Andrei_CDD
25th June 2009, 18:55
Buna ziua,
As avea si eu o intrebare referitoare la Unique-Advertising .Ro. Am primit o oferta de curand din partea lor si au preturi de tentante. Ati mai colaborat cu ei? Ati fost multumiti?
Multumesc de atentie si astept un raspuns va rog
dannyed
25th June 2009, 19:07
Eu am apelat la unique advertising cu un pachet business acum vrei 3 saptamani si au fost fost destul de prompti. Mi-au optimizat website-ul si l-au facut OK pentru w3 validator.
In principiu sunt ok..
mnemos
26th June 2009, 06:44
Bai ce-mi miroase asta....
Apropo. Firma asta profi in cat timp inscrie site-urile in 500 de directoare?
dannyed
26th June 2009, 07:47
pai mie mi-a inscris in 16 zile. De ce iti miroase? ai avut incidente cu ei?
mnemos
26th June 2009, 07:59
Primul mesaj al initiatorului topicului este fix acesta. Miroase a reclama.
500 directoare in 16 zile. Dezvoltare naturala.... Citeste mai mult pe forum, vei vedea despre ce vorbesc.
dannyed
26th June 2009, 08:56
Nu am nici o legatura daca te referi la mine sincer. Am fost un simplu beneficiar de servicii
B3aT
26th June 2009, 11:45
mnemos se refera la faptul ca sunt prea multe directoare (backlinks) intr-un interval scurt de timp. Unii zic ca ar putea fi daunator (google il poate considera spam).
dannyed
26th June 2009, 13:59
500 / 16 = aproximativ 31 de directoare pe zi din care primeam confirmari cam la 18-20. As putea fi depunctat? nu mi se pare mult.. nu am fost decazut din topul serp, am urcat cu 2 pozitii. Ma scuzati ca nu voi mai putea posta insa trebuie sa plec 3 zile la Prahova si nu am internet prin modem stick.
Numai bine si.. la mai multe posturi
mnemos
26th June 2009, 17:51
Nu ma refeream la tine, ci la initiatorul topicului. Este cam mult parerea mea. Cutuma este cam pe la 5 pe zi. Oricum, multa viata nu mai au directoarele, pe masura ce gogu le scade importanta si pe piata romaneasca.
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala
click aici.