Adaptor VOIP - Conturi mutilpe!

orthodoxis

Salve!
Va rog mult sa-mi recomandati un adaptor voip care sa suporte macar 2 conturi de voip simultan!
Vreau sa pot seta de exemplu un cont voip cu nr fix de Romania, si un cont voip cu nr fix de Italia.
Adaptorul sa fie conectat la internet.
Nu as vrea iesiri diferite, doua telefoane unu pentru nr romanesc si altul pentru cel italian...prea complicat!
Vreau un singur telefon si sa pot initia si primi apeluri de pe nr romanesc, iar de pe contul voip italian doar sa primesc apeluri.
Multumesc frumos!

meanman
Orice fel de adaptor VOIP folosind mysipswitch (cauta pe google adresa ca nu stiu daca am voie sa pun linkuri aici)

mike77
CITAT (orthodoxis @ 25th June 2009, 23:26) *
Salve!
Va rog mult sa-mi recomandati un adaptor voip care sa suporte macar 2 conturi de voip simultan!
Vreau sa pot seta de exemplu un cont voip cu nr fix de Romania, si un cont voip cu nr fix de Italia.
Nu as vrea iesiri diferite, doua telefoane unu pentru nr romanesc si altul pentru cel italian...prea complicat!
Vreau un singur telefon si sa pot initia si primi apeluri de pe nr romanesc, iar de pe contul voip italian doar sa primesc apeluri.
Multumesc frumos!

Raspunsul il gasesti aici la "Telefonia pe internet(Sip)" si este vorba de adaptorul ce il folosesc eu GK 981.
Corbu'
Daca vrei ca adaptorul sa stie si linie telefonica normala si sa folosesti un singur telefon pentru VOIP si PSTN atunci vezi asta Cisco SPA3102 Phone Adapter with Router. Singurul dezavantaj ar fi ca e mai greu de configurat, dar e netul plin de tutoriale.
metalshrine
CITAT (orthodoxis @ 25th June 2009, 23:26) *
Salve!
Multumesc frumos!

Orice telefon smart stie ce-i aia SIP. Gasesti in meniu insa trebuie sa ai acces la internet pentru a-l putea folosi. Sau poti folosi orice telefon VoIP virtual. Intrebarea mea ar fi cine iti ofera datele de conectare la VoIP? Si alta intrebare ar fi care companie isi lasa firewallul deschis pentru acces SIP din internet.
vvl2007
Asta inseamna ca pot folosi un singur telefon pentru :

1. a primi apeluri PSTN
2. a suna folosind un cont SIP prin VOIP

telefonul fiind conectat la adaptor, cablul PSTN din perete tot la adaptor, iar adaptorul evident la Internet ?

CITAT (Corbu' @ 30th June 2009, 23:49) *
Daca vrei ca adaptorul sa stie si linie telefonica normala si sa folosesti un singur telefon pentru VOIP si PSTN atunci vezi asta Cisco SPA3102 Phone Adapter with Router. Singurul dezavantaj ar fi ca e mai greu de configurat, dar e netul plin de tutoriale.

Reclama
In curand... autoevolution.ro

Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.