Epilare pubiana baieti
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63

eugen_foxy
Iar ati dat-o-n SF ! Lasati Star Trek si puneti mana pe un Gillette si rezolvati padurea amazoniana ca tot e cald si nasol lunile astea . Si apoi la plaja nu sunt apreciate bush-ismele ! laugh.gif
Basti
eu folosesc un body trimmer pentru parul nedorit!
extrem de eficient wink.gif

gigel de hohențolărn
mai e bre careva mândru de flocăraia lui? sau sunt io singuru care nu se rade la oo? thumbup.gif
eugen_foxy
gigele oribil te exprimi , indiferent de oo .
stokarit_s
QUOTE (eugen_foxy @ Jun 26 2008, 12:46) *
Iar ati dat-o-n SF ! Lasati Star Trek si puneti mana pe un Gillette si rezolvati padurea amazoniana ca tot e cald si nasol lunile astea . Si apoi la plaja nu sunt apreciate bush-ismele ! laugh.gif

Pai da si eu folosesc Gillette dar in ultimul timp ma irit rau de tot mai ales cand ies in oras si se freaca pantaloni de zona proaspat " tunsa".
Nu mai stiu ce sa fac , ma dispera iritatia. sad.gif dry.gif
Tzushka
QUOTE (stokarit_s @ Jun 26 2008, 16:45) *
Pai da si eu folosesc Gillette dar in ultimul timp ma irit rau de tot mai ales cand ies in oras si se freaca pantaloni de zona proaspat " tunsa".

daca esti atat de sensibil de ce nu iti iei masina de tuns si sa il tunzi foarte scurt. nu e nici piele de bebelus, dar oricum nu se compara cu un stufaris.
CICI&Co

Foloseste apa termala, daca nu adopti o alta metoda de epilat.

In alta ordine de idei, ti-am trimis ieri un PM, in care te rugam sa iti micsorezi semnatura.

mnezo

Aftershave balsam de la Nivea. O sa usture ca dracu putin biggrin.gif, dar merita. Poti incerca si cu pudra de talc, dar imi imaginez ca ar iesi ceva destul aiurea dupa cateva ore de mers prin oras. Da' incearca oricum, sa ne lamurim si noi smile.gif
r_e_m_u_s
am incercat odata ceara sau ce draq de solutie mi`a dat gagica da a fost o durere incredibila... acum folosesc lame gilet cam la 2 zile
stokarit_s
QUOTE (mnezo @ Jun 26 2008, 17:04) *
Aftershave balsam de la Nivea. O sa usture ca dracu putin biggrin.gif, dar merita. Poti incerca si cu pudra de talc, dar imi imaginez ca ar iesi ceva destul aiurea dupa cateva ore de mers prin oras. Da' incearca oricum, sa ne lamurim si noi smile.gif

Pai folosesc aftarshave balsam de la Nivea chiar varianta pentru ten sensibil si tot degeaba. sad.gif

QUOTE (Tzushka @ Jun 26 2008, 16:55) *
daca esti atat de sensibil de ce nu iti iei masina de tuns si sa il tunzi foarte scurt. nu e nici piele de bebelus, dar oricum nu se compara cu un stufaris.

Pai este naspa cu masina de tuns pentru ca o sa ramana par. mellow.gif

O sa ma interesez mai mult despre tratamentul cu laser si poate o sa il incerc ,nu mai suport sa ma irit in continuu. sad.gif
Tzushka
QUOTE (stokarit_s @ Jun 26 2008, 18:22) *
Pai este naspa cu masina de tuns pentru ca o sa ramana par. mellow.gif

Pai ramane par, dar este un par foarte scurt, ingrijit nu este respingator ca si cel care nu e tuns, frezat, etc. mi se pare o solutie ok atata timp cat nu te impaci cu lamele de ras, sau alte instrumente asemanatoare
stokarit_s
QUOTE (Tzushka @ Jun 26 2008, 18:51) *
Pai ramane par, dar este un par foarte scurt, ingrijit nu este respingator ca si cel care nu e tuns, frezat, etc. mi se pare o solutie ok atata timp cat nu te impaci cu lamele de ras, sau alte instrumente asemanatoare

Nu stiu ce sa zic , nu prea imi place sa ramana par. smile.gif
Merita oare investitia intr-un aparat de ras Philips la 350 de lei? huh.gif

Am gasit informatii despre tratamentul cu laser http://beautycenter.ro/articol/542/epilare...ilare-eficienta
Cred ca o sa merg pe varianta aceasta. smile.gif
Tzushka
QUOTE (stokarit_s @ Jun 26 2008, 19:05) *
Nu stiu ce sa zic , nu prea imi place sa ramana par. smile.gif
Merita oare investitia intr-un aparat de ras Philips la 350 de lei? huh.gif

Ai fost vreodata tuns cu un aparat? Ca sa stii cam cum e senzatia? Daca tu nu vrei par deloc, atunci rade-te in continuare cu lama sau du-te la sendinte cu laser insa alea cred ca-s destul de scumpe si oricum nu sunt definitive, parul incepe sa creasca dupa vreo 4 ani.
Merita investitia intr-un aparat, dar doar daca esti sigur ca o sa-ti convina rezultatele....
stokarit_s
QUOTE (Tzushka @ Jun 26 2008, 19:19) *
Ai fost vreodata tuns cu un aparat? Ca sa stii cam cum e senzatia? Daca tu nu vrei par deloc, atunci rade-te in continuare cu lama sau du-te la sendinte cu laser insa alea cred ca-s destul de scumpe si oricum nu sunt definitive, parul incepe sa creasca dupa vreo 4 ani.
Merita investitia intr-un aparat, dar doar daca esti sigur ca o sa-ti convina rezultatele....

Pai nu m-am ras cu un aparat de ras in genul acelui Philips care costa 350 de lei.

Din ce am citit ar trebuie sa fac 5 sedinte in total o sa coste 225 de euro si apoi se face cate o sedinta pe an care costa 40 euro.
Nu suna rau. happy.gif
bastian_welher
Eu folosesc aparatul de ras inca de pe la 18 ani, acum avand 23. Dupa o perioada, firele de par pubian s-au mai indesit un pic si inchis la culoare, dar nu cu mult, dupa cateva luni procesul a stagnat.
Procedez la "defrisare" cam odata la 2-3 saptamani, deci niciodata nu am parul pubian mare. Nu-l suport mare, mi se pare neigienic, mai ales vara! Prefer sa fiu ras, cel mult sa fie crescut 0,5 cm...
Prima a data am avut macarimi teribile, dar incepand de la a doua data, acestea au disparut.
Dupa "defrisare" folosesc o crema de maini, Nivea, sau de corp pt a nu avea iritatii.

Acum ma gandesc sa renunt la aparatul de ras si sa incerc o crema depilatoare, ceara sau chiar aparat de epilat pt a vedea daca sunt mai eficiente decat lama.

Poate in toamna voi gasi niste bani pt epilare permanenta (care dureaza cam 5-6 ani...), nu imi place sa am par in zona inghinala, pe la fund sau la subrat, dar sub nicio forma nu as renunta la parul de pe picioare, brate si cele cateva fire ce le am pe burta si pe piept! biggrin.gif
MagicTouch
QUOTE (KenYa @ Jun 25 2008, 15:58) *
Cum se numeste crema minune? naughty.gif

Veet - Mousse Depilatoire. Se gaseste pe la magazinele astea mari gen Kaufland, Metro etc. Intrebi pe cineva de la raionul de cosmetice. Or mai fi si altele dar eu pe asta o stiu, asta am folosit in Romania si am fost multumit.
Andreas1
Eu nu as rezista sa merg la epilat la un salon. Prea m-as "misca". biggrin.gif
MagicTouch
QUOTE (stokarit_s @ Jun 25 2008, 21:55) *
Am citit azi despre posibilitatea de a face 4-6 sedinte cu laserul si apoi parul nu mai creste .
Stiti ceva informatii ? smile.gif
Exista riscuri asupra organismului ? huh.gif

Din cate stiu, nu. Oricum nu cred ca se fac CHIAR in orice zone a corpului. Daca te referi la fata (sau fatza sa nu se inteleaga gresit) firul trebuie sa fie lung. Pe mine m-au chemat dupa o saptamana si au spus ca mai trebuie sa stau inca doua. Dupa 3 saptamani am efectuat operatia care este extrem de enervanta si dureaza aproximativ 50 de minute (in functie de barba). Pretul a fost de 35 lire de obraz si 50 de lire sub maxilar si gat. O clinica serioasa NU ITI garanteaza ca parul nu va mai creste. Nu stiu pe unde stai dar daca ai o asigurare pe viata intereseazate daca esti acoperit in cazul in care ti se intampla post-operatoriu. Parul insa mai apare dupa ceva timp. Mie mi-au garantat ca numai creste timp de 3 sau 4 ani. Cred sa si-au luat o marja de siguranta pentru ca mie a inceput sa-mi creasca din nou dupa aproape 5 ani...deci nu aveam cum sa fiu nemultumit. Oricum barba era mult, MULT mai rara iar firul destul de slab la radacina. Am facut-o din nou si iti pot spune ce si cum cam prin 2009-2010 wink.gif. Oricum in 3-4 ani cheltuiam aceasta suma pe lame, gel, after-shave etc etc. Daca mai punem la socoteala si faptul ca numai ai nevoie sa te barbieresti la 2-3 zile...eu cred ca se merita.
buteliearagaz
Prin metoda asta iesi mai ieftin , plus ca are timp sa se obisnuiasca pielea fara par !
stokarit_s
QUOTE (MagicTouch @ Jun 28 2008, 00:54) *
Din cate stiu, nu. Oricum nu cred ca se fac CHIAR in orice zone a corpului. Daca te referi la fata (sau fatza sa nu se inteleaga gresit) firul trebuie sa fie lung. Pe mine m-au chemat dupa o saptamana si au spus ca mai trebuie sa stau inca doua. Dupa 3 saptamani am efectuat operatia care este extrem de enervanta si dureaza aproximativ 50 de minute (in functie de barba). Pretul a fost de 35 lire de obraz si 50 de lire sub maxilar si gat. O clinica serioasa NU ITI garanteaza ca parul nu va mai creste. Nu stiu pe unde stai dar daca ai o asigurare pe viata intereseazate daca esti acoperit in cazul in care ti se intampla post-operatoriu. Parul insa mai apare dupa ceva timp. Mie mi-au garantat ca numai creste timp de 3 sau 4 ani. Cred sa si-au luat o marja de siguranta pentru ca mie a inceput sa-mi creasca din nou dupa aproape 5 ani...deci nu aveam cum sa fiu nemultumit. Oricum barba era mult, MULT mai rara iar firul destul de slab la radacina. Am facut-o din nou si iti pot spune ce si cum cam prin 2009-2010 wink.gif. Oricum in 3-4 ani cheltuiam aceasta suma pe lame, gel, after-shave etc etc. Daca mai punem la socoteala si faptul ca numai ai nevoie sa te barbieresti la 2-3 zile...eu cred ca se merita.

Eu vreau in zona pubiana atat. smile.gif
Sper sa rezolv si eu cat mai repede.
Nu am asigurare de viata, cat costa una ?
buteliearagaz
QUOTE (stokarit_s @ Jun 28 2008, 14:12) *
Eu vreau in zona pubiana atat. smile.gif
Sper sa rezolv si eu cat mai repede.
Nu am asigurare de viata, cat costa una ?

Asigurarea de viata nu acopera riscurile legate de nastere si modificari facute in zona pubiana !
LE5100
ma nu va mai epilati ma ca sunteti barbati. la un barbat asa e frumos, cu par, nu epilat parca e gay. si aia care se epileaza pe picioare, arata ca niste gay. lasati femeile sa se epileze, voi sunteti barbati. barbat asta inseamna.. sa ai par, barbat inseamna.. iata: miros la subrat, sunt transpirat jegos, ce bine e sa fiu barbat
Tzushka
QUOTE (LE5100 @ Jul 1 2008, 13:00) *
ma nu va mai epilati ma ca sunteti barbati. la un barbat asa e frumos, cu par, nu epilat parca e gay. si aia care se epileaza pe picioare, arata ca niste gay. lasati femeile sa se epileze, voi sunteti barbati. barbat asta inseamna.. sa ai par, barbat inseamna.. iata: miros la subrat, sunt transpirat jegos, ce bine e sa fiu barbat

asta nu inseamna sa fii barbat, asta inseamna sa fii un neingrijit ce descrii tu aici. folosirea apei, a sapunului si a deodorantului nu a fost inventata doar pentru femei. nu are nici o legatura cu epilatul sau neepilatul.
ocupat
am o alunitza mica la baza penisului.....si aseara am taiat`o cu giletu` din grseala a curs ceva sange ... oare e pericol de ceva
934
QUOTE (LE5100 @ Jul 1 2008, 13:00) *
Astia care se epileaza sint niste cocote masculine.

QUOTE (ocupat @ Jul 1 2008, 13:40) *
am o alunitza mica la baza penisului.....si aseara am taiat`o cu giletu` din grseala a curs ceva sange ... oare e pericol de ceva
Ai taiat-o???
fear.gif

PS: Nu-i nici o problema, se numeste vasectomie ce ai facut tu. Te scuteste de plata pensiei alimentare.
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.