costy123
30th June 2009, 20:37
Sunt impreuna cu prietena mea de doi ani si cateva luni si pana acum noi n-am putut face sex niciodata. Am incercat de mai multe ori, dar nu s-a putut niciodata, nici cu lubrefianti, nici fara. Ea mi-a spus ca n-a mai fost cu nimeni inainte de mine si am zis sa ma port frumos cu ea ca fiind primul barbat din viata ei. Eu unul nu am probleme cu erectia, ma pot considera normal din acest punct de vedere. In cele din urma am recurs la introducerea degetului, dar locul acolo este incredibil de stramt. Nu incap niciodata doua degete odata, desi am insistat de multe ori mai multe minute, in speranta ca voi reusi marirea spatiului, stiind faptul ca intimitatea femeii ia forma penisului barbatului. Mentionez ca sange n-a curs absolut niciodata si subliniez ca penetrarea nu s-a intamplat deloc pana in prezent. Tinand cont de durerile pe care le invoca prietena mea cand incerc s-o penetrez, m-am oprit de fiecare data inainte de a putea spune ca dezvirginarea s-a produs. Prietena mea spune ca pana acum himenul a luat forma lui normala si nu mai poate fi vorba de virginitate, dar nu suporta niciodata penetrarea penisului, invocand dureri mereu. Despre relatia noastra pot spune ca este una frumoasa si fara prejudecati, insa exista aceasta problema sexuala. As vrea sa stiu daca himenul unei femei, asa cum poate fi cusut pentru invocarea virginitatii, tot asa poate fi si taiat pentru a fi largit la o dimensiune normala. As vrea sa stiu daca aceasta operatie chirurgicala se practica la noi in tara, daca este dureroasa, ce implicatii si riscuri prezinta, si, bineinteles, cam cat costa. As dori sa port o dicutie serioasa cu prietena si pentru asta trebuie mai intai sa ma informez.
Multumesc anticipat tuturor celor care ma pot ajuta.