biker17
19th September 2009, 19:23
Am vazut in specificatii ca lipseste document viewer. Exista vreo aplicatie care se poate instala? macar citeste pdf-uri?
AndyM
19th September 2009, 22:51
CITAT (biker17 @ 19th September 2009, 20:23)

Am vazut in specificatii ca lipseste document viewer. Exista vreo aplicatie care se poate instala? macar citeste pdf-uri?
5600 Preston, citeste si fisiere PDF, si Word, daca al tau nu citeste, ia d`aici.
RICARDO
22nd September 2009, 09:32
eskrypto
7th October 2009, 00:09
Salut, detin de 3 zile acest telefon Samsung S5600v, pot sa zic ca pt cat costa si ce face raportat la "calitate-pret" asta din punctul meu de vedere este exceptional si sunt intr-u totu' multumit de el, referindu-ma la calitatilea pe care o are ca mobiltuch "(camera 3.2 MP+power flash(excelenta in medii intunecate), ecran de 2.8 inch, 16mil culori, tuchscreen(adevarat nu de f mare performant si nici de o atingere 100% exacta, dar sincer sa fiu nu cred ca nu am vazut pana acum mai nici un telefon cu tuchscreen "acum referindu-ma la cele de top" care sa aiva o exactitate PERFECTA in tuch (ex nokia N97, LG GD-900 chiar si Iphone etc..) si credeti-ma ca am avut pe mana tote 3 telefoanele si pot spune ca dezamagesc total in tuch...), si nu in ultimul rand un sunet zic eu calitativ)"...dar am si eu o mica "nelamurire" in legatura cu acest mobil Samsung S5600v...nelamurirea consta in felul urmator, vreau un raspus de la cine detine acest telefon sau cine stie detalii tehnice despre acest telefon deorece vreau sa stiu precis si cu exactitate daca este de la el sau este chiar o problema tehnica a sunetului mai bine zis a difuzorului "(de cand l-am achizitionat in momentul in care sunt APELAT "orice setare ia-si face la profil" adik intre [melodie normala, vibratie si melodie] si orice melodie ia-si alege [mp3, ringtone etc..] cu volumul la max, min, mediu indiferent cu orice tip de vibratie 1, 2, 3...5 cu sunetul telefonului la max, min, mediu)" primele 2-3 sec. din apel (melodia aleasa la apel) se aude fff incet iar dupa cele 3 secune "sare" imediat la volumul ales de mine (ex max.) initial in setari...vreau sa precizez ca dilema aceeasta o face doar cand sunt APELAT, nu am probleme nici cadn dau drumul la o melodia in player, nici la melodia aleasa pt primirea mesajelor...intr-un cuvant in rest difuzorul functioneaza corect...astept un raspuns sau o rezolvare, ms anticipat!!!
ice cube
8th October 2009, 21:01
Eu am 5230 si al meu face la fel. Dar, nu inteleg de ce te deranjeaza. Daca e liniste imprejur, il auzi si poti raspunde inainte de a face galagie. Daca nu, nu o sa auzi partea cand suna mai incet si nu e nici o problema. Deci chiar nu e nici o problema.
Nero-d
13th October 2009, 07:23
atasati va rog fotografii facute cu acest telefon!
vreau sa vad performantele camerei
AndyM
13th October 2009, 11:21
Pozele facute cu camera de la Nokia 6500Slide sunt mult mai bune.
Nero-d
13th October 2009, 17:55
mmm... trebuie sa ma hotarasc daca iau sau nu telefonul asta... si camera joaca un rol important in acesta decizie...
niste exemple de fotografii ar fi edificatoare in acest sens
as mai zice ca are lipsa si autofocus dar asta nu afecteaza prea mult performanta
jmecher10
23rd October 2009, 19:09
camera aia frontala adica 3G e folosita doar pentru apeluri veideo si nu si pentru a face fotografii
kikaa
23rd October 2009, 19:12
horror...eu am avut mai demult ceva samsung cu clapeta cred k din primele generatii cu 3g si facea poze si camera aia...m a dezamagit...si inca o intrebare..care e rezolutia ecranului ca tot vreau sa pun o imagine da e prea mare si nu gasesc unde scrie rezolutia
lucia_s
4th November 2009, 18:06
oameni buni....cat ii tine bateria ?
baghy
4th November 2009, 19:35
2-3 zile
10min vorbit pe zi
30min ascultat muzica
30min butonat