MisterM
30th June 2009, 20:56
Am o mica problema cu un htaccess, in sensul ca nicicum nu reusesc sa fac link-urile sa arate cum vreau eu.
Mai exact, am link-urile de forma
site.ro/nume-produs,58.html
iar eu vreau sa scap de virgula aceea nenorocita, sa o fac minus. In htaccess am asa:
RewriteRule ^([0-9]+),(.*)\.html ?$1,$2 [QSA] #products
RewriteRule ^(.*),([0-9]+),,,,(.*)\.html ?$1,$2,,,,$3 [QSA] #tags
RewriteRule ^(.*),([0-9]+)(,[0-9]*)*(,[0-9]*)*(,[0-9]*)*\.html ?$1,$2,$3,$4,$5 [QSA]
RewriteRule ^(.*),(.*)\.html ?,$1,$2 [QSA]
Chiar daca am inlocuit fiecare virgula separat, link-urile tot nu se schimbau si in plus, nici nu mai functionau. Se redirecta totul pe home. Asadar, cam ce ar trebui schimbat ca sa scap de virgula din url?
Multumesc.
Precizez ca nu le am cu rewrite-ul si ca e vorba de un QuickCart Extended.
again
30th June 2009, 23:09
inseamna ca n-ai descoperit exact unde se creeaza linkurile in cod
MisterM
30th June 2009, 23:59
Pai link-urile practic se genereaza din php, avand id si extensie de php, de aceea se recurge si la htaccess, care da o forma mai frumoasa link-urilor. Practic adresa e "transformata" de htaccess, nu? Si atunci de ce conteaza cum se genereaza daca din rewrite ii spun sa transforme virgula in minus?
again
1st July 2009, 00:12
pai degeaba scrii tu in .htaccess cum trebuie sa arate daca modul ala de afisare al linkului nu e nicaieri pe site
si nu, daca scrii in htaccess asta nu inseamna ca se modifica toate linkurile din site in modul in care il vrei tu
solutia ti-am spus-o, acum cauta s-o rezolvi