Epilare pubiana baieti
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63

Fishhh
QUOTE (geanta1 @ Jul 15 2008, 00:13) *
Salutare la toata lumea ... as avea si eu o problema, m-am ras cu aparatul de ras ( din ala gillet ) si m-am iritat foarte tare ... adica ma ustura zona rasa foarte tare si mi-au aparut niste bubite in zona pubiana ... ce imi recomandati ?

Iti recomanda ca data viitoare cand vrei sa te razi dai cu niste gel sau spuma(de ras) , ca nu te mai iriti.

Ontopic: Acum nuj, da cu niste aloe vera (calmeaza).

P.S. Bafta.
Tzushka
QUOTE (Fishhh @ Jul 15 2008, 07:00) *
dai cu niste gel sau spuma(de ras) , ca nu te mai iriti.

daca ai pielea sensibila te iriti si de la spuma...

mufupew
QUOTE (geanta1 @ Jul 14 2008, 23:13) *
Salutare la toata lumea ... as avea si eu o problema, m-am ras cu aparatul de ras ( din ala gillet ) si m-am iritat foarte tare ... adica ma ustura zona rasa foarte tare si mi-au aparut niste bubite in zona pubiana ... ce imi recomandati ?

obisnuieste-te si eu patesc la fel a 2-a sau a 3-a zi ma irit rau
CICI&Co
Parca am mai spus, folositi spray-uri sau creme pe baza de apa termala.
Calmeaza iritatiile.
tonks
QUOTE (geanta1 @ Jul 15 2008, 00:13) *

incearca si bepanthene. se da la popoul bebelusilor. functioneaza minunat si pe zonele iritate de la ras. rolleyes.gif
marr
Sau, daca ai o problema grava cu iritatia, foloseste crema depilatoare.
KenYa
QUOTE (mufupew @ Jul 14 2008, 22:42) *
obisnuieste-te si eu patesc la fel a 2-a sau a 3-a zi ma irit rau

Nu neaparat.Eu m-am facut cu Veet si n-am nici pe dracu,fara iritati,fara nimic.Incerca si tu rolleyes.gif naughty.gif

stokarit_s
Eu am ajuns la doctor din cauza la o iritatie care mi-a aparut de la ras si nu mai disparea. sad.gif
934
QUOTE (tonks @ Jul 15 2008, 09:48) *
incearca si bepanthene. se da la popoul bebelusilor. functioneaza minunat si pe zonele iritate de la ras. rolleyes.gif

Se poate da si la popoul colegului de celula?

On: Nu inteleg de unde atitea iritatii. Ma rad, ma dau cu after shave obisnuit, ma dau cu crema hidratanta si cu asta basta.

Ah, da... apropo de iritatii. Ideal ar fi sa va mai si spalati din cind in cind. peacefingers.gif
_2bad4u_
QUOTE (934 @ Jul 15 2008, 19:22) *

On: Nu inteleg de unde atitea iritatii. Ma rad, ma dau cu after shave obisnuit, ma dau cu crema hidratanta si cu asta basta.

Ah, da... apropo de iritatii. Ideal ar fi sa va mai si spalati din cind in cind. peacefingers.gif

cauze iritati:
-folosesti bicul ca ciobanu
-iti lasi plete
-piele foarte sensibila
+incepi sa te scarpini ca ciobanu si se irita mai tare;)
tonks
QUOTE (934 @ Jul 15 2008, 20:22) *

s-a iritat? laugh.gif fii mai gentil.
934
QUOTE (tonks @ Jul 15 2008, 21:30) *
s-a iritat? laugh.gif fii mai gentil.
Ma bucur ca imi acorzi incredere... referitor la de care parte a chestiunii ma aflu. tongue.gif

De ce in toate reclamele teve apare un tip care se rade dintr-o miscare pe toata fata, se fleoscaie cu apa si zice "ahhhh, prospetime fara iritatii!"? Noi astia care coborim cu aparatul de ras in emisfere mai sudice de ce nu sintem reprezentati in mass media? mad.gif
joystick
Da, eu o sa o tin pe a mea: DE CE NU FOLOSITI CREMA?

Da, stiu e mai scumpa....cred! Adica, gasiti prin supermarket-uri, acolo, la femei biggrin.gif. Trenuie doar un pic de atentie ca sa nu faci tampenii. La o adica, poti chiar sa lasi mai putin prima data si sa vezi cum se cmporta pielea. La inceput eu aveam mici iritatii, adica, contrar indicatiilor de pe tub, incercam sa folosesc sapun (si nu orice sapun, ci protex) dupa "operatie". Acm nu mai am probleme. Aftershave nu folosesc nici ptr fata. Doar spuna din abundenta. Nimic altceva! Sinu prea m-as vedea plin de spuma acolo jos! Inainte foloseam masina de tuns dar e prea costisitor! Si riscant!
maltese
QUOTE (joystick @ Jul 16 2008, 00:01) *
Da, eu o sa o tin pe a mea: DE CE NU FOLOSITI CREMA?

. Trenuie doar un pic de atentie ca sa nu faci tampenii. La o adica, poti chiar sa lasi mai putin prima data si sa vezi cum se cmporta pielea.

Uite aici ce am patit cu crema death.gif http://forum.softpedia.com/index.php?s=&am...t&p=4635051

Si inca mai astept un domn care sa spuna ca a folosit ceara...si cum s-a simtit dupa.
_2bad4u_
QUOTE (maltese @ Jul 16 2008, 01:01) *
Uite aici ce am patit cu crema death.gif http://forum.softpedia.com/index.php?s=&am...t&p=4635051

Si inca mai astept un domn care sa spuna ca a folosit ceara...si cum s-a simtit dupa.

Ai de viata mea ceara huh.gif , cred ca te urci pe pereti si la propiu si la figurat, pff niciodata mai bine bic.. parerea mea:P
PinpKid
exista creme speciale.. "sensitive" parca le zice
jay333
QUOTE (maltese @ Jul 16 2008, 02:01) *

Daca inca mai astepti, inseamna ca nu ai prea citit topicul. wink.gif

QUOTE (_2bad4u_ @ Jul 16 2008, 08:38) *
Ai de viata mea ceara huh.gif , cred ca te urci pe pereti si la propiu si la figurat, pff niciodata mai bine bic.. parerea mea:P

Nope. Prima si a doua oara e mai dureros. In timp te obisnuiesti.
maltese
QUOTE (jay333 @ Jul 21 2008, 13:16) *
Daca inca mai astepti, inseamna ca nu ai prea citit topicul. wink.gif

Nope. Prima si a doua oara e mai dureros. In timp te obisnuiesti.

Mea culpa, nu am putut citi 30 pagini. Respectele mele, esti un barbat adevarat. Ptiu, nici nu vreau sa ma gandesc cum a fost prima sau a doua oara sad.gif
crank_
Parerea mea e ca e o chestie intima care ar deranja-o doar pe iubita ta,iar chestia cu "gay" nu are nicio legatura.
Iar apropo de epilatul cu ceara sau aparatul epilator ,probabil sunteti fete cele care postati,nu prea cred ca sunt baieti care au facut asta o data dupa care au fost multumiti si au facut de mai multe ori laugh.gif .

Edit: jay333 esti un erou. cool.gif
Blackhawk
Pe mine ma apuca doar vara. E o chestie practica in primul rand biggrin.gif
Estetic, mi se pare o.k. ce e natural.

Pana la urma parul are rolul de a pastra caldura. Daca incurca avem cu ce: aparat de ras+spuma, aparat de tuns. Fara ceara.
kretzu77
adevarul ca si pe mine ma ia groaza cand ma gandesc la ceara

@jay333, cred ca prima data iti venea sa racai varul de pe pereti
Xiolita
Recunosc,nu am avut rabdare sa citesc 30 de pagini newblush.gif asa ca e posibil va spun lucruri care au mai fost spuse,dar:

-nu e gay daca te depilezi(depilatul se refera metodele care nu distrug radacina,cum sunt rasul,cremele depilatoare si altele;iar epilatul este metoda/metodele prin care se distruge radacina,cum sunt metodele cu ceara,electroliza,ipl sau altele)
-daca esti foarte paros(ma refer la tot corpul)poti sa te epilezi cu ceara(pe spate,maini,abdomen)doare,dar e acceptabil.in plus firul de par creste mai subtire si mai rar
-in loc de ceara se poate folosi zaharul(recomand epilarile sa se faca la un salon) care nu se incalzeste la 40 de grade cat ceara,ci la temperaturi mai scazute,in plus zaharul topit se lipeste doar de firul de par,in schimb ceara si de piele.la metoda cu zahar se folosesc fasii de material mai subtiri.
-in nici un caz nici o fata nu isi doreste(in macar in cele mai ascunse ganduri) un partener cu "floci mari si desi" sau cum zicea cineva la un moment dat,dimpotriva,o fata isi doreste cat mai putin par cu putinta,macar cat mai scurt
-tine de igiena,pentru ca la temperaturile din vara asta(35-40grade) e cam greu sa iti pastrezi "tufisu" uscat si curat(chiar daca te speli des)
-epilarea definitiva(cu laser sau ipl-lumina intens pulsata) costa destul de mult,depinzand de zona si de cate sedinte e nevoie,se poate ajunge pana la 1000 de euro,dar la baieti e oarecum inutila,asta decat daca visezi sa devii vreun idol al femeilor,un viitor brad pitt:))
-daca insistati la un epilat,il recomand pe cel cu ceara,in nici un caz cu epilatorul(ala chiar doare,pt ca smulge firele pe rand)
-la un moment dat se discuta despre xilina..este un anestezic local,imi pare rau sa va dezamagesc dar nu functioneaza in felul acela.se foloseste la pierceinguri si de obicei se injecteaza.ati putea incerca in schimb alte anestezice locale care au efect la nivelul pielii(pt asta intrebati la farmacie) sau ar mai fi varianta unei creme speciala folosita inainte de a te tatua.slabe sanse sa gasiti in magazine/farmacii sau in cantitati mici
-cat despre depilatul bucilor...mai bine cu ceara sau zahar(garantez fund ca de bebe ...2-3 saptamani)
-barbatii care se epileaza/depileaza pe picioare,(ca axilele si zona pubiana ar trebui sa va simtiti..unii),sa dau cu lac de unghii sau se penseaza sau mai stiu eu ce vi se pare gay,regret sa va informez ca nu e asa.sunt metrosexuali.eu una nu cred ca as opta pentru un astfel de iubit,dar sunt amatoare
-cat despre sexul oral si parul...trebuie sa iubesti al naibii de tare pe cineva sa il accepti asa

pana data viitoare,numai bine!:P
petrolistul
Asta nu mai trebuie sa se epileze, nu? Ia uite ce flocanei are si cu toate astea 90% din femeile globului i-ar face sex oral cu prima ocazie! Cu flocanei cu tot, indiferent daca e proaspat sau nu, dusat!
Si mai pot da exemple de astfel de ...masculi!

Mie unu' mi se pare "gay" sa fii epilat total...mai ales ca la unii e muuult de munca nu gluma! Insa nici "Padurea Letea" nu se accepta...trebuie sa fie un pic rarit stufarisul, astfel incat sa para cat mai natural si sa fie si igienic in acelasi timp!

Dar ma rog, acum e dupa dorinta fiecaruia!

Tzushka
QUOTE (petrolistul @ Aug 20 2008, 10:45) *
Asta nu mai trebuie sa se epileze, nu? Ia uite ce flocanei are si cu toate astea 90% din femeile globului i-ar face sex oral cu prima ocazie! Cu flocanei cu tot, indiferent daca e proaspat sau nu, dusat!
Si mai pot da exemple de astfel de ...masculi!

Mie unu' mi se pare "gay" sa fii epilat total...mai ales ca la unii e muuult de munca nu gluma! Insa nici "Padurea Letea" nu se accepta...trebuie sa fie un pic rarit stufarisul, astfel incat sa para cat mai natural si sa fie si igienic in acelasi timp!

Dar ma rog, acum e dupa dorinta fiecaruia!

inca nu va intra in cap ca daca se epileaza total nu e gay ci doar un tip metrosexual asa cum a zis cineva mai sus si care mie personal nu imi plac, dar asta nu ii face gay.

si in ceea ce priveste poza, cred ca fac parte din cele 10% dar nu din cauza parului de pe piept
rebel78
Am si eu o nelamurire.... de ce daca e fata nu e o problema daca se epileaza total (inghinal), iar daca e barbat atunci e deja un erou?! huh.gif

inlove.gif de cel din poza (cu parul lui de pe piept cu tot)
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.