File upload script

Matrix08

Am si eu nevoie de un script de upload simplu.
Stiu ca era unul "free" pe net. Am vazut si aici pe forum unul dar nu e ceea ce vreau eu. biggrin.gif
Daca o sa gasesc un site de upload cu ceea ce vreau o sa revin cu un demo.Majoritatea site-urilor de genu au scos drepturile de autor si nu pot afla site-ul oficial.
l-software
CITAT (Matrix08 @ 28th June 2009, 11:10) *
Am si eu nevoie de un script de upload simplu.
Stiu ca era unul "free" pe net. Am vazut si aici pe forum unul dar nu e ceea ce vreau eu. biggrin.gif
Daca o sa gasesc un site de upload cu ceea ce vreau o sa revin cu un demo.Majoritatea site-urilor de genu au scos drepturile de autor si nu pot afla site-ul oficial.

Uite aici un script bun: Download

Uite si un demo pe hostul meu: DeMo

Varianta in romana nu o vei gasi pt ca e tradusa de mine...

addy2305
nu stiu ce rost mai au astfel de site`uri cand exista fisierulmeu.ro filebox...hotfile etc... nu cred ca e usor sa concurezi cu ele..plus ca ti`ar trebui un super host
RCG
Stai tata asa...ce "super host"? Ti-ar trebui ditamai datacenteru' laugh.gif...vorba vine. Nu citit mot-a-mot...
Matrix08
Multumesc mult pentru ajutor cu toate ca am gasit intre timp cu "prietenul meu Google".
Nu il folosesc ca site de upload public pentru ca nu se merita asa cum ati specificat si voi si imi trebuie un host foarte mare. biggrin.gif
Imi trebuia pentru altceva si e foarte simplu de modificat.
tecucionline
uite aci unul moca
http://www.sibsoft.net/xfilesharing.html
l-software
CITAT (tecucionline @ 30th June 2009, 06:08) *

Mie nu mi se pare MoCa..

Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.