robyzz
29th June 2009, 16:43
Nu sunt sigur daca am postat pe aria corecta dar chiar nu stiu pe ce alta arie sa postez intr-un fel.
Am o Combina sony acasa care am conectat-o la calculator. Ok combina asta ii si cu CD si cu acele Casete. Cineva mi-a spus ca daca am combina si loc unde sa bag casete pot sa imi cumpar un cablu cu (,) care daca conectez combina la calculator pot sa inregistrez piese de pe calculator pe Casete.
Stie cineva despre ce cablu este vorba sau un alt mod in care as putea inregistra melodii pe casete?
mister_rf
29th June 2009, 16:46
Spune exact modelul de combina, sa verificam daca are posibilitatea de inregistrare de pe o sursa externa-AUX.
un_el
29th June 2009, 16:47
in primul rand despre ce fel de combina e vorba? ma refer la model, il vei gasi scris cel mai probabil pe spatele ei, trebuie sa fie o denumire de urmatoarea forma: sony urmand un sir de cifre si litere. cauta mai intai informatia aceasta si dupa aceea mai vorbim.
imi pare rau mister_rf, am postat in acelasi timp.
sterge raspunsul daca consideri necesar acest lucru.
robyzz
29th June 2009, 16:53
Pe spate scrie: Sony HCD-RG333

fix ca aceasta doar ca fara boxa aceea mare din stanga
mister_rf
29th June 2009, 17:23
Se poate inregistra un semnal extern prin conectarea unui cablu stereo cu adaptare ''Jack 3.5mm la mufe de tip RCA''. La casetofon se conecteaza cablul cu mufele RCA pe panoul fata. (notat cu GAME) iar la PC se conecteaza mufa jack de 3.5mm.
robyzz
29th June 2009, 17:23
Fix cablu dinacela am. Imi poti zice ce sa fac in continuare ca sa pot inregistra o melodie cand ii dau sa cante la calculator sa o inregistrez pe caseta?
mister_rf
29th June 2009, 17:34
Un manual. Modul de inregistrare pe caseta la pagina 20.
http://ec1.images-amazon.com/media/i3d/01/...AL000049847.pdf
Uite unde se conecteaza cablul...
Click pentru a vizualiza atașamentul
Se foloseste deck-ul B.
Se incarca caseta in B
Se apasa butonul GAME
Se apasa REC PAUSE/START
se aprinde LED-ul de inregistrare.
Se mai apasa inca o data butonul REC PAUSE/START.
Acum inregistreaza...
robyzz
29th June 2009, 17:51
Mersi de ajutor:P
As mai avea o intrebare: cate minute are o caseta sau cum mi-as putea da seama daca nu scrie niciunde pe ea?
dan4
29th June 2009, 19:19
Există și cablu audio de la calculator, jack de 3,5mm la casetofon deck mai vechi mufa DIN parcă se chema (este ca mufa de la tastaturile vechi înainte de PS2)?
Dar casete audio blank se mai gasesc in comerț?
mister_rf
29th June 2009, 19:37
Uzual casetele sunt de doua tipuri: 60 minute si 90 minute. (30 + 30 minute si 45+ 45 minute)
Un cablu cu jack si mufa DIN se poate confectiona...
un_el
29th June 2009, 19:43
CITAT (robyzz @ 29th June 2009, 18:51)

Mersi de ajutor:P
As mai avea o intrebare: cate minute are o caseta sau cum mi-as putea da seama daca nu scrie niciunde pe ea?

simplu, vezi cat poti sa inregistrezi pe ea.
exista mai multe tipuri de casete, de 60 min, 90min si 120min. pentru o caseta de 60 de min inregistrarea va fi de 30 de min pe "fata" A sau 1 si de 30 de min pe "fata" B sau 2, analog si pt celelalte modele de casete. referitor la casete audio blank, da se mai gasesc, mai greu e adevarat dar se gasesc. indraznesc sa pun o intrebare: credeti ca merita??? sau vreti sa vedeti doar daca inregistrarea pe caseta audio la acea "combina" mai functioneza?
robyzz
29th June 2009, 23:19
Nu doar ca eu cu prietenii mei am facut rost de un casetofon vechi cu caseta si vrem din cand in cand sa mai facem cum faceam inainte sa iesim cu casetofonul ala asa mai rupt si sa punem casetele:)) de amuzament.
Golem
16th July 2009, 22:53
Pai nu prea se merita daca ai fisiere mp3 pe calc, sunetul uni mp3 nu se ridica nici macar la nivelul de calitate pe care il poate oferi o banda de 3,15 mm "plimbata' cu 4,75 cm/s prin fata unui cap magnetic...caseta audio sta rau la dinamica si banda de frecventa, dar barem nu are pierderi, precum mp3-ul.Se merita sa faci rost de casete bine inregistrate, sau originale, EMI, virgin, Deutsche Gramophone.
In curand... autoevolution.ro
Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala
click aici.