script online football manager

slash197

http://onlinefootballmanagerscript.com - $499

eu vand scriptul cu $200, plus eventual daca aveti nevoie de ajutor la instalare (e foarte greu) inca $50
javamamboo
CITAT (slash197 @ 27th June 2009, 13:49) *
http://onlinefootballmanagerscript.com - $499

eu vand scriptul cu $200, plus eventual daca aveti nevoie de ajutor la instalare (e foarte greu) inca $50

"In alte magazine e 40 de milioane, dar noi il dam cu 10". Ai cumva drept de reseler pentru acel script? Sa vad si eu, sa nu mor prost. Sau e luat de pe site-uri de underground de scripturi si crezi ca-ti gasesti prostul aici pe forum?Hmm? rolleyes.gif

slash197
CITAT (javamamboo @ 27th June 2009, 14:24) *
"In alte magazine e 40 de milioane, dar noi il dam cu 10". Ai cumva drept de reseler pentru acel script? Sa vad si eu, sa nu mor prost. Sau e luat de pe site-uri de underground de scripturi si crezi ca-ti gasesti prostul aici pe forum?Hmm? rolleyes.gif

Da am dreptul sa-l vand fiindca eu l-am scris. Am facut Manager Arena, dupa care am facut situl ce vinde scriptul (care l-am vandut ulterior).
Motivul pentru care vand mult mai ieftin e ca situl nu prea face vanzari si eu cred ca e din cauza pretului prea mare.

Orice intrebare aveti postati si va raspund cu placere.
Artax
Citez:
CITAT
In cadrul acestei arii sunt permise doar discutiile pe tematici liber alese de catre WEBMASTERI !!! NU SUNT permise link-urile decat cele catre articole de interes relevante si din surse consacrate ! Linkurile catre site-uri vor fi acceptate doar ca fiind relevante si de stricta necesitate pentru discutii. Editarea lor se afla la discretia moderatorilor. SPAM-ul va fi aspru pedepsit !

Ce ar fii sa ne punem toti sa facem publicitate la scripturi ca sa vindem... ar iesi un amalgam de prostie.... a si plus de asta ce dovada avem ca este scriptul tau ? si eu pot sa zic ca am facut Cpanelul si sa ma apuc sa vand eu... mai trebuie sa facem si o sectiune warez daca tot am ajuns la chestii din astea.
slash197
CITAT (Artax @ 28th June 2009, 01:12) *
Citez:
Ce ar fii sa ne punem toti sa facem publicitate la scripturi ca sa vindem... ar iesi un amalgam de prostie.... a si plus de asta ce dovada avem ca este scriptul tau ? si eu pot sa zic ca am facut Cpanelul si sa ma apuc sa vand eu... mai trebuie sa facem si o sectiune warez daca tot am ajuns la chestii din astea.

Daca crezi ca e spam rog un moderator sa stearga linkul, eu am vrut doar sa va arat originalul
BiZaRo
am vazut undeva pe net ca e de vanzare cu 49,99 dolari, daca gasesc site-ul il voi pune (tot al tau e, ori il vinde cineva cui i l-ai dat?)
slash197
CITAT (BiZaRo @ 1st September 2009, 22:53) *
am vazut undeva pe net ca e de vanzare cu 49,99 dolari, daca gasesc site-ul il voi pune (tot al tau e, ori il vinde cineva cui i l-ai dat?)

tot al meu e
http://soccermanagerscript.net

marshel
Noroc si bine v-am gasit,sunt nou pe aici,m-am inregistrat cu speranta caci voi gasi un raspun..si anume.
Datimi va rog un mic indiciu ,sau cum ar trebui sa fac ca sa mearga un joc care e pus pe site ...sa joace 2 vizitatori intre ei,adica unu-i da invite iar altul accepta si se joaca. Cumva trebuie vreun script de arcade sau ce anume trebuie sa fac sau sa instalez ...ca vizitatorii sa poata juca jocul respectiv?
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.