Achizitionare_laptop_DELL

Reynolds

Salut!

Am la serviciu un laptop dell LATITUDE D630 cu urmatoarea configuratie:

Tipul procesorului: Mobile DualCore Intel Core 2 Duo T7300, 2133 MHz (11 x 194)
Numele placii de baza: Dell Latitude D630
Chipsetul placii de baza: Intel Crestline-GM GM965
Memoria sistemului: 2037 MB (DDR2-667 DDR2 SDRAM)
Adaptor audio: SigmaTel STAC9205X @ Intel 82801HBM ICH8M - High Definition Audio Controller [B-0]
Unitate Disc: TOSHIBA MK1246GSX (120 GB, 5400 RPM, SATA-II)
Unitate optica: HL-DT-ST DVD+-RW GSA-T11N (DVD+R9:4x, DVD+RW:8x/8x, DVD-RW:8x/6x, DVD-ROM:8x, CD:24x/24x/24x DVD+RW/DVD-RW)

A fost cumparat acum 2 ani la pretul de 4000 RON si a fost folosit numai in domeniul IT-ului. Intrebarea este urmatoarea: merita sa achizitionez acest laptop si daca da, la ce pret avand in vedere uzura? Sau sa iau alt laptop nou?

Singura piesa schimbata la el a fost HDD-ul pentru ca cedase anul trecut si oricum, a fost suportat de firma. biggrin.gif
meanman
Depinde de pret. Daca o configuratie asemanatoare costa acum aprox. 2000 ron, un pret care l-as da eu ar fi jumatate, avand in vedere ca este iesit din garantie; trebuie sa ti cont ca un laptop daca se strica este destul de greu sa-l repari, iar daca-l duci la o reprezentanta autorizata o sa te coste ceva bani. De obicei Dell da garantie 3 ani la laptopuri, deci esti acoperit in privinta asta.

Reynolds
Lucrez pe laptopul asta de un an de zile si nu l-as schimba cu nimic, daca ma intelegi. E perfect din punctul meu de vedere. biggrin.gif

Fostul IT-ist m-a sfatuit sa-l achizitionez pe asta, daca vrea seful, ca merita si sincer, aceeasi parere o am si eu. Sa vad ce pret minunat imi "tranteste" acum.

Sau sa pun un ban gramada si sa iau unul tot din gama DELL LATITUDE si sa beneficiez si de garantie pe langa faptul ca este si NOU? biggrin.gif

Sar'mana pentru reply.
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.