Epilare pubiana baieti
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63

realkrik
Satul sa tot folosesc aparatul de ras in zona pubiana m-am hotarat saptamana trecuta sa incerc cu ceara.
Nu, nu te urci pe pereti de durere (poate am eu o toleranta mai ridicata la durere, sau sunt masochist si nu stiu surprise.gif ), dar sunt mai mult decat mutumit de rezultat.
Folositi cu incredere ceara ca se merita coolspeak.gif
Tzushka
QUOTE (rebel78 @ Aug 20 2008, 11:16) *
Am si eu o nelamurire.... de ce daca e fata nu e o problema daca se epileaza total (inghinal), iar daca e barbat atunci e deja un erou?! huh.gif

pentru ca ei sunt speriati de moarte de durere laugh.gif

rebel78
QUOTE (Tzushka @ Aug 20 2008, 11:18) *

si cica noi suntem sexul slab sleep.gif
Tzushka
QUOTE (rebel78 @ Aug 20 2008, 11:21) *

cand vine vorba de epilat sau dureri asemanatoare, fug primii (bineinteles exista si exceptii).
Cutzu
QUOTE (rebel78 @ Aug 20 2008, 10:21) *

ai bine
treac` mearg`
sunteti niste fiinte gingase ce suporta dureri cumplite la nivel de piele, periodic
eroine bre ce sa mai

da n-am inteles de ce drq va trebuie 3 ore de machiat pentru o plimbare sau un iesit in oras
nunta e o data in viata
Tzushka
QUOTE (Cutzu @ Aug 20 2008, 11:52) *
a bine
treac` mearg`
sunteti niste fiinte gingase ce suporta dureri cumplite la nivel de piele, periodic
eroine bre ce sa mai

da n-am inteles de ce drq va trebuie 3 ore de machiat pentru o plimbare sau un iesit in oras
nunta e o data in viata

in ceea ce priveste durerea de genul asta dap, sunt cam eroine femeile smile.gif
3 ore pentru machiat? laugh.gif aolo... cred ca nici la nunta nu o sa stau atat!
angel3110
QUOTE (Tzushka @ Aug 20 2008, 11:56) *
in ceea ce priveste durerea de genul asta dap, sunt cam eroine femeile smile.gif
3 ore pentru machiat? laugh.gif aolo... cred ca nici la nunta nu o sa stau atat!

Oare cum arata daca sta 3 ore la machiat?!? laugh.gif

rebel78
QUOTE (angel3110 @ Aug 20 2008, 11:58) *
Oare cum arata daca sta 3 ore la machiat?!? laugh.gif

poate trei ore cu epilatul cu ceara ...
Stefy333
Eu folosesc aparat de ras!E mai misto fara floci.....vara acum ca e cald nu cred ca as suporta sa stau cu mult par! tongue.gif
petrolistul
QUOTE (Tzushka @ Aug 20 2008, 10:18) *

Pentru ca femeile sunt niste complexate si mananca prea multe oo...laugh.gif Iar barbatii sunt prea comozi si prea indiferenti ca sa mai aiba si astfel de complexe, mai bine bem o bere rece decat sa ne pierdem timpul la epilat!

Nah...poftim explicatie! Mai vreti si altele?
rebel78
QUOTE (petrolistul @ Aug 25 2008, 06:54) *
Pentru ca femeile sunt niste complexate si mananca prea multe oo...laugh.gif Iar barbatii sunt prea comozi si prea indiferenti ca sa mai aiba si astfel de complexe, mai bine bem o bere rece decat sa ne pierdem timpul la epilat!

se pare ca nu atat de indiferenti pe cat vreti sa pareti (uitate mai sus la comentari), iar la comoditate ai dreptate, aici nu va intrece nimeni, preferati aparatul de ras ca va faceti mai repede si fara dureri, dar il folositi mult mai des. Pe cand cu ceara te faci cel mult o data la trei saptamani. Nu cred ca e acelasi lucru.

Si daca faci calculul cred ca femeile (sau cei care folosesc ceara) au timp mai mult de bere. rolleyes.gif

Si da ai nevoie de alte explicatii... harhar.gif
Tzushka
QUOTE (petrolistul @ Aug 25 2008, 06:54) *

laugh.gif inteleg ca ti-e frica de durere da' nu trebuia sa mi-o demonstrezi asa!
petrolistul
Frica e prea mult spus(frica imi e de moarte, invaliditate, etc), insa urasc senzatia...trebuie sa recunosc!

Insa daca m-ar face mai frumos, cu siguranta ca m-as epila...cu toata usturimea de rigoare! Dar eu unu' ma straduiesc sa par ceva mai matur, sau macar sa imi arat varsta, iar daca m-as mai si epila as arata ca un pustan de 18-20 de ani ...cosuri imi mai trebuie si ala sunt !
Apropos...tare mi-as dori sa vad un barbat de vreo 45 de ani cu un pic de burtica, riduri si un pic grizonat...dar epilat...cum arata...laugh.gif !
Cat despre igiena, va spun eu ca nu este imposibil sa o mentii daca esti un pic perseverent, iar epilatul nu te scuteste de dusul zilnic...dar unii cauta cu orice pret sa faca economie la apa si sapun !

Eu stiu ca voi fetele preferati sa fim epilati ca da bine in pat, dupa o anumita varsta insa, o sa va intereseze cu totul altceva cand e vorba de barbati, chiar si din punct de vedere sexual! Cu alte cuvinte vor conta calitatile realiste pe care le avem...chiar daca uneori le numeri pe degetele de la o mana sau lipsesc cu desavarsire! tongue.gif

Tzushka
QUOTE (petrolistul @ Aug 26 2008, 09:43) *
Apropos...tare mi-as dori sa vad un barbat de vreo 45 de ani cu un pic de burtica, riduri si un pic grizonat...dar epilat...cum arata...laugh.gif !
Cat despre igiena, va spun eu ca nu este imposibil sa o mentii daca esti un pic perseverent, iar epilatul nu te scuteste de dusul zilnic...dar unii cauta cu orice pret sa faca economie la apa si sapun !

Eu stiu ca voi fetele preferati sa fim epilati ca da bine in pat, dupa o anumita varsta insa, o sa va intereseze cu totul altceva cand e vorba de barbati, chiar si din punct de vedere sexual! Cu alte cuvinte vor conta calitatile realiste pe care le avem...chiar daca uneori le numeri pe degetele de la o mana sau lipsesc cu desavarsire! tongue.gif

cum sa arate mai grizonat si epilat? ce treaba are? bravo lui.
epilatul nu inlocuieste in nici un caz nevoia de a te spala. tine doar de confortul fiecaruia.

eu una nu ii prefer epilati ci tunsi cu masina.
SeMeSeu
Da, exista "barbati" care se rad, uneori cu tot cu oua. Din fericire pentru ceilalti.
petrolistul
QUOTE (Tzushka @ Aug 26 2008, 15:33) *
cum sa arate mai grizonat si epilat? ce treaba are? bravo lui.
epilatul nu inlocuieste in nici un caz nevoia de a te spala. tine doar de confortul fiecaruia.

eu una nu ii prefer epilati ci tunsi cu masina.

Intradevar epilatul nu inlocuieste necesitatea dusului, insa era vorba ca un tip epilat ar fi mai "igienizat" decat unul care este doar tuns sau normal (daca nu este f paros)...ceea ce nu e adevarat!

Iar tunsul e altceva, asta chiar mi se pare normal si igienic, plus ca da bine sa ai flocaneii tunsi...pare putza mai mare...laugh.gif

QUOTE (SeMeSeu @ Aug 26 2008, 15:52) *
Da, exista "barbati" care se rad, uneori cu tot cu oua. Din fericire pentru ceilalti.

Dap...sper sa fie cati mai multi cu ochii verzi si albastrii printre ei...ca vad ca pe lista preferintelor fetelor sunt pe primele locuri! laugh.gif
Tzushka
QUOTE (petrolistul @ Aug 27 2008, 07:29) *
da bine sa ai flocaneii tunsi...pare putza mai mare...laugh.gif
Dap...sper sa fie cati mai multi cu ochii verzi si albastrii printre ei...ca vad ca pe lista preferintelor fetelor sunt pe primele locuri! laugh.gif

rolleyes.gif nu prea ai incredere in tine, nu? tongue.gif
petrolistul
Numai un batut in cap are deplina incredere in el, pt ca nu e in stare sa-si cunoasca defectele si lipsurile...Iar cu varsta, apar cat mai multe, trebuie sa le descoperi si sa le inlocuiesti cu alte calitati...asta daca le vezi! wink.gif
alexandnico
QUOTE (paul86 @ Apr 21 2005, 12:48) *
Vreau sa va intreb ceva: este ceva rau in a-ti rade parul pubian?anul trecut cind aveam 18 ani am facut si eu pentru prima data miscarea asta.ce a fost mai nasol au fost zilele urmatoare cand au inceput sa iasa din nou primele fire de par.a fost o durere ingrozitoare.toata ziua imi venea sa ma scarpin.acuma as vrea sa repet experienta dar nu vreau sa mai trec prin ce-am trecut.ce alte metode exista?esti considerat pe invers daca te razi?

weall daca te deranjeaza dupa ce te razi inseamna ca zona e mai sensibila decat la altii....cred...pt ca sunt fata si nu stiu cum e la voi pe mine ma ingrozeste ideea de at-i rade paru de pe co*ie adica eu cred ca sunt multe shanse sa te zgarii....dar totushi si femeile se confrunta cu probleme de genu unele sunt sensibile la lama altele la ceara altele la creme depilatoare.....ideea cu ceara e oricum primitiva si destul de dureroasa....

eu iti recomand sa incerci cu crema depilatoare ,elimplant se numeste,se gaseste aproape peste tot si nu e exagerat de scumpa ...e foarte eficienta...te dai cu crema incat sa acoperi suprafatza pe care doresti sa o epilezi lasi crema sa isi faca 7-10minute efectul dupa care incepi sa razi cu unghiile ca si cum te-ai scarpina...kestia asta se poate repeta o data la 3-4 zile minim pt ca parul sa fie destul de crescut incat sa il poti epila mai ushor....crema respectiva arde firele de par de aceea nu o sa mai ai probleme cu scarpinatul si mancarimea pt ca parul nu este taiat este ars...deci varful firului de par o sa fie la fel de fin ca si un fir de par care nu a fost taiat nici o data.....

si ce daca e crema depilatoare stiu ca suna ca pentru gagici dar sincer nu o sa stie nimeni ca tu te epilezi cu crema depilatoare...sooo da-i bataie la urma urmei igiena corporala si mai ales cea genitala fie ca esti barbat sau femeie este foarte importanta daca nu te razi se aduna praf scame microbi kiar daca te speli zilnic nu ai cum sa iti perii parul pubian si sa scoti scamele si praf fir cu fir de acolo...
Tzushka
QUOTE (alexandnico @ Oct 29 2008, 14:54) *
incepi sa razi cu unghiile ca si cum te-ai scarpina...

cum sa "razi" cu unghiile? faci rani! te mai dai si femeie p-aici dry.gif
alexandnico
QUOTE (Tzushka @ Oct 29 2008, 15:00) *
cum sa "razi" cu unghiile? faci rani! te mai dai si femeie p-aici dry.gif

depinde de sensibilitatea organelor genitale asta ....
te-ai scarpinat vreodata in zona intima de la o mancarime si ai facut rana????????????

dud mellow.gif
Tzushka
QUOTE (alexandnico @ Oct 29 2008, 15:07) *
te-ai scarpinat vre-o data in zona intima de la o mancarime si ai facut rana????????????

daca eventual mi-am pus crema aia, poti face rani sau iritatii macar. cum dracu' sa razui cu unghiile cand in instructiuni scrie sa dai cu un burete moale!
alexandnico
QUOTE (Tzushka @ Oct 29 2008, 15:19) *
daca eventual mi-am pus crema aia, poti face rani sau iritatii macar. cum dracu' sa razui cu unghiile cand in instructiuni scrie sa dai cu un burete moale!

pusca mea!la mine nu merge sincer....am incercat cu mama buretelui aspru/moale verde portocaliu roshu tare...nu merge asa ca am inceput sa folosesc o lama de proasta calitate dupa ce isi face "efectul"crema respectiva si sa fiu sincera cred ca e si din cauza calitatii sau am eu par de sarma pe mine smile.gif))
Tzushka
QUOTE (alexandnico @ Nov 3 2008, 03:40) *
pusca mea!la mine nu merge sincer....am incercat cu mama buretelui aspru/moale verde portocaliu roshu tare...nu merge asa ca am inceput sa folosesc o lama de proasta calitate dupa ce isi face "efectul"crema respectiva si sa fiu sincera cred ca e si din cauza calitatii sau am eu par de sarma pe mine smile.gif))

ok, cum zici tu...(eu am impresia in continuare ca esti barbat... tongue.gif)
luchiano_888
Asta e buna ! tooth.gif
Normal ca e bine : este igienic
fetele apreciaza asta (barbatia nu o da decorul )
apare iluzia cresterii in cm biggrin.gif
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.