la inceput dar au disparut in cateva minute !
Prima oara am crezut ca este display-ul victima*, dar am scapat deoarece nu am nici o problema cu imaginea.
Crapatura este pe toata inaltimea ecranului si aproximativ pe toata diagonala acestuia.
As putea sa inlocuiesc aceasta protectie ? Fara sa fiu nevoit sa inlocuiesc LCD-ul ???

*am facut un Print Screen si in poza desktopul apare complet ( nu stiu cat de mult conteaza acest lucru / de aceea am deschis acest nou topic )
bbx
CITAT (Tzepos99 @ 30th June 2009, 22:56) *
Salut !

Am si eu o problema cu un dell 1300, mai exact cu protectia lcd-ului (cred!!!).
S-a crapat ( spart ) in momentul in care am vrut sa il inchid. Am apasat pe display si protectia acestuia s-a spart si are o pata neagra de 1 cm lungime si 0,5 cm latime plus alte liniute care aparusera la inceput dar au disparut in cateva minute !
Prima oara am crezut ca este display-ul victima*, dar am scapat deoarece nu am nici o problema cu imaginea.
Crapatura este pe toata inaltimea ecranului si aproximativ pe toata diagonala acestuia.
As putea sa inlocuiesc aceasta protectie ? Fara sa fiu nevoit sa inlocuiesc LCD-ul ???

*am facut un Print Screen si in poza desktopul apare complet ( nu stiu cat de mult conteaza acest lucru / de aceea am deschis acest nou topic )

Am o veste proasta pentru tine.... S-a spart chiar display-ul.Normal ca print-ul a iesit complet , ar fi iesit la fel si daca nu aveai display de loc....Pata aia neagra apare de la fisura din unul din straturile de sticla ale display-ului . Oricum protectia nu se poate crapa pentru ca e flexibila ca o folie de pastic...
Daca merita sa investesti 5-700 ron in el gasesti pe net o puzderie de firme care au display-uri de vanzare si le si instaleaza.
Bafta

Tzepos99
Ma gandeam ca singura optiune ar fi schimbarea lui. biggrin.gif
O sa ma gandesc bine daca merita sau nu investitia de ai shimba display-ul.
crying: pana atunci o sa am grija sa nu se sparga de tot si sa raman fara imagine.
Multumesc de raspuns si ajutor.
crying.gif pana atunci
Bafta !
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.