Epilare pubiana baieti
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63

sebi_bv
Eu cred ca sunt mai tampit dar chiar nu va inteleg...de ce nu folositi crema? E parca 6 lei in carrefour. Pentru dumnezeu, poate va mutilati cu lama!
jay333
QUOTE (s3ction31 @ Jun 4 2008, 19:11) *
Nu inteapa, da mananca laugh.gif .

Asta inseamna ca esti satisfacuta de fiecare data, nu? biggrin.gif

QUOTE (sebi_bv @ Jun 4 2008, 21:46) *
Eu cred ca sunt mai tampit dar chiar nu va inteleg...de ce nu folositi crema? E parca 6 lei in carrefour. Pentru dumnezeu, poate va mutilati cu lama!

Ai incercat crema pe oua? Ia las-o o idee mai mult timp sa actioneze sa vezi cum iti vor spune colegii/prietenii "Cracanel". laugh.gif

mufupew, e simplu: se aplica ceara (mare grija sa fie la temperatura potrivita), se lasa putin sa se intareasca si se trage cu tot cu par. thumbsup.gif

Tzushka
Ati innebunit de tot cu ceara voastra pe oua. Alea ce va trebuie sa le epilati? Asa paroase le aveti????
934
QUOTE (jay333 @ Jun 5 2008, 10:51) *
mufupew, e simplu: se aplica ceara (mare grija sa fie la temperatura potrivita), se lasa putin sa se intareasca si se trage cu tot cu par. thumbsup.gif

Ce trebuie sa se intareasca si de ce anume trebuie dupa aceea sa trag? huh.gif
jay333
QUOTE (934 @ Jun 5 2008, 15:43) *
Ce trebuie sa se intareasca si de ce anume trebuie dupa aceea sa trag? huh.gif

Ghici. cool.gif
934
QUOTE (jay333 @ Jun 5 2008, 17:17) *
Ghici. cool.gif

eheyebrow.gif Pai credeam ca ii zice altfel cind se intareste si incep sa trag de ea, nu epilare...
sebi_bv
Ai incercat crema pe oua? Ia las-o o idee mai mult timp sa actioneze sa vezi cum iti vor spune colegii/prietenii "Cracanel". laugh.gif

Pai nu am incercat cu crema pe limba!
Si de ce sa o lasi mai mult sa actioneze? De ce aore este trecut pe ea un numar de minute?

Tzushka
Gata mie mi-a ajuns! Va feriti de loviturile in oua dar in schimb le jumuliti ca pe gaina oparita! disgust.gif
sebi_bv
Da` tie iti plac cu "coaja (adica par)?

Eu nu stiu ce dumnezeu fac unii cu crema.....insa fratilor, nu dormiti cu ea accolo!
sebulbus
Mai simplu,nu le jupuiti cu tot cu epiderma? Ce-i 1mm, acolo?

PS: Hairy balls rulz.

gigel de hohențolărn
QUOTE (Scream @ Jun 3 2008, 21:57) *
Eu o sa raman la varianta mea profesionala: gillette. Perfeeect barbateeesc

în cazu ăsta mai bine-mi las barbă ș-o-mpletesc biggrin.gif

băi frate, oole nu-s așa flocoase, ce naiba, 2-3 fire pe cm². first.gif
Tzushka
QUOTE (sebi_bv @ Jun 6 2008, 00:23) *
Da` tie iti plac cu "coaja (adica par)?

Bai nene, dar cat de paroase sunt ouale voastre?? laugh.gif Stufarisul e in fata, si la cur... ce cautati pe oua? cateva fire acolo? pai daca e vorba p-asa...mai multe fire iei in gura cand lingi o ureche de exemplu sau pe picioare...nu imi spuneti ca va epilati si pe picioare acum! laugh.gif
Nu am vreo preferinta speciala in cazul oualelor, cu par sau nu...pe mine ma ingrozea ideea de ceara pe ele. In fata de exemplu imi place sa fie aranjat cu un aparat de tuns scurt scurt, frumos, frezat, incadreaza frumos organul si se simte si placut la atingere naughty.gif . Repet! Nu padurea Letea! Tuns frumos....

QUOTE (sebulbus @ Jun 6 2008, 00:26) *
Mai simplu,nu le jupuiti cu tot cu epiderma? Ce-i 1mm, acolo?
PS: Hairy balls rulz.

nice balls laugh.gif

QUOTE (gigel de hohențolărn @ Jun 6 2008, 00:32) *
băi frate, oole nu-s așa flocoase, ce naiba, 2-3 fire pe cm². first.gif

aha! deci nu-s flocoase! stiam eu! laugh.gif laugh.gif
sebulbus
QUOTE (Tzushka @ Jun 5 2008, 23:35) *
nice balls laugh.gif

Thank you. Ma poti ajuta sa le botez daca doresti.
mufupew
QUOTE (Tzushka @ Jun 5 2008, 09:56) *
Ati innebunit de tot cu ceara voastra pe oua. Alea ce va trebuie sa le epilati? Asa paroase le aveti????

umm cred ca e enervant.Nici nu mai stiu cum e sa ai flocii mari:).Oricum nevasta-mea s-a invatat cu ele ras si o cam enerveaza cand creste pe coite:)
jay333
QUOTE (Tzushka @ Jun 6 2008, 00:35) *
Bai nene, dar cat de paroase sunt ouale voastre?? laugh.gif Stufarisul e in fata, si la cur... ce cautati pe oua? cateva fire acolo? pai daca e vorba p-asa...mai multe fire iei in gura cand lingi o ureche de exemplu sau pe picioare...nu imi spuneti ca va epilati si pe picioare acum! laugh.gif
Nu am vreo preferinta speciala in cazul oualelor, cu par sau nu...pe mine ma ingrozea ideea de ceara pe ele. In fata de exemplu imi place sa fie aranjat cu un aparat de tuns scurt scurt, frumos, frezat, incadreaza frumos organul si se simte si placut la atingere naughty.gif . Repet! Nu padurea Letea! Tuns frumos....

Nu e prea placut sa vezi totul chel si ouale cu floci de x cm. De ce ceara? Pentru ca parul creste mai greu decat la lama si chiar se rareste in timp. In fine, fiecare cu gusturile si "durerile" lui.

QUOTE (934 @ Jun 5 2008, 18:29) *
eheyebrow.gif Pai credeam ca ii zice altfel cind se intareste si incep sa trag de ea, nu epilare...

Vezi ca nu e neaparat nevoie sa tragi tu. Operatiunea o poate efectua si altcineva. wink.gif
Tzushka
QUOTE (sebulbus @ Jun 6 2008, 01:04) *
Thank you. Ma poti ajuta sa le botez daca doresti.

la ora asta doar fluffy imi vine in cap laugh.gif

QUOTE (jay333 @ Jun 6 2008, 08:13) *
Nu e prea placut sa vezi totul chel si ouale cu floci de x cm. De ce ceara? Pentru ca parul creste mai greu decat la lama si chiar se rareste in timp. In fine, fiecare cu gusturile si "durerile" lui.
pai am si spus ca in fata mie imi place tuns nu ras deci nu e totul chel. mie nu imi place un barbat span biggrin.gif
in fine, fiecare cu preferintele lui...eu ziceam ca e nasoala imaginea oualelor jupuite cu ceara

934
QUOTE (Tzushka @ Jun 6 2008, 00:35) *
nu imi spuneti ca va epilati si pe picioare acum! laugh.gif
Ba da. Si pe picioare si pe burta si spate. Pe popou nu si la strand zice lumea: ce slip interesant ai, de unde l-ai cumparat? Dar voi stiti acum ce e cu el. wink.gif

QUOTE (jay333 @ Jun 6 2008, 08:13) *
Vezi ca nu e neaparat nevoie sa tragi tu. Operatiunea o poate efectua si altcineva. wink.gif
Doritorii (adica doritoarele) pot lasa cv-ul pe PM. Astept provincia.
Tzushka
QUOTE (934 @ Jun 6 2008, 09:11) *
Ba da. Si pe picioare si pe burta si spate. Pe popou nu si la strand zice lumea: ce slip interesant ai, de unde l-ai cumparat? Dar voi stiti acum ce e cu el. wink.gif

ai stricat bucuria pipitzelor adepte chilotilor imblaniti laugh.gif
A_shot_of_JB
QUOTE (Tzushka @ Jun 6 2008, 12:44) *
ai stricat bucuria pipitzelor adepte chilotilor imblaniti laugh.gif

din contra... a trezit-o laugh.gif
Tzushka
QUOTE (A_shot_of_JB @ Jun 6 2008, 13:47) *
din contra... a trezit-o laugh.gif

eu zic ca a stricat-o...ele crezand ca-s chiloti
934
QUOTE (Tzushka @ Jun 6 2008, 14:12) *
eu zic ca a stricat-o...ele crezand ca-s chiloti

Pina nu pun mina nu au cum sa stie... naughty.gif
sebi_bv
Stiti la ce ma gandeam? Folositi ceara de-aia de pe vremea lu` bunica si puteti sa va modelati din ea inca un testicol, sau inca un penis!
Aceasta idee se afla sub patent. In cazul in care doriti sa o aplicati, trebuie sa imi cereti voie!
psyder3k
crema my ass , de 4 ani tot cu lama , mai ma tai , mai ma irit , fuck it , trece ..

in vana pot si fara sa pun ceva spuma sau cu sapun (dove preferabil deoarece nu usca pielea) , in dus nu mere numa cu sapun sau spuma/crema de ras , ma fac peste tot in zona cracilor si pe 'peretii' curului biggrin.gif , la dush ii mai nasol ca trebuiesc gasite tot felul de pozitii in care sa faci cumva sa nu te tai , dar deja m-am prins cum si ce . ah da , de mentionat ca o fac de 2 ori pe saptamana si inca ceva .. cam odata pe spt sau odata la 2 spt imi golesc si narile cu penseta de par
Tzushka
QUOTE (psyder3k @ Jun 8 2008, 00:34) *
cam odata pe spt sau odata la 2 spt imi golesc si narile cu penseta de par

si lacrimezi in draci, nu? laugh.gif

ia sa incercati cu penseta la cur, sa vedem ce senzatii sunt laugh.gif
psyder3k
QUOTE (Tzushka @ Jun 8 2008, 00:40) *
si lacrimezi in draci, nu? laugh.gif

neah , dupa ce iti smulgi cateva fire iti trece mai repede cate crezi

ii mult mai bine cu penseta decat cu ceva aparat , am incercat si asa si iti face firele foarte foarte scurte , te manca nasu de numa si totodata ele fiind scurte si groase te impung
Reclama
In curand... autoevolution.ro

Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.