Modul/componenta seo pentru Joomla

wiizard

Salut, acum cateva zile am avut primul contact cu joomla, asa ca sunt incepator...
Mi-am creat o template, am integrat-o in joomla si am inceput sa caut module. Problema este ca am nevoie de un modul/componenta(sau cum le zice, m-am incurcat in ele) pentru seo; pe situl lor sunt o gramada de module dar nu stiu pe care din acelea sa le instalez.

Inca ceva: cum as putea integra pligg 1.0.0 in joomla 1.5.11? Din cate am inteles, s-ar face cu un bridge(sau ceva de genu'...). Am gasit asta http://www.vaked.com/pligg-joomla-integration-project/ dar nu este compatibil cu ultimele versiuni joomla si pligg (adica, cel putin mie nu mi-a mers sa il configurez, sa il fac functional). Ce indicatii despre cum as putea face un astfel de bridge? smile.gif
puya4ever
ai nevoie de o componenta gen : sh404sef sau artio pentru SEF ...
Keyword-urile si descrierea la articole folosesti modulul ce il ai deja inclus by default in joomla .

wiizard
Merci pentru module. Nu stii ceva si despre acel bridge? biggrin.gif
SE7EN
CITAT (wiizard @ 26th June 2009, 13:45) *
Merci pentru module. Nu stii ceva si despre acel bridge? biggrin.gif

Nu exista, oricum e greu de implementat
wiizard
Inca o intrebare despre plugin-uri. Am incercat sa instalez bridge-ul pentru noahclassifieds asa cum e in readme.txt.(Am instalat cele 3 plugin-uri in plugin manager, le-am configurat si le-am dat enable), dar nu vad nici o modificare in joomla, nici macar nu apare in menu manager sa adaug link catre noahclassifieds... Am incercat mai multe brigde-uri (plugin-uri), dar nu am reusit sa le folosesc... Ma puteti lamurii si pe mine cum sta treaba cu plugin-urile din joomla?
Reclama
Am vazut aici ca au CASCO cu 5% mai ieftin. Pentru Renault e oferta in principal! Pare OK... uitati-va si voi!
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.