Ce sa fac cu minutele de la extraoptiune ?

chestionar

Avand in vedere ca majoritatea operatorilor mobili de la noi ofera o multime de minute la extraoptiuni si nu folosesc nici macar un sfert din ele, m-am gandit sa le folosesc intr-un mod util sau sa ma pun sa pe glume. Astept idei ?
stifflerr
da ce crezi ca ei is prosti?nu stiu ca nu ai cum sa le consumi?...de ex...sunt pe orange...am activat Orange Young...si il sun pe prietenu meu, care are si el aceeasi optiune...daca vorbesc o ora...lu-i nu i se adauga acele 60 min, ca la 100 sa-i dea bonus..NU laugh.gif ...deci...ce sa faci>?te uiti la ele cum se duc pe apa sambetei...

cristian0007
De ce am senzatia ca tu esti pe Cosmo?
stifflerr
QUOTE (cristian0007 @ 28th June 2009, 15:50) *
De ce am senzatia ca tu esti pe Cosmo?

gresit..orange laugh.gif
alexa32
Daca sunt minute nationale poti incarca un telefon zapp nopay,credit cu care apoi activezi o extraoptiune si ai mess. pe telefon.
chestionar
CITAT (stifflerr @ 28th June 2009, 15:43) *
da ce crezi ca ei is prosti?nu stiu ca nu ai cum sa le consumi?...de ex...sunt pe orange...am activat Orange Young...si il sun pe prietenu meu, care are si el aceeasi optiune...daca vorbesc o ora...lu-i nu i se adauga acele 60 min, ca la 100 sa-i dea bonus..NU laugh.gif ...deci...ce sa faci>?te uiti la ele cum se duc pe apa sambetei...

As vrea sa stiu cum pot sa trimit mai multe mesaje o data, aprox 400, dar mai ales cum adaug numerele automat, daca exista un software pentru PC ?

La fel are merge o conferinta cu mai multe numere, dar la fel sa introduc usor numerele ?
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.