microcontroller Fujitsu MB89F202

borreddog

nu ma pricep la electronica, stiu doar ca am problema asta.

am un adaptor USB pentru masina si acest microcontroller facea fite (semnalul audio pentru dreapta se intrerupea). nu stiu daca nu facea contact ca lumea sau el era dus...cert ca daca apasai mai tare pe el, isi revenea. cand a fost desfacut, cu greu, unul din picioruse s-a rupt asa ca vreau - nu vreau trebuie sa-l inlocuiesc.

deci, aveti idee unde as putea gasi in Romania?

p.s. stiu ca era mai simplu sa trimit adaptorul la reparat, dar e luat de afara si e iesit din garantie.
mister_rf
Dar este posibil ca microcontrolerul sa fie programat anterior pentru aplicatia respectiva.
Inlocuirea 1:1 nu cred ca poate rezolva problema. Pe de alta parte sunt si sanse de 1% sa se poate lipi un fir in punctul de unde este rupt terminalul, depinde de rabdarea si norocul celui care se incumeta la o astfel de operatiune...

borreddog
CITAT (mister_rf @ 26th June 2009, 12:16) *
Dar este posibil ca microcontrolerul sa fie programat anterior pentru aplicatia respectiva.

va trebui sa ma crezi pe cuvant ca nu inteleg la ce te-ai referit. MC-ul mergea ok, dupa 1 an a inceput sa faca fite. din ce a verificat tipul care s-a uitat la el, era singurul "faulty" de pe placa.

varianta lipiturii este destul de improbabila....il prefer intreg, mai ales ca sta in masina si se mai zdruncina.

nu exista la noi in tara un magazin mai mare unde il pot gasi? momentan varianta import china ramane.... dar aia vand cate 20 bucati..smile.gif si nu ar fi asta dilema, dar pana vineeeeeeee....

pot sa cumpar un alt adaptor, dar pentru 2 USD/MC parca nu as face asta.
mister_rf
Ce sa te cred pe cuvant?
Eu am pus intrebarea daca microcontrolerul nu contine in interior si programul aferent aplicatiei.
Cei care le vand la kilogram, le vand fara program...
borreddog
am inteles acum.

oricum, merci de lamurire, chiar important de stiut.
Reclama
In curand... autoevolution.ro

Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.