manky
28th June 2009, 12:03
mi-am facut un site cu un forum iar acum imi trebuie vizitatori . din ce am citit pe aici am vazut ca trebuie sa le indexez si sa-l inregistrez in directoare ! de indexat l-am indexat acum fie vorba de inregistrat in directoare imi puteti da exemplu de cele mai bune dar care sunt gratuite . am vazut ca s-au pus la dispozitie cateva liste dar as dorii daca se poate cateva bune si gratuite ! pana ain acest moment l-am pus pe top 66 si top 88 dar nu prea sunt multumit .daca acest topic nu corespunde aici rog moderatorii sa-l stearga !
manky
28th June 2009, 20:04
chiar nu ma poate ajuta nimeni da-ti si mie exemplu de cele mai bune directoare ( si gratis = cele mai bune gratuite ) in care pot sami inscriu forumul !
voxx
28th June 2009, 21:41
Directoare ai 2 liste foarte mari pe forum...vezi si tu care au pr mai mare alea sunt mai bune...desi nu conteaza mai deloc directoarele....Si aproape toate is gratuite..ca sa nu zic toate...
manky
28th June 2009, 23:03
QUOTE (voxx @ 28th June 2009, 22:41)

Directoare ai 2 liste foarte mari pe forum...vezi si tu care au pr mai mare alea sunt mai bune...desi nu conteaza mai deloc directoarele....Si aproape toate is gratuite..ca sa nu zic toate...
mersi mult am sa-l inscriu peste tot sa vedem ce o sa iasa !
C.F.S.
28th June 2009, 23:10
spor la inscriere, ai grija ce scrii la descriere
manky
1st July 2009, 12:04
CITAT (C.F.S. @ 29th June 2009, 00:10)

spor la inscriere, ai grija ce scrii la descriere
nu ca nu este un site warez e mai mult cu bancuri are si un forum plus ca am un server de counter pe care il promovez prin acel site !!
lucianlucian2
23rd July 2009, 10:14
sa promovezi un forum prin directoare e munca degeaba. A trecut vremea lor, iar pe tine la un forum PR-ul nu te ajuta deloc. Incearca banner 'exchange', blog review etc
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala
click aici.